Foto bij het begin zonder een broer

Eevee stopt met rennen, ze kijkt om zich heen en hoort heel ver in de verte een zacht gegrom: 'grauww..'. Eevee maakt een holletje onder een boom. haar ene oor bloed en in haar rechter voorpoot zit een rode kras. ze probeert de pijn te negeren. ze legt de steen naast haar en probeert te slapen.

het is de volgende dag. Eevee wordt wakker. '-gaap- wat een vreselijke nacht. -zucht-... ik weet nog dat Jolteon altijd een lekker bedje voor me maakte...'. Eevee kijkt naar de steen. '...en als ik wakker werd dan had hij een lekker ontbijt voor me gemaakt...'. ze legt haar gewonde poot op de Jolteon in de steen. '...nu is het tijd om alles zelf te doen.' Eevee pakt de steen en loopt uit haar holletje. ze kijkt wat rond en loopt recht door.
na een tijdje lopen vind Eevee een boom met een baar oran berry's. ze eet er twee, de andere vier neemt ze mee. als ze weer terug loopt, komt ze een Diglet tegen. de Diglet zegt: 'hey! wat kijk jij verdrietig, wat is er met jou aan de hand?'. Eevee kijkt op, ze begint te vertellen. 'ik en mijn-' Diglet onderbreekt haar: 'als je een heel verhaal gaat vertellen dan boeit het me niet hoor, daahaagg!!!'. de Diglet verdwijnt onder de grond. Eevee laat haar oren zakken. maar dan zet ze die recht naar achter. ze denkt eens na: 'waarom moest die Charizard Hen nou juist hebben? en waarom hebben haar ouders haar achtergelaten? waarom moet haar broer, de enige die om haar gaf, sterven? waarom zij? waarom had zij nou juist het vervelendste leven ooit?!'. toen kreeg ze een idee; ze zou haar ouders zoeken, misschien zouden hun meer weten. ze maakte een pakketje van de spullen die ze nodig had en ging op pad, om te zoeken naar een uitweg. 'eerst maar eens uit dit bos zien te komen' dacht ze.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen