Foto bij Hoofdstuk 84

Hallotjes!

Sorry dat ik bijna twee en een halve maand niet heb geschreven.
Ik head een writersblock en ik had wat gezeik met mensen om me heen, waardoor ik ook geen zin had om te schrijven.
Nogmaals sorry.

Ik ga proberen weer meer te schrijven, als school het toelaat tenminste.
Ach, hopelijk vinden jullie dit iets.

Xx,
Storiesxx3

Ik trek mijn jurkje over mijn kont en rits het dan dicht. Ik loop naar de spiegel en bekijk mezelf. Charlie vroeg of ik vandaag iets met hem wilde gaan eten. Ach waarom niet toch? Gister waren we met Ilja en Bruno naar het strand geweest. De spanning tussen mij en Charlie was goed te merken. Nadat we het hadden gedaan is alles eigenlijk verandert. Gister wist ik niet wat ik moest doen, dus hebben we elkaar eigenlijk maar een beetje ontlopen. Maar vandaag kon ik dat niet meer. Het is misschien raar maar er is iets dat er steeds voor zorgt dat ik weer terug ga naar Charlie. Ik heb geen idee wat het is maar ik wil het uitzoeken. Tuurlijk is er een stemmetje in mijn hoofd die zegt dat ik er nu mee moet kappen. Ik moet Peter natuurlijk niet vergeten, maar als ik in de ogen van Charlie kijk vergeet ik Peter helemaal en interesseert me helemaal niks meer behalve Charlie. Ja, noem me maar een bitch omdat ik eigenlijk Peter laat vallen maar ik kan er niks aan doen. Charlie trekt gewoon mijn interesse. Ik pak mijn hakken die naast het bed staan en trek die aan. Snel bekijk ik mezelf nog even in de spiegel en loop dan de kamer uit. Charlie zit op de bank en glimlacht breed als hij mij ziet. Hij staat op en loopt naar me toe. Hij pakt mijn middel vast en drukt een kusje op mijn wang. “Je bent prachtig.” Ik bloos en kijk daarom snel naar beneden. “Kom, laten we gaan.” Ik knik en Charlie pakt mijn hand vast. Snel gris ik nog mijn tas van tafel en dan verlaten we het huisje.

We lopen over een pad en er hangen lichtjes in de bomen. We lopen nu ergens op een soort van berg. Charlie heeft nog steeds mijn hand vast en heeft een super grote glimlach op zijn gezicht. In de verte zie ik een tafel staan met kaarsjes en we lopen er steeds dichter naartoe. Charlie laat mijn hand los en slaat die rond mijn middel. Hij begeleid me naar de tafel en stopt als we er naast staan. “Heb jij dit gedaan”vraag ik verbaasd. “Ja. Ik ben er de hele dag mee bezig geweest.” “Het is… Het is super lief van je” Ik druk mijn lippen op zijn wang en Charlie bloost. Ik zet een stap naar voren, waardoor Charlie’s arm van mijn middel glijdt. Ik ga zitten op een van de stoelen en Charlie wilt mijn stoel aanschuiven maar ik kijk hem aan. Hij weet gelijk wat ik bedoel en gaat op de andere stoel zitten. Ik heb er een hekel aan als mannen mijn stoel aanschuiven. Ik bedoel, ik kan het zelf wel. Charlie schenkt een glas in met champagne en geeft het glas aan mij. Ik neem en slok en moet me inhouden om het niet gelijk uit te spugen. Bah! Ik vind champagne zo vies. “Lekker”vraagt Charlie twijfelend. “Uhm… Nou… Nee. Sorry.” “Kijk en daarom heb ik dit voor je.” Charlie haalt een Smirnoff fles tevoorschijn en ik glimlach. “Dat lust ik wel.” Charlie pakt mijn glas, gooit het leeg en vult het met Smirnoff. Charlie geeft het glas weer aan mij en ik neem een slok. Dit is dus veel lekkerder. “Uhm… Aim.” “Ja?” “Ik… Uhm… Ik moet je iets zeggen.” “Oké.” “Ik… Ik… Uhm… Ik denk de hele dag aan je en ik kan gewoon niet stoppen. Die ene nacht… Ik denk er steeds aan. Het gevoel dat je me gaf toen je jou lippen op de mijne drukte. Het gevoel dat ik voelde toen je me aanraakte. Dat gevoel… Dat gevoel wil ik nooit meer missen. Dat gevoel maakt me zo gelukkig en laat me voelen wie ik ben en wil zijn. Dat gevoel heb ik alleen als ik bij jou ben. Ik weet dat ik met samen met Esther ben maar hoe jij mij laat voelen, dat wil ik voor de rest van mijn leven voelen. Ik ben over mijn oren verliefd op je en… En ik wil je voor altijd bij me hebben.” Het valt stil aan tafel. Het enige wat er gebeurd is dat Charlie en ik elkaar aankijken. Ik heb geen idee wat ik moet zeggen. Ik houd van Peter en dat weet ik maar Charlie laat me geweldig voelen. Hoe Charlie mij laat voelen, dat is zo apart. Ik kan het gewoon niet omschrijven. Ik kijk naar mijn handen, die op mijn schoot liggen en speel wat met mijn vingers. Ben ik verliefd op Charlie? Ik weet het niet. Ik bedoel, als ik echt verliefd op hem zou zijn dan zou ik toch geen gevoelens voor Peter hebben. Dat zou toch raar zijn. Toch denk ik dat het kan. Dat je om twee mensen heel veel kan geven. Ik kijk Charlie weer aan en slik dan een keer voordat de woorden uit mijn mond komen. “Ik denk… Ik denk dat ik ook verliefd op jou ben.”

Reageer (2)

  • Girlicious

    ARE YOU FCKING KIDDING MEEE!!!!
    NET TERUG EN GELIJK ALWEER GEMEEN ZIJN.
    GRR...
    Rustig maar, mn capslock gaat al uit.
    Ik wist niet hoe snel mijn ogen over het scherm gingen maar het kan zijn dat ik wat regeltjes heb overgeslagen.
    Aimee is echt dom.
    I'm really sorry maar dit is zielig voor Peter.
    Niet voor esther, die mag ik niet zo maar kom op arme lieve schattige Peter!!!
    Hoe kan ze hem dit aandoen?!
    Maak het dan net zo goed uit met Peter.
    Nadat je hem het hele verhaal heb uitgelegd ofcourse..
    Hij moet er echt achter komen waar Aimee in zijn afwezigheid mee bezig is.
    Hij heeft het recht dat te weten!
    Dit verdient peter niet.
    En charlie verdient Aimee niet
    Hij kan het gewoon niet hebben dat Aimee het beter heeft weten te treffen en dus speelt hij nu de rol van zielige aandacht zoekende ex.
    Maar I love you storiesxx3. Soooo much!
    Alleen ik mag Charlie niet zo. Ik ben het alleen niet eens met deze wending en laat dit ook graag even duidelijk merken..
    #TeamPeter!!!!
    Snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • xSmallx

    Like WHUT?

    Glad you're back!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen