Foto bij 43.

Harry.


Harry had deze nacht amper kunnen slapen, hij zou vandaag naar Anna gaan! Harry keek op zijn wekker en zag dat het pas zes uur in de morgen was. Hij had geen zin om weer te gaan slapen, hij was nu toch wakker. Dus liep Harry naar beneden en maakte een mok met warme chocolademelk. Ja, het was bijna zomer, maar toch chocolademelk bleef geweldig.
'Goedemorgen,' zei Liam en keek naar de slapende Harry. Liam grinnikte en liet de slapende Harry liggen. Hij lag er niet bepaald charmant bij. Zijn hoofd lag op tafel met zijn mok met warme chocolademelk, die inmiddels al koud was. Zijn mond stond open en er kwam een beetje kwijl uit. Om het af te maken, snurkte hij ook nog eens. Liam grijnsde en maakte een foto van het tafereel, misschien moest hij het aan Anna laten zien als ze wakker was. Maar het was maar de vraag of ze ooit wakker werd. Louis en Zayn kwamen de keuken ingelopen, ze keken naar de slapende Harry en lachten. Louis liep grijnzend weer weg. Hij kwam niet veel later aan met een zwarte marker. 'Mag ik een snorretje tekenen?' vroeg hij smekend aan Zayn en Liam.
'Van mij wel, maar het is geen permanent marker toch?' vroeg Zayn.
Louis schudde zijn hoofd. 'Nee, een whitebordmarker,'
'Dan maak ik geen bezwaar,' zei Zayn en liep de keuken weer uit.
Louis keek Liam smekend aan en Liam knikte instemmend. 'Ga je gang, Tommo,' zei Liam en ging tegenover Harry aan de keukentafel zitten.
Louis tekende een snor, hij schreef "i love Anna" op Harry's voorhoofd, niet te vergeten tekende hij ook een bril en tot slot een hartje op zijn wang.
'Maak hem maar wakker, hij moet zich nog klaarmaken voor zijn bezoek aan Hanna en Anna,' besloot Liam.
Louis begon super hard te schreeuwen in Harry's oor. Harry sprong omhoog en keek verbaasd naar Louis. 'Waar was dat voor nodig?' vroeg hij slaperig.
Louis haalde zijn schouders op. 'Ik dacht dat je wel de tijd wilde nemen om je klaar te maken,'

Reageer (2)

  • HarrysWife

    geweldig, snel verder !

    1 decennium geleden
  • CarrotGirll

    Mehahahahahahahha
    Snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen