Foto bij 9.

De laatste dag in Orlando was ook nog super leuk geweest. The Universal Studios waren echt zo leuk. Ik stopte de laatste dingen in mijn koffer, we zouden vanmiddag naar Los Angeles vliegen. " en heb je zin om naar LA te gaan?" vroeg ik Mitch. " Uhh, jaa ik kan echt niet wachten " zei hij. Ik moest lachen, " Lekker naar het strand, mooie meiden, zon, heerlijk" zei hij.Ik knikte, en pakte wat spulletjes van het nachtkastje om dan mijn koffer te sluiten, omdat ik nu echt alles had. Daarna ruimde ik gewoon wat dingetjes op zodat het niet een hele erge troep was voor de schoonmakers. De rest van de middag relaxte we nog wat bij het zwembad met nog wat andere mensen die waren gebleven, praatte bij en aten lunch. Maar toen moesten we echt vertrekken. " ben je er klaar voor?" vroeg Mitch me. ik grinnikte " Ik hoop het, " zei ik. " Het gaat geweldig worden, en we gaan gewoon de beste tijd hebben, en als het niks word kunnen we gewoon het vliegtuig terug pakken naar Nederland en zien we wel weer verder" zei hij. Ik glimlachte, " je bent echt de beste vriend ever" zei ik. " BFF's for life" zei hij op een meiden stem waardoor ik heel erg moest lachen. " Kom op," zei hij, ik knikte en sloot de hoteldeur achter me. Nadat we uitgecheckt hadden wachtte we op de taxi die ons aar het vliegveld zou brengen. Op het vliegveld childe we wat op de stoelen, en ik filmde wat beelden voor in mijn vlogs. " so, right now we're waiting on the plane that's going to Los Angeles Cali. I literally can't wait, Playlist was amazing but now our second adventure is going to start. " zei ik. " Yeahh," zei Mitchel, en ik moest lachen. Ik deed mijn camera uit en borg hem op in mijn handbagage. Toen we eindelijk konden boarden nam ik de stoel bij het gangpad.

Na een vlucht van een paar uur gingen we landen. Het was al best laat. Ik stapte het vliegtuig uit Mitchel liep slaperig naast me. Het was echt heel erg druk op LAX. We checkte uit, haalde onze bagage wat nogal wat tijd innam. Toen we eindelijk klaar waren konden we naar buiten om een taxi te regelen. "weet jij het adres?" vroeg Mitchel aan me. "Ermm, jaa ik heb het in mijn telefoon opgeschreven" zei ik en ik pakte mijn telefoon erbij. Toen we een taxi hadden laadde we onze spullen in en stapte in de taxi. Ik liet de chauffeur het adres zien en toen gingen we op weg. Het was best een eindje rijden maar uiteindelijk kwamen we aan bij een appartementen complex. " here it is, enjoy your time" zei de man, ik glimlachte. "Thank you, here's the money and you can keep the change" zei ik, omdat ik 5 dollar teveel had gegeven. We stapte uit en ik haalde mijn koffers eruit. Daarna zocht ik de sleutel en konden we naar binnen. " we moeten naar de 7de verdieping" zei ik. " let's go, ik ben echt benieuwd hoe het eruit ziet" zei Mitch vrolijk. " Ik ook, maar ik ben echt kapot man" zei ik. " Ik ook, ik duik zo meteen mijn bed in" zei hij. Ik grinnikte we stapte in de lift en Mitch drukte op het knopje van de 7de verdieping. De lift ging al snel open, " nou hier gaan we dan" zei ik en stak de sleutel in het slot, hij ging alleen wat lastig dus na een paar keer proberen ging eindelijk de deur open. We gooide onze koffers neer, en ik sloot de deur achter me. Het was knus en gezellig perfect voor 2 mensen. Het was niet al te klein maar ook niet super groot. Het was modern en echt geweldig. " dit is echt geweldig" zei ik, en liep verder. We hadden een grote open ruimte met de woonkamer, een grote tafel, een een open keuken. Het was al helemaal ingericht. En onze belangrijkste spullen waren zelfs al hier naar toe gebracht zoals mijn laptop. " Ik ben echt kapot" zei Mitch en hij plofte op de bank. " ik heb trek" zei ik toen. Mitchel moest lachen. " Pizza?" stelde hij voor. Ik knikte en zocht op mijn telefoon even het nummer van een pizzeria in de buurt om Pizza te bestellen.

Na heerlijk gegeten te hebben pakte ik mijn camera er even bij. " hey guys, playlist is now officially over, thank you for the amazing time, and I loved meeting all of you. But now I'm in LA" zei ik enthousiast en draaide een rondje. " This is our apartment for 3 months, and I'm super excited it's incredible and I have a double bed. " zei ik vrolijk. " Ow and the vieuw, the vieuw is just breathtaking" zei ik en liep naar het balkonnetje. We zaten niet extreem hoog maar het was nog steeds cool. " And yeah, I will probably vlog more, because I'm going to do a lot of cool stuff while I'm here. Andmaybe they're going to be a few cool collabs coming. So be prepared and this was my little Playlist Adventure. I hope you guys liked it. I really liked it, did you like it?" vroeg ik aan Mitch die nog op de bank zit. Ik filmde hem even. " Hell yeah" zei hij, waardoor ik moest lachen en toen de camera weer op mezelf richtte. " well, again thank you so much. I couldn't do all this cool stuff without you. But I'm really tired, so I think I'm going to bed. See ya later Alligators, goodbyee" zei ik vrolijk en toen zette ik mijn camera uit. " en nu kan je gaan editten" zei Mitch lachend. " Dat komt nog wel, nu ga ik eerst heerlijk douchen en naar bed " zei ik. Het was pas half 10 maar ik was echt dood op. " Ja, ik ga ook zo. Mijn heerlijke bed uit proberen. " zei Mitch, ik grinnikte. " slaaplekker, " zei ik. " jij ook, " zei hij. Ik glimlachte en liep toen naar de hal om mijn koffers te pakken en ze naar mijn kamer bracht. Ik zocht mijn pyjama en liep toen naar de badkamer om te gaan douchen. Ik verwijderde eerst mijn make-up en stapte daarna onder de heerlijk warme douche. Ik deed mijn pyjama aan en liep toen naar mijn kamer. Ik kroop mijn bed in en ging nog wat op twitter, om dan lekker te gaan slapen. Ik was uitgeput.

Hey, en ik ben er weer
hoop dat jullie het leuk vonden.
En, ik heb vakantie <'333
ik zou graag jullie gedachtes horen
lots of love
xx

Reageer (1)

  • Malikx

    Super sweety <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen