Foto bij Chapter 7

Garby Lynn Martin.

'' Table two ''kwetter Yuri, de barman, en duwt de twee biertjes in mijn handen. Ik dreig mijn goede humeur, die ik aan het begin van het dag nog had, in één klap kwijt te raken. Maar ik verman me. Niet in de negatieve spiraal terechtkomen, dan gaat het wéér mis. Gewoon blijven glimlachen, houd ik mezelf voor. Ik loop met een gemaakte glimlach, die overigens mijn lachspieren verstijven. Ik kon niet wachten tot ik klaar was met werken, en mijn mond kon ontspannen. Ik zie al snel dat de bestelling naar twee, overduidelijk bezopen, mannen moeten. Mede met het feit dat ze een bierbuik hadden, kon ik concluderen dat dit niet het eerste biertje was. Ik knal het op tafel, wat me een chagrijnige blik van Yuri bezorgt. Ja, mijn goede humeur was dus allang vertrokken. Ik had gisteren de hele avond wakker gelegen. Harry's stem had me helemaal in de war gemaakt. Wat doet die gozer überhaupt in Holmes Chapel ? Ik ben ondertussen al weer terug naar de bar gelopen, en leun met mijn elleboog over de bar. '' So, Gar. Is everything okay ? '' Vraagt Yuri, terwijl bier aan het tappen is voor een jonge jongen aan de bar. '' Yes, ofcourse. '' De jonge jongen heeft een wond van maar liefst 10 centimeter op zijn wang staan. '' You don't need beer, man. You need to get a hospital. '' Vertel ik de jongen, terwijl hij geschrokken zijn hand voor de wond legt. '' I'm sorry, I just broke up with my girlfriend after I caught he cheating. '' Zijn gezicht betrekt in een deprimerende vorm en kijkt dan op naar mij. '' But, yeah. You'r hot too. '' Ik stap van mijn kruk en kijk die jongen vurig aan. '' If I wanted to listen to your problems, I'd be a spychiater.'' Zeg ik steenhard. Yuri gebaart een scheldwoord met mijn mond, maar ik loop zonder pardon naar de andere kant de bar. '' Pff, humans with all their drama. '' Zucht ik.

Na dat ik 10 minuten mijn lachspieren kon ontspannen, riep Yuri me weer uit mijn stoel. '' Table five, Darlin '' Een wenkbrauwen schiet omhoog bij het horen van mijn 'bijnaam'. '' I'm not your darlin. '' Laat ik hem weten en pak dan het glas water van hem over. Wie bestelt er nou water in een bar ? Dat is net zo iets als een salade halen bij de MacDonalds. Mijn blik gaat rond de bar en stopt bij het zien van hém. Hij kijkt wat dromerig om zich heen tot zijn blikveld het mijne raakt. Mijn ogen kijken recht in het zijne, en voor een seconde sta ik verlamt. Ik slik, waarna ik mijn ogen een paar keer knipper. Met kleine stapjes loop ik naar hem toe. '' Hello Gar. '' Zegt zijn vrolijke stem. Ik kijk beslagen naar de grond ,zonder hem enigszins aan te kijken, zet ik zijn drankje op tafel. Ik zie hoe hij zijn gezicht in mijn blikveld probeert te dwingen. Remember me, klinkt de stem van de lachebek. Ik voel hoe mijn ademhaling zich versnelt. '' Garby ? Do you remember me ? Harry Styles ? '' Mijn mond trilt terwijl het een klein stukje openstaat. Voorzichtig kijk ik zijn kant op. Ik zie hoe zijn ogen zijn gevuld met schittering en een kleine glimlach vormt om zijn mond. '' I'll never forget you. ''

Mabel is back, with a brand new rap hoofdstukje. Ik heb wat voorgeschreven dus kan k wat meer activeren. Want wat ik nu activeer is pittig poep haha.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen