Epilogue, part one.

Louise' lichaam werd net op tijd opgevangen door verschillende paren handen. Lucius was als eerste bij haar, aangezien hij nog naast haar stond, en had een arm om haar schouder geslagen. Blaise was de volgende om haar op te vangen; zijn handen grepen haar bij haar middel en ook hij slipte een arm eromheen. En Draco ondersteunde beide mannen toen Lucius Louise's slappe en levenloze lichaam in zijn armen tilde.
'We moeten naar St. Mungo's, zo snel mogelijk,' zei hij. Hij beet met zijn tanden op elkaar, niet omdat zijn dochter zwaar was - absoluut niet, ze woog maximaal vijftig kilo - maar door alle geschrokken blikken en de nog steeds vechtende mensen om hem heen. Narcissa knikte instemmend en pakte zijn arm vast, Blaise en Draco volgde haar voorbeeld, en met zijn vijven verdwenen ze uit het gevecht en verschenen weer in de glanzende en schone hal van het tovenaarsziekenhuis. Blaise riep meteen voor hulp en hij en Draco gingen op zoek naar een beschikbare Healer, terwijl Lucius Louise dicht tegen zich aangedrukt hield en tegelijkertijd probeerde zijn vrouw gerust te stellen.
'Het komt allemaal goed, Narcissa, geen paniek,' mompelde hij terwijl hij zo snel als hij kon naar de twee Healers toeliep die hem naderden. Lucius was buiten adem, maar hij wilde zijn dochter niet aan de onbekende mannen afstaan zolang hij nog de kracht had haar naar een ziekenhuiskamer te brengen. Narcissa keek om zich heen en merkte nu pas hoe druk het was in het ziekenhuis. Er waren blijkbaar veel mensen gewond geraakt tijdens het gevecht.
Lucius legde Louise neer op een vrij bed in een van de laatste vrije kamers. De Healers omringden haar - er waren er een aantal bijgekomen gezien de ernst van de situatie - en bespraken in zachte en gehaaste stemmen hoe ze de ring het beste van haar vinger konden halen.
'Wie heeft ze over de ring verteld?' vroeg Narcissa aan niemand in het bijzonder. 'Ik,' reageerde Blaise daarop. Narcissa knikte enkel. Haar aandacht was gerist op de mensen om haar dochter heen. 'Goed zo. Dat bespaart weer tijd.'
Er klonk een enorm harde knal en uit het niets vloog één van de Healers achterover de kamer uit. Al gauw werd duidelijk waardoor dit kwam.
'De ring heeft zich aan haar vinger gehecht - hij wilt haar kracht niet kwijtraken,' legde een vrouwelijke Healer gauw uit. 'We zullen hem met magie af moeten doen, anders zuigt hij al haar levenskracht uit haar lichaam.'
'Doe wat u wilt, als het maar snel gebeurd.'
In de minuten daarna, die uren leken te duren, werden er verschillende spreuken gebruikt om de ring van haar vinger te krijgen. Lucius en Narcissa stonden in elkaars armen nerveus af te wachten, Blaise ijsbeerde door het vrije gedeelte van de kamer en Draco staarde enkel voor zich uit met een strakke uitdrukking op zijn gezicht.
Meer minuten tikten voorbij toen een Healer opgelucht ademhaalde. 'Eindelijk!'
De ring werd de kamer uitgebracht maar niemand anders had de kans om opgelucht adem te halen. Er klonk een hoge pieptoon die aangaf dat Louise' hart ermee gestopt was. Narcissa gilde angstig en Lucius en Draco schreeuwden tegelijkertijd dat ze iets moesten doen, haar moesten redden. Deze keer was het Blaise die naar het bed staarde en geen spier bewoog.
De Healers deden wat ze konden. De piep werd langer en langer, stopte niet. Louise werd minutenlang gereanimeerd en de vier toeschouwers stonden als aan de grond genageld.
Dit kon niet gebeuren, dit mocht niet waar zijn.
Narcissa's tranen stroomden over haar wangen. Ze was er zeker van dat ze haar dochter opnieuw kwijt was geraakt. Bovendien was dat haar schuld, zij had de ring vervloekt en zij had haar dochter vervolgens die ring gegeven, in de hoop dat deze haar zou beschermen, niet haar dood in jaagde.
'Ze leeft!' werd er geroepen door een van de Healers, en inderdaad; de lange, monotone piep was vervangen geworden door een aantal korte piepjes achter elkaar, onophoudelijk. Narcissa, Lucius, Draco en Blaise durfden weer adem te halen en met zijn allen gingen ze rond het bed van de mager en nauwelijks levend uitziende Louise staan.
Louise Malfoy leefde, maar voor hoe lang?

~~~~~~~

VERGEET JE NIET TE ABONNEREN OP HET VERVOLGVERHAAL!

All About Us ~ Louise Malfoy

^^

Reageer (5)

  • xSanneMalik

    Ga je het vervolg nog maken? Lijkt me heel tof xx

    9 jaar geleden
  • Kauwgomjunky

    super snel verder XX

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Chantilly

    *VERGEET NIET SNEL TE BEGINNEN MET JE VERHAAL


    Gheghe, dit ^^
    Dit was een geweldig eerste deel van het verhaal c:
    I enjoyed it and will always love it (: <333333

    1 decennium geleden
  • scarletwitch

    zoals Chantilly al zegt vergeet er niet mee te beginnen!

    1 decennium geleden
  • Chantilly

    *VERGEET NIET SNEL TE BEGINNEN MET JE VERHAAL

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen