Foto bij 1.

Jilian Bo Sanders

Ik fietste glimlachend door de straten van Utrecht, richting mijn beste vriendin. Morgen zou ik weg gaan, dus ik ging mijn laatste dag spenderen met mijn beste vriendin, die ik voor een lange tijd niet meer ging zien. Ik ging morgen heel vroeg weg, om dan naar Florida Amerika te vliegen. Ik mag gewoon naar Amerika. Ik ben uitgenodigd voor Playlist Live, een YouTube bijeenkomst. Ik was verrast toen ik een mail kreeg dat ik was uitgenodigd. Playlist live is een evenement waarbij mensen hun favoriete youtubers kunnen ontmoeten, vragen kunnen stellen en gewoon lol kunnen maken. Ik had zelf ook een panel waarbij ze mij met een paar andere mensen vragen kunnen stellen. En ik mag een meet-up, en signings doen. Hopelijk komt er iemand anders zou dat best voor schut zijn. Maar ik had het gevoel dat er wel wat mensen zullen komen. Ik kan het echt nog steeds niet geloven. Een Nederlands meisje, dat gewoon naar Playlist mag. Ik had mijn koffer al voor een deel ingepakt, ik zou vanavond verder gaan. Morgen zou ik samen met Mitchel naar Schiphol gaan. Na Playlist zouden we naar Los Angeles vliegen waar ik enkele maande zal verblijven. Ik zette mijn oude fiets tegen het hek, naast het studentenflatje waar mijn beste vriendin woonde. Ik haalde mijn sleutel uit het slot, en gooide hem in mijn tas. Ik liep richting de deur. Ik drukte haar naam in, en al snel ging de zoemer. Ik liep het smalle trapje op, toen ik de gezamenlijke keuken betrad begroette ik haar huis genoot Philip. " Jill " hoorde ik de enthousiaste stem van mijn beste vriendin. " Jess" zei ik en omhelsde het meisje. " O mijn god, ik kan niet geloven dat je morgen al weg gaat, zodra ik vakantie heb kom ik jullie op zoeken," zei ze. Ik grinnikte. " zorg daar maar voor, " zei ik enthousiast. Ik stapte haar krappe huisje in, en zette mijn tas op de tafel. " dus, wat wil je gaan doen vandaag?" vroeg ik haar. " Ermm, zullen we gaan lunchen samen, en dan gewoon nog wat shoppen ik moet nog wat spulletjes hebben" zei ze. Ik knikt enthousiast. " Ja, laten we dat doen het is heerlijk weer " zei ik enthousiast. Het was Lente, maar er scheen een heerlijk zonnetje. " zullen we dan maar gaan?" vroeg ze. Ik knikte. " Gaan we lopen?" vroeg ik het meisje. " Ja, mijn fiets is nog steeds kapot" zei ze, ik grinnikte. We pakte onze spullen weer, en liepen naar beneden. Ik zette mijn zonnebril op mijn ogen, en liep het pad af.

" dus, ben je er klaar voor?" vroeg Jessie me. We zaten op een terrasje. We hadden net besteld. " Ik heb er ontzettend veel zin in, ik ben echt benieuwd hoe het gaat zijn," vertelde ik. " en ik ga eindelijk gewoon mijn favoriete youtubers hopelijk ontmoeten" zei ik. " ja, je had toch contact met Tyler ?" vroeg ze me. " We hebben wat dm gesprekken gehad, op Twitter" vertelde ik haar. " Je praat gewoon met Tyler Oakley, dat is niet normaal" zei ze. Ik moest lachen. " Ik kan echt niet wachten, " zei ik vrolijk. Op dat moment kwam de ober het terras op, en zette ons drinken, en eten op de tafel. " dankjewel" zei ik hem. Hij glimlachte naar ons en liep toen weer naar binnen. Ik nam een slok van mij cola. Na een gezellige lunch, en een middagje shoppen moest ik weer naar huis. " Ik ga je echt missen, sweety" zei Jessie. Ik omhelsde haar terug. " Ik jou ook, maar je moet gewoon langs komen zodra je vakantie hebt, of weet ik veel je spijbelt maar, " zei ik haar. Ze knikte en omhelsde me nog even maar toen moest ik echt gaan. Ik zette mijn tas in de bak die voorop mijn fiets zat, en stapte op. "Doei, Lieve schat, " zei ik. " Ga die Amerikaanse harten veroveren" zei ze. Ik grinnikte, en draaide me nog even op mijn fiets om, naar haar en zwaaide even. Voor ik me terug draaide en terug naar mijn huis fietste. Ik stopte oortjes in mijn oren, en liet de muziek mijn oren binnen komen. Rather be stroomde mijn oren binnen en ik neuriede wat mee.

Toen ik de kleine bakker tegenkwam waar ik boven woonde, reed ik eromheen en gooide mijn fiets in het kleine tuintje. Ik opende de achterdeur en liep naar boven. Ik woonde hier alleen. Sinds een jaartje. Ik betaalde het huis met het geld wat ik van YouTube kreeg, en mijn ouders betaalde wat mee. Ik had boven een eigen kamertje waar ik kon filmen. Ik had een kleine set. Al mijn camera spullen stonden er. Mijn lampen, statief en mijn film camera. En nog wat andere dingen. Ik zette mijn tas op het kleine tafeltje wat in het halletje stond en liep mijn huisje binnen. Het was lekker knus. Ik had een open keuken, en een kleine slaapkamer, alles was klein. Maar het was mijn eigen stulpje, en ik had een balkonnetje. Ik kan er ook er makkelijk gasten in ontvangen. Ik zette mijn lampen aan, en deed het raam open. Ik liep naar de keuken om even een glas met Sprite in te schenken. Ik zette het op het tafeltje voor de bank neer, en plofte op de bank. Ik zette de tv aan, en keek wat tv. Al snel ging ik weer naar mijn kamer, en pakte mijn spullen in. Ik moest nog wat kleding inpakken, en douche spullen. Ik moest ook nog mijn film spullen inpakken.

Ik ging later die avond douchen, en ik haalde mijn make-up weg. Ik poetste mijn tanden en deed toe mijn pyjama aan. Om dan lekker mijn bed in te gaan. Ik moest morgen vroeg op, en als ik ergens een hekel aan had was het vroeg op staan. Ik ging nog wat op Twitter, en Instagram. Ik postte een tweet. Om daarna lekker te gaan slapen.

JillianSanders: I Can't believe, I'm going to America tomorrow. I'm so excited. <'3 Playlist here I come. Sweet Dreams.



Dit is het 1ste, officiële stukje, van de story, ik hoop dat jullie het leuk vinden, ik moet nog even op gang komen, maar oké, misschien een reactie?
xx

Reageer (1)

  • NicoDiAngelo

    Dit is al kei goed!! :o Ik wil ook naar playlist gaan later en daarom ben ik zelf een channel begonnen zoals O2L met 5 meisjes over de hele wereld :) Ooit hoop ik hetzelfde te kunnen doen.
    Snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen