Foto bij Part 2

Lex word wakker !"' Ik open stil mijn ogen en kijk vragend om hoog waar Liam grijnzend staat . "'Ik eumm ga even andere kleren aan doen goed ?"' Tuurlijk hoef je niet te vragen "' Ik kom je trui wel brengen straks"' . "'Hoeft niet hou hem maar even bij "'. Ik glimlach lief "' Tot straks "' tot straks babe "' Ik loop snel naar het huisje....
Serieus Summer ? "'Aaron kijkt op en word rood ."'Summer word wakker je huis genoot is er "'.summer kijkt me aan en bijt op haar lip ."' He dat is de trui van Liam ? "'
Ja ik mocht hem aan doen als piama omdat ik jullie niet wou storen "'.Dus je weet wat we hebben gedaan ?'" Jip"'. ze grinniken en willen uit bed stappen ."'WOW BEVRIES "'! zeg ik snel .en zie ze beide me vragend kijken naar me ."' Ik hoef geen naakte mensen te zien hoor "' . Ik loop snel naar de badkamer en hoor ze lachen .

20 min later ....
Summiee wat gaan we vandaag doen ?"'.Kijk op het blad "' .Ik kijk om en zie en klein geel papier hangen ."'Ow "'.
We gaan watertrappelen en daarna moeten we een boot maken en zorgen dat je met je team aan de andere kant geraken . "' Leuk ! "' .Roept summer en geeft me een knuffel . "' Lex je wa-...Ow sorry dat ik jullie blij momentje verstoor "'. Ik grinnik en wurg me uit de greep van Summer . "'Wat is er li ?"' Ik kwam je kleedje brengen die je was vergeten "'."'Ow dank je "'.Ik neem het aan en zie hem blozen . "'tot straks dan maar ? "' Ja doei summer doei babe "' .Hij geeft me een knipoog en loop glimlachend weg . "'Hij noemde je Babe !"' Roept Summer luid wat me naar haar doet kijken ."' Dat betekend vast niets"'."'Echt wel !"' .Niemand wil me dus hij vast ook niet "'.
Ik loop de badkamer in en doe al vast mijn bikini aan onder mijn short en topje voor als we het water in moeten . "'Summiee ben je klaar ?"'Ja ik kom ! "' .Ik zie haar vechtend met haar topje buiten komen en grinnik ."'Hulp nodig ? "' Ja graag !"' Ik trek het wat naar beneden wat het automatisch naar beneden doet zaken en ze het aan heeft ."'Dank je !"' Graag gedaan kom we gaan ze gaan bijna vertrekken naar het water . "' Ik wijs naar de groep en hoor haar zuchten ."' Lopen "' .Wat nee ! "' Roept ze zuchten en loopt dan maar achter me aan . "'Ah daar zijn ze !"' Ik kijk licht blozend naar Liam en zie hem lachen .
..

Avond -

Wat ga je doen ?"' Me omkleden voor de nacht opdracht . "' Hoe bedoel je ?"' Ja we hebben een nacht spel ."' Mag je kiezen bij wie je zit ? "'Ja en je mag ook een leider kiezen ."' Ja en jij gaat met Aaron zeker ?"' Ze word rood en glimlacht zwak . Ik zoek wel iemand ."' Zeg ik zuchtend en doe wat warme kleren aan .
zo gaan we ?"' Ik kijk summer aan en knik bang ."'Ik zal vragen of Liam bij je wil blijven ik weet wel dat je bang bent in het donker door vroeger "'Dank je "' Zeg ik zacht en loop achter haar aan .

zo Ik neem aan dat iedereen al partner heeft dus vertrek maar ! .Ik blijf staan en zie Liam naar me kijken . "'Jij gaat mee met mij "' . Ik kijk hem aan en glimlach zwak .
"'Je bent echt bang in het donker he ?"' Ik knik en zucht . "'Kom hier "'.Liam slaat een arm om me heen en stapt verder ."' Je bent veilig bij mij "'.
"'Wat is eigenlijk de bedoeling van dit spel ? "' Zeg ik na een lang stilte en hoor hem grinniken ."' Zorgen dat we zonder gezien te worden door aan de eindstreep komen "'."'En waar is dat ? "' Normaal niet zover meer je bent bang he ?"' Ik kijk hem aan en ga zuchtend stil staan . "'Ik heb vroeger wat dingen mee gemaakt en ja donker heeft daar ook iets mee te maken "'.Zeg ik stil en snik . "'He niet wenen ."'hij gaat met zijn duim over mijn wang en glimlacht bemoedigend naar me . Li wat moeten we doen als ze ons gezien hebben ?"' ."'Inhetbosslapen "' .mompelt Liam snel achter een waardoor ik hem geschokt aan kijk . "' Dan zullen we dat al maar doen want ze hebben ons gezien "' .Ik kijk om naar Jason en Jake staan die ons lachend aan kijken .ze komen naar ons toe en kijken dan geschrokken naar mij . "'Wat is er gebeurt ?"' Niets ik eum ."'Ik kijk Liam aan en zucht . "' Ze is bang in het donker omdat ze er vroeger dingen heeft mee meegemaakt dus we gaan terug ik wil dat ze veilig is "'. Jake en Jason knikken en geven me een knuffel en lopen verder ."'Waarom deed je dat ?"' Omdat ik je niet zo wil zien dus kom we gaan terug "'. Ik loop achter Liam aan en pak zijn hand vlug vast . ..

Dank je "' Zeg ik zacht en kijk hem aan "' Voor wat ?"' ."'Voor me terug te brengen "'.Maakt toch niet uit ik zie je liever blij dan bang en wenend "' . Ik glimlach en kijk naar de grond . "'Ik euh ga maar eens slapen denk ik ?"'. Kom je nog niet even mee naar binnen ?"' Hij wijst naar het clubhuis ."'Ow ja tuurlijk "'.Ik loop achter Liam aan en zie hem weer lachen ."'Wat is er ?"' Je lacht weer !"' Ik grinnik en ga op de kruk zitten . "'Cola ?"' Ja dank je "' .Liam zet het glas voor me en zet zich naast me neer .
"' Heb je ooit al een vriendje gehad ?"' Ik kijk Liam geschrokken aan en word rood ."'Dat meen je niet ?"' Nog nooit "' .zeg ik terug en zie hem met open mond staren .
"'Liam je staart naar me "'.Hij schud zijn hoofd en kijkt me dan ongelovig aan ."'Ik geloof je niet "' .Dan geloof je me niet ."' Zeg ik grinniken ."'Ik ook niet "' .Ik kijk hem aan en grinnik



..."'Ik ga slapen ."'Nu al ? "'Li het is 2 uur ?"' Hij kijkt op de klok en maakt een soort van ow al zo laat lawaaitje en staat op ."' Slaap lekker babe"'.Liam geeft me een kus op mijn wang en wacht tot ik mijn huisje in ben ."'Slaap lekker Li "'zeg ik nog en loop stil mijn hut binnen waar ik niemand aan tref

____3 Dagen later ...laatste dag kamp ...._____

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen