Foto bij 004

Harry en Kayla POV

Ik zucht nog een keer diep waarna ik het podium oploop en me helemaal stort op het eerste liedje, midnight memories. Ik kijk de zaal rond en zwaai naar de fans. Ik dans samen met Liam, Doe gek met Louis, Speel luchtgitaar met Niall en gooi water naar Zayn.
Stuk voor stuk zingen we onze liedjes totdat Louis het woord neemt. 'Ik moet iets met jullie delen. De jongens en ik ergeren ons de laatste tijd dood aan Harry.' Ik kijk Louis verbaasd aan en hij gaat verder met zijn verhaal. 'Vijf maanden geleden hadden we een meeting bij het management en Harry ging zoals gewoonlijk als laatste naar huis. Zijn auto bleek kapot te zijn en hij moest met de metro naar huis. Terwijl hij richting de metro liep botste hij tegen een meisje aan en sinds dien praat hij alleen nog maar over haar. Hij weet helemaal niets van haar maar heeft de grootste fantasieën over haar. Ze heeft blond haar en prachtige blauwe ogen. Groter dan 1,65 zal ze niet zijn en ze had een ouderwetse schooltas bij zich.' Ik wil iets zeggen maar Louis schudt zijn hoofd en gaat verder met zijn verhaal. 'Dit meisje moet uit Londen komen en wij moeten haar vinden! Wij en het management hebben daarom iets georganiseerd volgende week vrijdag. Wij verzoeken ieder blond haar blauwe ogen rond de 1 meter 65 hier heen te komen. Als je niet blond bent en blauwe ogen hebt kom je niet binnen. Verspreid dit door heel Londen want wij willen dat Harry zijn meisje vindt!. Eerst zullen een voor jullie paar onbekende mensen de meisjes vragen stellen om er achter te komen of ze het meisje van Harry kan zij.' Het publiek begint te joelen en ik kijk de jongens met open mond aan. Dit had ik niet aan zien komen.

Kayla POV

Ik sta met mijn auto geparkeerd op een parkeerplaats naast de O2. Ik heb Jasmine net een smsje gestuurd met de plaats waar ik sta. De radio staat aan en zachtjes zing ik mee met the backstreetboys.
Ik schrik op als er op het raam van mijn auto wordt geklopt maar glimlach al snel als ik mijn zusje zie. Met een klik op een knopje gaan de deuren open waarna Jasmine en Molly de auto instappen. 'En hoe was het?' 'Het was geweldig echt waar. Ze zijn zo grappig en lief!' Roept Jasmine blij. 'Ja echt wel. Ik ga trouwens wel naar de zoektocht voor Harry's vriendin.' Zegt Molly blij en ik draai me met een ruk om. 'De zoektocht naar Harry's vriendin?' 'Ja Harry is vijf maanden geleden tegen iemand aangebotst terwijl hij naar huis ging. Ze was blond en had blauwe ogen. Ook had ze een ouderwetse schooltas bij zich. Zoiets als jij ook hebt denk ik.' Ik knik en Jasmine's ogen worden groot. 'Jij hebt blond haar, blauwe ogen en zo'n tas. Misschien is Harry wel opzoek naar jou.' 'Ik denk het niet Jasmine. Half Londen heeft blond haar, blauwe ogen en zo'n tas plus ik ga altijd met de auto naar mijn werk.' 'Maar je auto was toen toch kapot?' 'Alsof ik nog weet wanneer mijn auto precies kapot was?' 'Als ik jou was zou ik gewoon gaan Kayla.' Zegt Molly. 'Wanneer?' 'Volgende week vrijdag hier bij de O2.' 'Dan moet ik gewoon werken dus dat gaat niet plus die jongen is echt niet opzoek naar een lerares.'

Ik heb dit hoofdstuk zo vaak opnieuw geschreven steeds vond ik het net niet goed genoeg. Nu na een week ben ik eindelijk tevreden met dit hoofdstuk. Het is nog steeds niet helemaal perfect maar het is ook pas het begin van een groot avontuur.

Reageer (2)

  • nialldream

    I like it!

    1 decennium geleden
  • BloemO

    Ben benieuwd!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen