Foto bij 4-lex

Pap ? "' Hmm?"'.""'Ik heb Liam zijn trui nog ?"'.geef hem ik stuur hem wel op."' ."'nee ik wil hem brengen !."' ."'Je gaat niet naar hem toe "'."'Kom op pap laat haar gaan Liam heeft er niet alleen voor gezorgd dat ze verdwaalde en hij heeft haar thuis gebracht zonder de moet op te geven "'. Neen !"' Roept hij hard naar Jordan en staat op .
Geef die trui !"' Nee ! "' .Ik kijk hem boos aan en loop naar boven ."'Zonder eten naar bed vanavond !"' ."' Pech ik hoef je eten niet !"' Roep ik boos terug en hoor hem zuchten .
..
Klop Klop - "'wie ?"'."' Pap "'."' Ga weg "'. Lieverd ik wil praten "'."'En ik niet zolang je me niet naar Liam laat gaan en je moet niet denken dat ik zomaar zal opgeven !"'.
Hij komt de kamer in en kijkt me aan ."'Ik zei ga weg !"' Roep ik nu en draai mijn ogen "'. "'Lieverd ik begrijp je wel maar ik kan je niet laten gaan met hem hij is een gewone jongen en niet rijk "'. Ik hoef geen rijke boel ik haat rijk zijn als je dat maar snapt pap ! "' .Lieverd ?"' Nee pap er komt niemand tussen mij en Liam geen en ik zal ook verder gaan met hem ! "'.Is hij zo belangrijk "' .Ja "' ."'Ok dan ik laat het toe "' ."'Eindelijk ! "' Roep ik en knuffel hem .


dank je voor het brengen Jordan !"' Is niet zusje doe je voorzichtig in het terug keren ?"' Tuurlijk ."' .""Tot over paar maand dan maar "' .Ik zucht en pak hem vast .
Doei "'Zeg ik zacht en stap uit ."' Houd je goed !"'."'jij ook !"' Ik doe de deur toe zwaai nog eens als hij weg rijd en zucht .
Ik draai mij om en zie een kleine villa voor me staan wat je eigenlijk niet klein kunt noemen .Ik grinnik en bel aan .

Hallo?"' .Eum ik kom voor Liam ?"'. Ow jij moet vast Lex zijn kom binnen schat ik ben karen !"'. Ik glimlach breed en stap binnen ."'De trap op de 3de deur links "'."'Dank je !"' . Ik doe mijn schoenen vlug uit en loop naar boven .
Klop Klop ! "' Binnen ! "'.Ik glimlach en stap naar binnen ."' LEX ! "' .Liam springt op en pakt me vast ."' Wat brengt jou hier ? "' Zegt hij lachend en geeft me een kus ."' Ik kwam je trui brengen "'. Ik haal de trui van achter me en hoor hem grinniken ."'Liam waar ben je hallo maaat ?"' Ik kijk naar het scherm en grinnik "' Er roept iemand ."' Ow Harry !'"' .Liam trekt me mee op bed waardoor we op het kleine beeldje rechts komen en Harry ? ons dus of eerder mij verbaast aan kijkt . "' Lex Henderson ? "'
Ja ?"' Jij euh Liam wat doe- Hij valt stil en kijkt verward . "' Ze is mijn vriendin Harry "'.Vriendin in welke vorm Li ? "'Mijn meisje !"' Zegt Liam trots en kijkt me met een reuze smile aan ."'Wow "'!. Ik kijk lachend naar het beeld en zie Harry met open mond kijken . "'Hoe hebben jullie elkaar leren kennen ? "' Harry ik heb je net alles verteld ?"'
Ja je hebt niet gezegd dat ze de zus is van een goede voetballer ? "' Omdat ik haar ook niet als vriendin heb voor dat "'. Ow "'.
Maar dus je komt vanavond niet ?"' Ik kijk van Harry naar Liam en kijk vragend ."' Normaal ga ik elke Zaterdag naar de jongens "'.Ow ik wil wel mee gaan ?"'.Echt ?"' Tuurlijk "'.Ik grinnik en kijk terug naar Harry . "' Dus jullie komen ?"' ik knik en zeg gedag "'. Liam doet zijn Pc uit en kijkt me aan. "'Ik hou van je "'."Ik ook van jou"' .
Gaan we wel eerst eens naar mijn huis ?"' Waarom ?"' Ik moet andere kleren hebben "' .Ow tuurlijk babe "' . Liam staat op en trekt me zacht mee naar benden ."'Mam ik ga !"' Waarheen lieverd ?"' Eerst mee naar lex haar huis en dan naar de jongens goed ?"' Tuurlijk schat doei lex !"' Doei Karen !"' zeg ik terug en stap naar buiten . "' Met wat gaan we ? "' Die daar !"' .Ik kijk naar de brommer en glimlach .

Home ..
Wow "'... Ik zucht en kijk hem aan ."'Wat is er ?"' Ik haat mijn huis "'.Mompel ik en trek hem mee naar binnen ."'Lex ben jij da- Ow en wie ben jij ?"' ."'Liam "' .mijn vader glimlacht en steekt zijn hand vooruit "'John "'.Ik glimlach en zucht opgelucht Liam schud zijn hand en kijkt me aan . "'Euh pap ik ga even mee met Liam ben laat thuis geeft het niet ?"' Tuurlijk niet wees voorzichtig ...

Bij Liam zijn vrienden .

Yo Lia- Lex Henderson ?"' Ik kijk lachend naar de jongen die met open mond voor me staat "'Ook hallo ? "' Zeg ik lachend en pak Liam zijn hand vast .de Jongen zijn ogen gaan naar het hand van mij en Liam waarna hij hem verslikt . Niall zij eens kalm je gaat nog dood zo ! "'.Liam slaat rustig op zijn rug en kijkt me lachend aan .
"'Ik wil geen dood op mijn geweten hoor "' .Zeg ik lachend en zie hem lachend kijken ."'Sorry kom binnen . Ik grinnik en loop achter Liam de Woonkamer in waar iedereen stil valt en me aan kijkt behalve Harry dan die had me al gezien . Liam "'? "'Ja ?"' Lex hend-.."Jaja ze is mijn vriendin maar gedraag je ze is van mij en van niemand anders ! "' Ik kijk lachend naar Liam en ga tegen hem staan waarna hij een hand om me slaat

srry als het niet zo goed is inspiratie loos ...
love Aeryn xxx

huis van Liam



huis van Lex

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen