"T-Thorin..?" piepte Alyssae verschrikt. De dwerg had haar schouders vastgepakt en haar ruw tegen de muur aan geduwd gehouden. Een onbeschrijfelijke blik stond in zijn ogen. Woede, wanhoop, verbazing, onwetendheid, lust. Een mengeling van allerlij verschillende gevoelens dus.
"Waarom precies jij..." siste hij. Zijn ademhaling was te voelen in haar nek.
"Wat bedoel je? I-ik..." Ze stopte midden in haar zin omdat ze de haartjes van zijn baard in haar hals voelde prikken. Een kleine rilling trok over haar rug, maar ze wist niet zeker welk gevoel daarbij zat. Geen walging noch genot. Misschien wel een vlaagje misplaatste vreugde.
"Waarom een hobbit." Hij spuugde de woorden uit alsof het iets vies was, maar ergens klonk het meer alsof hij het tegen zichzelf had.
"W-wat..?" Haar stem trilde.
"Jij-..." fluisterde hij. Zijn stem klonk van vlakbij haar oor. De greep om haar schouders werd iets steviger terwijl hij zijn hoofd weer wat naar achteren trok. Zijn ogen boorden zich recht in de hare en op de een of andere manier hield zijn blik haar vast. Of ze het nou wilde of niet, ze kon niet weg kijken. Een van zijn handen verloste zijn grip en gleed langzaam langs haar hals, over haar kaak naar haar wang. Zijn ruwe vingers gleden zachtjes langs haar gezicht. Onbedoeld verscheen er een blos op haar wangen, waardoor ze moeite kreeg hem aan te blijven kijken.
"Thorin..." De fluistering van haar stem was nauwelijks hoorbaar. Ongemakkelijk beet ze op haar lip. Langzaam fixeerde Thorin zijn blik op haar mond, waarna hij haar weer aan keek. Zijn tweede hand liet haar schouder ook los en deze liet hij iets zakken. Langs de zijkant van haar lichaam gleed hij omlaag en bleef uiteindelijk op haar heup rusten. Blozend wendde Alyssae haar blik af en keek naar het gespierde lichaam van de man voor haar. Ondanks dat hij er een dikke laag kledij over heen droeg, waren zijn proporties gemakkelijk te zien.
"Alyssae, ik-" Hij wist niet wat hij moest zeggen. Alsof hij in een trance was duwde hij zachtjes haar kin omhoog, haar forcerend hem weer aan te kijken. Langzaam leunde hij voorover en plantte voorzichtig zijn lippen op de hare. Kort verstijfde ze en keek hem verbaasd aan. Vrijwel automatisch ontspande ze weer en sloot haar ogen. Ook zij duwde haar lippen zachtjes tegen die van hem, zodat hij besefte dat zijn gevoelens niet eenzijdig waren. Langzaam haalde Thorin als eerste zijn lippen weg en keek het blozende meisje aan. Het liefst wilde hij haar per direct voor hemzelf nemen, zo kwetsbaar zag ze er uit.
"Waarom precies jij?" fluisterde hij.
"..." Ze wilde hem een antwoord geven, maar toen ze haar mond open trok kwam er geen woord uit. Blozend staarde ze naar zijn lippen, zich er voor schamend dat ze er naar hongerde om ze nog een keer op haar lippen te voelen. Bijna alsof hij gedachten kon lezen stapte hij dichter op haar af, hun lichamen nog dichter op elkaar duwend. Zijn ene hand gleed achter haar rug, terwijl de andere op haar kaak bleef liggen. Weer leunde hij naar voren, teder zijn lippen op de hare drukkend. Passievol beantwoordde ze zijn zoen en onbewust greep ze zijn kleding vast, en trok hem nog dichter tegen haar aan.
"Alyssae-..." fluisterde hij tegen haar lippen. Met moeite richtte hij zijn ogen op de hare. "Ik-... Ik denk dat ik van je hou."
"Jij idioot." mompelde ze liefdevol. Ze sloeg haar armen voorzichtig om hem heen. "Hoe lang was je van plan om me nog te laten wachten?"
Een kleine glimlach speelde om zijn lippen. Het was iets wat ze niet veel vaker heeft gezien, maar van binnen hoopte ze dat hij het vaker zou doen. Een kleine zucht ontsnapte haar lippen en ze drukte haar gezicht tegen zijn schouder.
"Ik hou van je..."

Reageer (1)

  • Shellfish

    Hierbij wil ik mijn excuses aanbieden dat ik de naam Alyssae uit een andere Thorin-love-story heb gehaald. Dit is enkel omdat ik nog geen definitieve naam heb voor de personage. In het geschreven verhaal zal ze ook een andere naam hebben.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen