Foto bij 4.

Vandaag is de eerste officiële dag van Playlist Live. Ik was al heel vroeg op, omdat ik zo zenuwachtig was. Wat als er niemand komt. Omdat ik alle tijd had, kon ik een leuke outfit uitkiezen, mijn make-up perfect doen. En ik vlocht mijn haar tot dat ik het perfect vonde. zitten. Toen Mitchell eindelijk wakker was geworden, bestelden we roomservice voor ontbijt. Mitchell kleedde zich toen aan, en toen konden we naar de venue. Ik moest me ergens melden, en toen kreeg ik een keykoard met een pasje, plus mijn naam, en youtube channel. En toen kon de dag beginnen. Ik " hey, you're Jillian right?" vroeg iemand waardoor ik gestopt werd. Ik draaide me op zij en zag een meisje van ik schat 15 staan. " Yeah, " zei ik. " O my god, I can't believe I'm finally meeting you, could I get a picture please?" vroeg ze me. Ik kon mijn mond wel open laten zakken. Ze wilde een foto met mij?. " Of course," zei ik, en glimlacht enthousiast. Ze pakte haar telefoon en ze kwam naast me staan. Ik sloeg mijn arm om de schouder van het meisje en we maakte een foto. " thank you, so much" zei ze. " That's not a problem at all," zei ik. " Tag, me on Instagram so I can like it," zei ik haar. " Yeah, I will do that." zei ze. Ik praatte nog even met het meisje maar toen ging ik weer verder. "Wauw, Jill je eerste fan" zei hij, en keek me grijnzend aan. " ik kan het niet echt geloven," zei ik verbaasd. " doe dat dan maar snel," zei hij grinnikend, en toen liepen we verder.

Ik stond nu in de grote zaal, waar heel veel te doen was. Er waren podiums waar meet-ups aan de gang waren. Ik had later vanmiddag, een meet-up, maar dan in een losse ruimte. Samen met wat andere youtubers. " Jillian, o my god, could I get a picture?" vroeg een jongen. " of course," zei ik. Hij glimlacht en kwam naast me staan. Ik glimlachte breed, en hij maakte de selfie, ook maakte we nog even een gekke foto. " could I give you a hug?" vroeg hij me. " come here" zei ik en omhelsde de jongen even. Hij glimlachte. " thank you, so much" zei hij. " No problem, have a great day" vertelde ik hem. Hij glimlachte breed. Ik maakte ook een foto met het meisje waar hij mee liep, en toen liep ik verder. " je bent beroemd," zei hij grinnikend. " jij ook, die meiden zien je wel zitten," zei ik grinnikend. Ook hier ontging het niemand, dat mijn beste vriend niet de lelijkste jongen was. Hij was een echte player. " Ik zie je straks wel," zei hij, toen hij de meiden zag. " succes," zei ik. Ik liep wat, ik werd soms gestopt voor een foto en maakte een praatje met de mensen. Opeens zag ik een bekende. Hij keek me net ook aan, hij werd een beetje omringt. Hij zwaaide en wenkte me. Het was Ricky Dillon, ik had ook wel met hem gepraat. Ik liep op hem af. " Jillian, O my god, hey" zei hij enthousiast toen ik bij hem was. Ik omhelsde de jongen. " Hey, how are you" vroeg ik hem. " I'm great. It's so crazy to finally meet you" zei hij, ik knikte. Al snel kwamen er mensen om ons heen staan, die een foto wouden met Ricky. Ik grinnikte, mensen kwamen tot mijn grote verbazing ook naar mij toe. Ik had nooit verwacht dat ik ook een hoop Amerikaanse fans had.

Ik maakte foto's, en kletste wat met de mensen. " so Jillian, is this you're first playlist?" vroeg hij me. " Yeah, I came yesterday, I've never been in America" zei ik hem. " that's so cool" zei hij. Ik praatte wat met Ricky, maar soms werden we onderbroken. " I have to go, I have a meet-up in a bit, but if I see you later. I will introduce you to my friends, the others from O2L " zei hij na een tijdje. "yeah, cool have fun, and goodluck" zei ik. " thanks, bye babe" zei hij en omhelsde me nog even voor hij verder moest. Ik zag Tyler, en hij wenkte me toen hij me ook in de gaten kreeg. Hij stond met wat mensen, die ik herkende. Het waren Zoe, aka Zoella, Alfie, en Tanya. Ik liep naar ze toe. " Hey, " zei ik enthousiast. " Hey, Jill, " zei hij, " Hey, you're Jillian right, I'm Zoë" zei het meisje enthousiast, ze keek me vrolijk aan. Ik fangirlde van binnen. Ook Alfie en Tanya stelde zich voor. Ook al kende ik ze al. Ik keek altijd naar de Brits Crew. Maar dat zou raar klinken. " I'm Jillian, " zei ik nog tegen Tanya. " wait, your not American. Are you?" vroeg Zoë me. " That's right, I'm Dutch " zei ik. " Really, that's so cool" zei ze. Ik knikte. We kletste wat, maar toen moest ik echt naar de ruimte waar de meet-ups werden gehouden.

Ik kwam de voor ruimte binnen, en zag een paar bekende. Andrea, Jenn and Ricky zag ik in het zicht komen. " I already heared you had the meet-up with us" zei Jenn, toen ze me zag. Ik grinnikte, Jenn omhelsde me enthousiast. " Yeah, luckily " zei ik. Ik begroette Ricky even. Toen kwam een vrolijke Andrea naar me toe. " I'm Andrea" stelde ze zich voor. " Jillian, " zei ik en we gaven elkaar een knuffel. " so you're ready, there already people waiting outside" zei Jenn vrolijk. "you're serious?" vroeg ik. " Jepp, so get ready" zei ze lachend. Op dat moment kwamen er 2 jongens naar ons toe gelopen, ik had ze in mijn ooghoek al zien staan. Andrea stoof op één van de 2 jongens af, ze zoende hem snel. Het was blijkbaar haar vriendje. Ik kruiste mijn blik met de andere jongen. Hij keek me glimlachend, en ik glimlachte terug. Hij was heel erg knap. " Hey, erm, I'm Connor" stelde de jongen zich voor, ik glimlachte. " I'm Jillian, nice to meet you "


Heyyy, en there is Connor
Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vinden,
lots of love x
( en wie wil er nog meer nu heel graag in Orlando Florida zijn? )

Reageer (1)

  • Malikx

    OH god snel verder okéééé :;o <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen