Naam: Jillian Bo Sanders
Leeftijd: 19 Jaar. 02 - 05 - 1995
Nationaliteit: Nederlands.
Youtube Channel: JillSanders
Karakter: Jillian is een vrolijke meid, die goed in het leven staat. Ze is dol op haar passie, namelijk youtube. Ze is een enthousiast, hyper persoon. Ze staat altijd klaar voor haar vrienden, en is makkelijk in de omgang. Ze is graag met mensen, maar houd er soms ook van om alleen te zijn. Jillian staat open voor alles, ze houd er van om nieuwe dingen te doen. Ze heeft een licht ochtendhumeur. Ze is alles behalve een ochtend mens. Ook is ze een echte dromer, ze wil zoveel mogelijk in haar leven bereiken, en ze wil zo veel mogelijk zien. Jillian houdt ervan om te werken, en is ook vaak heel erg druk. Ze kan soms zichzelf met teveel werk opzadelen, waardoor ze in de stress raakt. Ze wil zoveel mogelijk mensen blij maken, en dat botst soms nogal.
Familie: Jillian heeft een een broer. Dennis Sanders ( 22 ), en een zusje Demi Sanders ( 15 ). Haar ouders zijn nog samen. Christine Bergen ( 47), en haar vader Nick Sanders ( 49). Ze is heel close met haar broer, en zus. Ze heeft de beste band met haar moeder. Ze kan niet zo goed door een deur met haar Vader.
Vrienden: Haar beste vriendin Jessie Mulders ( 18 ), Mitchel Kampen ( 21 ) . Ze heeft ook vrienden via de youtube community in Nederland, maar ze heeft contact met enkele youtubers uit Amerika, mede doordat ze haar filmpjes in het Engels maakt.
Status: Single
Extra: Jillian, is al 2 jaar actief op youtube, Ze is uitgenodigd voor playlist live, wat voor een Nederlandse youtuber heel wat is. Ze heeft 803K subscribers. Ze gaat na Playlist live, een tijdje verblijven in Amerika samen met Mitchel haar beste vriend. Ze hebben een appartement in Los Angeles California, ze gaat proberen verder te komen met haar youtube cariere. Ze heeft een tattoo op haar vinger.


* Faceclaim: Kasia Tusk

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen