Foto bij 009 Thorin

*krijgt bijna een hartverzakking van de foto* is het nou geen mooie foto :o? Thorin is gewoon schattig!

Zachtjes klop ik op de deur van Eleanor haar slaapkamer. Als ik geen antwoord krijg, doe ik de deur open en zie haar rustig op haar bed slapen. Het is al donker en aan haar armen te zien, lijkt ze het toch koud te hebben. Voorzichtig zet ik me naast haar neer op bed, strijk met mijn hand door haar haren en zachtjes fluister ik in haar oor dat ze wakker moet worden. Als ze haar ogen langzaam open doet, kijkt ze me even verbaasd aan en ik glimlach lief naar haar.
'Je zou beter slapen onder je lakens, dat zal warmer zijn.' zeg ik haar en ga rechtop zitten in het bed. Meteen volgt ze mijn voorbeeld en geeft mij onverwachts een knuffel.
'Weet je nog de eerste keer dat we gekust hebben?' vraagt ze, waarna ze me iets losser laat en naar me kijkt. Ik knik meteen, waarbij in gedachte het beeld zich opnieuw afspeelt. Ik weet nog goed toen Eleanor een slechte visioen achter de rug had, ze bibberend en huilend naar haar kamer was gegaan. Ik had haar daarbij gevolgd, zij was op haar bed gaan liggen en ik op een stoel gaan zitten net naast haar bed. Ik probeerde haar te troosten met woorden, maar het leek alsof de woorden niet echt tot haar doordrongen. Opnieuw leek ze in tranen uit te barsten en ik besefte dat mijn woorden niks hielpen, dus nam ik haar vast voor een lange knuffel in plaats van te praten. Met een zwakke stem had ze gevraagd om haar niet alleen te laten, waarop ik geantwoord had dat ik zolang als zij het wou bij haar bleef. Als nog barstte ze uit in tranen, wat als gevolg gaf dat ik haar een hele tijd in mijn armen hield om haar op die manier te troosten. Toen het etenstijd was zei ik haar dat het tijd was om te gaan eten, maar zij vertelde me dat ze net goed lag. Ze had zich iets naar achter gezet, zodat ze me aan kon kijken toen ik het zei, maar na haar zin keek ze verlegen weg. Ik liet haar echter niet zo, ik legde mijn hand onder haar kin en maakte dat ze me weer aan keek. Ik vertelde haar oprecht dat ik het fijn vond om haar in mijn armen te mogen houden en ik wou dan ook liever op de kamer blijven met haar. Langzaam boog ik mijn hoofd wat naar haar toe, maar ik stopte even. Want ik was namelijk niet zeker of ze dit ook wilde, ik wou mijn lippen zo graag op de hare drukken en zo al mijn liefde naar haar toe te laten stromen. Als haar zachte hand voorzichtig tegen mijn wang werd geplaatst, zag ik het als een teken dat ze het ook wou en langzaam drukte ik mijn lippen op de hare. Het gevoel dat ik toen had, was met geen woorden perfect uit te leggen. Het was pure magie die we creëerden, zonder echt magie te kunnen maken.
'Alsof ik dat ooit kan vergeten, het was haast magie die we samen gemaakt hadden.' beantwoordt ik haar vraag, waardoor een glimlach haar gezicht meteen siert. Ik glimlach automatisch mee, waarna ik een zachte kus op haar lippen druk. Ze slaat haar armen rond mijn nek heen, om zichzelf vervolgens wat dichter naar me toe te begeven. Mijn armen leg ik rond haar midden, zodat ik haar in een omhelzing kan houden en onze kus breidt zich uit. Met mijn tong streel ik langs haar lippen en als ze haar mond wat opent, draai ik mijn tong speels rond de hare. Voor zover het nog gaat, drukt ze zich nog dichter tegen me aan en onze kus wordt wat wilder, passioneler.
Na een tijd laten we elkaar wat losser, onze lippen wijken van elkaar en een koude rilling loopt over haar lichaam.
'Eleanor, leg je neer onder het laken. Dat zal een pak warmer zijn.' zeg ik bezorgd en ze kijkt me lief aan.
'Ik vind het erg schattig als je zo bezorgt doet, Thorin.' verlaat de woorden haar mond en heel even bloos ik. Ze glimlacht meteen, om vervolgens toch naar mijn woorden te luisteren en zich onder haar lakens te begeven.
'Heeft iedereen een goede slaapplaats?' vraagt ze plots. Haar ogen staan bezorgd, alsof ze zichzelf verantwoordelijk zou voelen als er iemand slecht zou slapen.
'Iedereen heeft een warme en comfortabele slaapplaats gevonden. Maak je maar geen zorgen.' beantwoord ik haar vraag en ze kijk me opgelucht aan. Ze slaat opnieuw de lakens open en klopt op de plek naast haar met haar hand.
'Blijf je bij me vannacht? Ik heb je zo gemist.' vraagt ze, ditmaal haar beurt om te blozen. Even grijns ik, maar knik dan goedkeuren en ontdoe mij van mijn jas, hemd en broek. Aangezien Eleanor steeds met dikke lakens slaapt, kan ik het aan om deze allemaal uit te doen. Ook Eleanor kleed zich snel om in haar nachtjapon en als ze klaar is tikt ze mijn schouders aan dat ik me mag omdraaien. Ik heb namelijk te veel respect voor haar om haar zomaar te staan begluren, dus heb ik me netjes op bed gezet met mijn rug naar haar toe.
'Nog steeds een echte heer zoals je vroeger al was.' zegt ze lovend en ik glimlach naar haar.
'Toch nog bij sommigen, niet bij iedereen meer.' zeg ik wat triest, aangezien er al verschillende personen mijn vertrouwen geschonden hebben. Ze knuffelt me opnieuw en met veel liefde druk ik een kus op haar kruin. Vervolgens leggen we ons neer in het bed, om samen te slapen. Eleanor legt haar hoofd op mijn blote borstkas en haar fluweelzachte hand streelt er zachtjes over. Mijn hand laat ik rusten op haar zij en mijn blik is nog even op haar gericht. Na een paar minuten stopt haar stelende hand en aan haar rustige ademhaling kan ik uit opmaken dat ze in slaap gevallen is. Ik sluit mijn ogen en val ook snel in slaap.

Reageer (4)

  • Vibes

    nou je kan me opdweilen hoor, want ik helemaal gesmolten!

    1 decennium geleden
  • Kauwgomjunky

    super snel verder Xx

    1 decennium geleden
  • ToverOpa

    Awhh zo lieff !!! Wat een cutiess(H)

    1 decennium geleden
  • Shellfish

    Zamfg! Snel verder jij!;d;d Itz awezumm! ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen