Foto bij Het gevecht... met Charizard!

half verbrande bomen, verdorde struiken en een aangebrande stank. het kon gewoon niet anders, dit was het werk van De Charizard.
De Charizard waar zij het leven af moesten nemen.

daar stond hij, Charizard. degene die het woud had verwoest, degene die verantwoordelijk was voor de dood van Jolteon en hij moet DOOD!
Eevee en Marsy waren klaar, ze renden op Charizard af en zo begon het gevecht. beiden begonnen ze met schaduwbal, Charizard weerde ze af met zijn vleugel en liet een krachtige vlammenwerper op Eevee en Marsy af. ze konden het net ontwijken. de grond brandde, ze konden niet langer op de grond staan. de twee zetten een dubbele tackle in. deze was raak in Charizards buik maar zelf werden ze er ook door gehit. nu moesten ze erg oppassen want ze waren erg dichtbij. Charizard graaide met zijn klauw naar Marsy. zij had dat niet door. Eevee zag het net op het laatste moment en duwde Marsy weg. Eevee werd keihard geraakt. ze vloog verder weg dan Marsy. Marsy keek naar Eevee maar zij maakte haar duidelijk dat ze moest door vechten en niet haar helpen. het was erg moeilijk voor Marsy maar ze beef volhouden. ze rende naar Charizard en beet in zijn poot, gevolgd door een aantal krabben met haar klauwen. ze zag een flits voorbij komen, die Charizard hard raakte waardoor hij wankelde. dat was Eevee! nu was het Marsy's tijd: zij lade zich op voor een tackle en BAM! die was ook raak. Charizard gromde wild en spreidde zijn vleugels, spuwde vuur en begon rond te draaien. het woud verbrandde nu nog meer. dit was niet goed! Eevee en Marsy lagen op de hete aarde, ze waren op de helft van hun krachten. maar als ze nu zouden opgeven dan ging het hele woud eraan! er moest toch een zwakke plek zijn? er moest toch iets zijn waarmee ze de Charizard zouden kunnen verslaan? niemand weet het, niemand zal het ook weten tot ze het volgende hoofdstuk lezen. maar nu, nu moet ik slapen. dus je zit nog wel even met een leuke cliffhanger.
(puh)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen