Foto bij 20.

Anna.


Verbaasd keek ze naar haar tante en beste vriend. Wat moesten ze haar vertellen?
'Kom even zitten,' zei tante Mary en samen gingen ze op Anna's bed zitten.
'Wat is er, tante? Niks ernstigs hoop ik,' vroeg Anna.
Collin en Lilly waren op de grond gaan zitten.
'Ik ga je vertellen wie je ouders zijn,' begon tante Mary. 'Maar ga het niet gelijk op Twiffer, Instabook en Facegram zetten,' waarschuwde tante Mary haar.
'Bedoelt U niet Twitter, Instagram en Facebook?' zei Lilly en lachte zachtjes.
'Nee, jullie proberen me gewoon gek te maken door alles door elkaar te halen,' zei tante Mary vastbesloten. Anna kon het niet laten om te giechelen.
'Oké, waar was ik gebleven.. Oja, ik was nog niet begonnen. Nou ja, ik begin nu. Lieve Anna, je bent de dochter van prins Charles en Lady Diana, net zoals jullie al vermoedden. Je ouders hebben je aan mij, Victoria en Elizabeth gegeven, omdat Petunia, mijn oudste slechte zuster, je bedreigd had. Nou niet jou, maar je ouders en ze dreigde je te vermoorden als je broer, William, niet met haar dochter, Helena, trouwde. Je denkt vast, waarom hebben ze me dan meegegeven aan haar zusjes? Dat zal ik je ook vertellen mijn kind, wij zagen Petunia al lang niet meer als onze zus. Ze was altijd al gemeen, slecht. Mijn ouders hebben haar uit de familie verstoten nadat ze erachter kwamen dat ze met een boerenjongen naar bed was geweest. En dat was schandalig in de tijd dat ik net zo oud was als jij. Petunia wilde altijd al macht, geld, ze wilde alles voor haar zelf,' tante Mary had tranen in haar ogen gekregen. 'Je weet dat je moeder, Lady Diana, al een aantal jaar dood is. Petunia heeft haar vermoord door haar aan te rijden in Parijs, nadat ze hoorde dat jij spoorloos verdwenen was,'

Say HI to my new abo's!

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen