Foto bij Dankwoord

Zoals gezegd is hierbij het dankwoord. Sorry! Het was geen grapje, maar dit was daadwerkelijk het einde van het verhaal. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de reacties, maar ook de stille lezers! Het is zeer zeker een korter verhaal dan ik normaal schrijf, maar net als dit verhaal zijn al mijn verhalen vrij letterlijk betreft de titel =). Ik ben geëindigd met een fabulous 78 abonnementen en een amazing 28 bladwijzers.

Iedereen van jullie is supergeweldig, omdat jullie een beetje van jullie tijd gaven om een stukje van mijn verhaal te lezen en daar word ik gewoon heel erg blij van :D :D :D.

Ik ga nu niet gelijk beginnen met een ander verhaal. Ik merk dat ik steeds minder tijd heb om een hoofdstuk te schrijven, waardoor ik van dagelijks een hoofdstuk over ben gegaan naar wekelijks een hoofdstuk. Mijn motivatie is dan steeds verder te zoeken en jullie verdienen ook beter =). Natuurlijk stop ik niet met schrijven, aangezien ik ook nog een geweldig verhaal heb die ik met Silo schrijf Your love is like a tattoo - Zayn Javadd Malik. Mocht je daarnaast van mijn schrijfstijl houden en mijn eerdere verhalen nog niet hebben gelezen, raad ik ook zeker Secret Blind Page - Louis Tomlinson aan. Dit is toch zeker een van mijn beste verhalen en anders The Rebellion Princess - Niall James Horan wat ook zeker lekker weg te lezen is. Mocht ik weer beginnen met een nieuw verhaal zal het vermeld worden in dit en mijn eerdere verhalen. Maar voorlopig heb ik een heerlijke time - out =D.

Nogmaals bedankt voor alle support! Schouderklopje voor jezelf! En vergeet niet om te doen wat je altijd al hebt willen doen, voordat het te laat is en je alleen nog maar kunt dromen en spijt hebt dat je het nooit hebt gedaan :).

x.x.x. - Lots of love

Reageer (2)

  • Chair

    Mwuh, ik zou toch maar snel weer gaan schrijven.

    1 decennium geleden
  • Peperoni

    Awwww, dankjewel voor alweer een fantastisch verhaal, dudette! ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen