Foto bij Chapter 1

Harry Edward Styles.

De taxi rijdt voor de donker bossen van Chesire. Het was middernacht dus ik hoorde niks anders dan draaiende wielen van de auto over de stenen aarde. '' How long does it takes untill I'm at my location ? '' vraag ik zo beleefd mogelijk, terwijl ik via het autospiegeltje in zijn ogen kijk. Zijn ogen staren emotieloos naar de weg. Af en toe knijpt ze taxichauffeur ze tot speeltjes om het beter te kunnen zien. '' We are almost there, sire. '' mompelt hij terug. Ik zucht en draai mijn zicht weer naar het raampje. Je zag niet veel, afgezien van wat bosjes. In de verte zag je wat licht van het drop. Vrolijke kerstlichtjes schitterde in het nachtlicht. '' It's beautiful, right ?'' zei de taxichaffeur die blijkbaar een korte blik had geschonken aan het uitzicht. Ik maak een instemmend geluid. Mijn moeder had mij al vertelt over de kerstoptocht. Ik herinner mij nog goed hoe ik daar als klein jongetje stond. Ik drukte mijn lichaam dan tegen de ijzeren hekken. Mijn gezicht was bedekt door mijn veel te grote kerstmuts, terwijl ik met uitbundige ogen naar hém keek. Ik zou liegen als ik zeg dat ik het niet leuk heb gehad op Chesire.

Ik plof mijn koffer op het logeerbed, die ooit het mijne was. '' Do you still have my bed, mom ? '' schreeuw ik naar beneden. Ik hoor ik zacht instemmend geluid, waardoor ik me omdraai. Anne komt net de trap opgelopen met de was. '' I'm really happy that you'r here Harry. '' Ze drukt een kus op mijn wang. Ik glimlach lichtjes terug en knik. '' I actually wanted to catch up with some friends. I haven't spoken to Louis for at last 3 years now. '' zeg ik, en een lichte teleurstelling in haar ogen maar ze glimlacht er doorheen. '' Well, you have to do what you want to. As long as you spend the christmas with me. '' zegt ze en verdwijnt weer uit mijn kamer. Ik kijk nog een keer de kamer rond, voor ik mijn mobiel erbij pak.

het eerste hoofdstuk ! Ik vond het wel lastig, aangezien ik de lat altijd hoog wil leggen. En het nooit goed genoeg vind. Maar vanmiddag dacht ik, whatever. ik activeer het gewoon. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Het is nog wel saai voor eerste hoofdstuk. Sorry. Kiskus Mabel.

Reageer (3)

  • Drellphine

    I'm really happy that you'r HERE ipv hear (=hoor van horen)

    1 decennium geleden
  • Dahlias

    ABO :)

    1 decennium geleden
  • lizxhaz

    Het is niet saai het is juit heel leuk ik zou willen dat ik zo zou kunnen schrijven

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen