Foto bij 16.

Anna.


'Anna, het enige wat ik over jou vindt is dit,' zei Collin en liet me iets lezen.
De pasgeboren dochter van kroonprins Charles en zijn vrouw Diana is gister bedreigd door een onbekende vrouw. De vrouw is gevlucht en spoorloos verdwenen. Wat er precies is gezegd is onbekend. Maar het is geen wonder dat het meisje, Anna, de volgende dag nergens meer in het paleis te vinden was. Hoogstwaarschijnlijk is ze ergens in het buitenland ondergedoken totdat de vrouw is gevonden.
'Dat is het eerste stuk, kijk hier,' ging Collin verder
Het is nu 10 jaar na de bedreiging op prinses Anna is de mysterieuze vrouw nog steeds spoorloos, het zelfde geldt voor Anna. Niemand weet waar en hoe ze is opgegroeid. Of ze weet wat er in het verleden is gebeurd of ze weet wat haar echte naam is. Laten we hopen dat we dit lieve prinsesje ooit nog eens terug zien.
'Wacht, ben ik dat?' vroeg Anna verbaasd. Was ze een prinses?
Collin en Lilly knikten twijfelend. 'Het is mogelijk,' 'maar onwaarschijnlijk,' vulde Collin zijn twin aan.
Anna knikte begrijpelijk. Ze kon het nog niet helemaal bevatten, ze was misschien Prínses Anna. Niet gewoon Anna, nee Prínses Anna. Maar het is gewoon toevallig. Ja, ze was op dezelfde dag geboren. Ja, ze had dezelfde voor- en achternaam. Ja, ze woonde niet bij haar ouders en wist niet wie haar ouders waren.
Oké, dit was wel heel toevallig allemaal.

Reageer (2)

  • DitMeisje

    Wow.

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    wow dat is wel echt heel erg toeval ja... xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen