Louis' ogen schoten verschrikt open. Zijn huis werd verlicht door de zwakke zon. Hij tilde zijn hoofd omhoog, die op Harry's borst lag en keek een beetje verbaasd naar de positie waar ze in lagen. Snel stond hij op en fixte zijn haar. De kreukels in zijn shirt streek hij met zijn handen weg. Hij wist niet meer precies hoe ze zo waren gaan liggen. Eigenlijk wist hij niet eens meer wanneer hij in slaap was gevallen. Hij liep de keuken in en ging gelijk door naar het kastje waar al zijn zware drank stond. Hij pakte een borrelglas en goot hem helemaal vol met Talisman whiskey. In één keer goot hij alles door zijn keel. Hij trok een zuur gezicht van het branderige gevoel in zijn keel.
‘Negen uur 's ochtends al aan de drank?’. Louis draaide zijn gezicht naar de keukendeur. Harry stond, met een nog slaperig gezicht en warrig haar, in de deuropening. Er stond een grijns op zijn gezicht. Louis kon zijn ogen niet van hem afhouden. Hij zag er zo goed uit.
‘Ja..’, fluisterde Louis.
‘Ik heb straks een shoot, mag ik even een douche nemen en misschien wat kleren lenen?’, vroeg Harry. Louis knikte.
‘Natuurlijk’, antwoordde hij. Hij nam Harry mee de keuken uit en liep door de woonkamer, naar de gang. Hij opende een deur waar nog een grote badkamer verstopt zat. Samen met Harry, liep Louis de badkamer in. Hij stond met zijn rug naar Harry en wees een kast met handdoeken aan.
‘Als je klaar bent, kun je daar een handdoek uit pakken’, vertelde Louis. Toen hij zich omdraaide had Harry geen shirt meer aan. Louis' ogen werden groot en konden alleen maar naar zijn geweldige sixpack kijken. Zijn mond viel er letterlijk van open. Langzaam gleden zijn ogen weer omhoog om die van Harry te zien. Hij had zijn buik al een keer gezien, maar wist niet dat hij zó gespierd was.
‘Ik...eh... Als je me nodig hebt... Ik ben in de huiskamer’, stotterde Louis. Zo snel als hij kon liep hij de badkamer uit, terug naar de woonkamer. Hij liet zichzelf weer op de bank ploffen. Waarom deed die sixpack zoveel met hem? Hij had vaak genoeg zulke buikjes gezien. Het kon toch niet zijn dat hij Harry zó leuk vond?

Met een tijdschrift in zijn hand en zijn voeten op de salontafel, zat Louis nu weer rustig, op de bank. Hij had al een boxer, spijkerbroek, sokken en zwart T-shirt over de bankleuning gehangen. In zijn ooghoeken zag hij Harry de kamer binnenlopen. Hij liet zijn tijdschrift zakken, om de poedelnaakte Harry in zijn woonkamer te zien. Het enige dat Louis kon doen, was staren. Staren naar zijn mooie, gespierde en naakte lijf. Met slome passen liep Harry op hem af. Hij trok het tijdschrift uit zijn handen, gooide het op de tafel en keek Louis met een verleidelijke blik aan.
‘Ik was aan het lezen’, zei Louis zacht. De grijns op Harry's gezicht was onbeschrijfbaar. Harry greep Louis' shirt beet en trok hem ruig naar zich toe. Toen hun lippen elkaar raakte, voelde Louis een kleine schok door zijn lichaam gaan. Harry's tong drong zijn mond binnen en begon speels met die van Louis te worstelen. Het duurde niet lang voor Louis zonder shirt op de bank lag, met Harry bovenop hem. Harry liet Louis' lippen gaan. Heel even keken ze elkaar aan, maar Harry duwde zijn tong tegen zijn nek en liet hem door naar zijn wang glijden. Overal had Louis kippenvel. Hij hoefde niks te doen, aangezien Harry al het werk deed. Dit keer begon Harry met zijn tong bij zijn onderbuik en liet hem langzaam en speels naar zijn borst glijden. Het was een lekker gevoel, maar Louis wilde het echt nog niet. Dit was nooit de bedoeling geweest en hij wilde er al helemaal niet zo snel aan toegeven.
‘Harry, laten we nog even wachten’, zei hij. Harry tilde zijn hoofd omhoog, om naar Louis te kunnen kijken.
‘Ik wil je nu’, antwoordde Harry en ging door met zijn tongspel.
‘Harry, ik meen het’, ging Louis verder. Harry luisterde niet en bleef doen waar hij mee bezig was. Louis duwde hem hard van zich af, waardoor Harry van de bank viel en zijn hoofd redelijk hard tegen de salontafel stootte. Louis ging snel overeind zitten en keek Harry geschrokken aan.
‘Gaat het?’, vroeg hij bezorgd. Harry stond op. Hij pakte de kleding van de leuning en liet zichzelf er haastig, maar toch behendig in glijden. Zonder iets te zeggen liep hij de gang in, door naar de voordeur om zijn schoenen aan te doen. Louis stond op en rende achter hem aan.
‘Ik wil je eerst beter leren kennen’, legde Louis uit.
‘Als je me niet wil, dan zeg je dat gewoon’, zei Harry. Dit maakte Louis wel een beetje boos. Honderd keer had hij gezegd dat hij Harry niet wilde en Harry dwong hem, om toch een kans te geven.
‘Pardon? Dat deed ik de hele tijd’, zei Louis verontwaardigd.
‘Dus je geeft toe? Je wil me niet’. Harry keek hem vragend aan.
‘Zo niet, nee’. Zodra Louis dat zei, had hij er spijt van die woorden gekozen te hebben. Harry schudde zijn hoofd teleurgesteld.
‘Goed om te weten’, zei hij. Toen hij zijn schoenen aan had, opende hij de deur.
‘Je gaat zomaar weg?’, vroeg Louis verbaasd.
‘Ja, Louis. Ik ga weg. Ik zal je met rust laten’, bevestigde Harry.
‘Godverdomme! Je bent precies zoals ik dacht. Een gore klootzak. Niks anders!’, schreeuwde Louis. Aan Harry's gezicht te zien, had hij er genoeg van. Hij klapte met zijn platte hand hard tegen Louis' wang. Louis gaf hem een hele harde duw, zodat hij klunzig buiten kwam. Zelf liep Louis ook naar naar buiten en gaf hem nog een duw.
‘IK HEB JE NOOIT GEWILD, EIKEL’, schreeuwde Louis, nu veel harder.
‘Houd je mond’, siste Harry. Allebei schrokken ze van de voordeur die dichtviel. Gelukkig, want Louis had hier ook helemaal geen zin meer in. Hij draaide zich om en stormde naar de deur. Hij duwde de deur iets te hard open, wat ervoor zorgde dat Louis naar binnen struikelde, waarbij hij zijn onderarm tegen de deurknop stootte.
‘Auw’ fluisterde Louis zacht. Hij hoorde Harry achter zich lachen. Boos draaide hij zich om, maar toen hij bedacht hoe dom het eigenlijk ook was, verscheen er ook een kleine lach op zijn gezicht.
‘Ik bel je wel’, grinnikte Harry. Louis knikte zwak. Snel sloot hij de deur achter zich en leunde ertegenaan. Nog nooit was een ruzie zo snel weer goed gekomen. Eigenlijk had Louis daar ook helemaal geen baat bij, maar Harry deed gewoon iets met hem.

Bedankt voor alle kudo's en reacties, ik houd echt veel van jullie.
Feedback is welkom! :-) xx


.... and sorry I just had to

Reageer (11)

  • Paardenvriend

    Het zijn ook gewoon twee sukkels ook. xD

    7 jaar geleden
  • ThingsICant

    HAHHAAHAH OMG IK MOEST ECHT LACHEM BIJ HET LAATSTE STUKJE :'')

    9 jaar geleden
  • Nialler1993

    Die foto!!<3 :D

    Echt een heel leuk hoofdstukje!

    1 decennium geleden
  • PinkPassion

    Ahahah die foto lol
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • TomlinsonL

    Zo geniaal die foto van harry, heel twitter vol gespamt enz en allemaal van die foto's dat louis erachter en zelfs ervoor zit

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen