Volledige naam: Van Carlton Madden
Geslacht: Tovenaar
Leeftijd: 17
Familie: Hij heeft twee ouders, hoewel hij denkt dat zijn vader hem en zijn moeder heeft achtergelaten en in Egypte is gebleven.
Leerjaar: 5
Karaktereigenschappen: Van heeft een economische uitstraling; iedere beweging die hij maakt is gericht - hij doet geen onwillekeurige handelingen. Hij is charismatisch en charmant tegenover zijn leraren en medestudenten. Veel mensen mogen hem wel. Toch is hij ook erg direct en zijn opmerkingen kunnen soms nogal ongevoelig overkomen. Hij heeft veel geheimen en praat nauwelijks over zichzelf.
Hobby's: Lezen, bezweringen, zoeken naar oplossingen voor Banshee, vliegen, wandelen.
Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :Van is een jongen van rijke afkomst. Zijn familie stamt af van rijke edelen uit de zeventiende eeuw. Hij bezat de Onzichtbaarheidsmantel en wilde zijn oude familiestatus terugkrijgen door de relieken te verzamelen. Hij werd echter gehinderd doordat zijn vriendin en tevens een soort pleegzus in een kat veranderde en hij haar gezworen heeft haar terug te krijgen zoals ze was. (Eigenlijk is dit hem nooit in de verhalen overkomen en deed hij in die tijd niet zo veel, haha).
Bijzonderheden: Niets meer nu hij een Dreuzel is.
Relatie: Met Banshee/Ophelia.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen