Foto bij 23.

Anna.


Tante Mary zat achter het stuur met tante Victoria op de bijrijderstoel. Tante Elizabeth zat naast de nerveuze Anna. Het was logisch dat ze nerveus was, ze ging haar vader en broers ontmoeten..
'Lieverd, we zijn er,' deelde tante Victoria mee. Anna zuchtte diep. Ze was zenuwachtig. Ze wist niet wat ze kon en moest verwachten.
Anna volgde haar tantes richting het paleis. Ze leken daar wel bekend te zijn, dus liepen ze gelijk door naar een soort bibiotheek. In ieder geval dat vertelde tante Mary Anna.
Tante Elizabeth klopte en er werd geantwoord dat ze binnen mochten komen.
'Hallo,' zei Anna wat verlegen. Haar blik gleed door de kamer. Koningin Elizabeth, Prins Charles, Prins William, Prins Harry, Kate, ze had een klein jongetje van nog geen jaar oud op haar schoot, George en tot slot Camilla
Anna's vader, prins Charles dus, stond op en liep naar zijn dochter toe.
'Wat ben je mooi geworden, Anna. Je lijkt sprekend op je moeder. Die sprankeling in je ogen en je lach zijn precies het zelfde,' zei hij en streek met zijn hand over Anna's wang. Anna glimlachte oprecht naar haar vader.
'Dankje,' antwoordde Anna zacht.
'Pap, nu is het mijn beurt. Ik wil mijn mooie zusje even een knuffel geven,' zei prins Harry. Charles glimlachte en deed een stap naar achter. Harry vloog gelijk op haar af. Hij knuffelde haar. 'Welkom terug, kleintje,' zei Harry.
Daarna werd ze geknuffeld door William. Na William, was koningin Elizabeth aan de beurt, en na haar Kate en George. Tot slot Camilla, maar die vond Anna niet zo leuk. Ze was nogal stijf en ze durfde te wedden dat ze botox had.
Tante Victoria, tante Mary, tante Elizabeth, Koningin Elizabeth, Camilla en prins Charles hadden hun eigen gesprek gestart over hoe ze Petunia moesten vinden.
Anna, haar broers en Kate hadden het juist over luchtige dingen. Anna had George op haar schoot en kietelde hem. Hij lachte en sloeg in het rond met zijn armpjes.
'Heb je eigenlijk een vriendje?' vroeg Kate haar.
Anna schudde haar hoofd. 'Nee, de jongen wie ik leuk vindt, denkt dat ik al iemand heb. Maar dat is niet zo, want hij is mijn beste vriend. Niks meer, niks minder,'
'Aha, en wie vindt ons kleine prinsesje leuk?' zei William plagend.
'Harry Styles,'

Het is vandaag nationale pannenkoekendag! En omdat ik van pannenkoeken houd hier een stukje!

Reageer (3)

  • DitMeisje

    IEEEKSSS C: Me lovee
    x

    1 decennium geleden
  • Lugano

    Woehoe!

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    ik houd ook van pannenkoeken.
    maar nee hoor, wij eten weer geen pannenkoeken...
    mijn nichtje heeft wel pannenkoeken gebakken met school vandaag voor een ouderencentrum bij haar in de buurt (:

    leuk stukje,
    snel verder ! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen