Foto bij Part 1

lex komaan het word het beste zomerkamp ooit ! "'."' Summer je weet dat ik die dingen nooit wil doen ?"' 1 keer Lex het moet toch niet altijd zo'n rijke bedoening zijn ! "' Oke dan wanneer ? .Dinsdag vertrekken we ! "' Roept ze me nog wat me met grote ogen doet kijken .Overmorgen ? " ik zucht en loop mijn huis in . "'Pap ?"' Ja ?"' Overmorgen ben ik op kamp "'. "'Wat jij laat me niet lachen ."' Ik ga echt "'. Hij kijkt me aan en trekt zijn wenkbrauwen op ."'Oke dan wees wel voorzichtig binnen 2 weken moeten we naar Jordan . "' Ja pap "' .


____ dinsdag_____

Doei lieverd wees voorzichtig ! "Altijd pap ! "'Ik loop de Auto in van summer en geef haar een knuffel . "' Heb je er zin in ?"' Ik haal mijn schouders op en hoor haar zuchten ."'je zult wel zien het word super en zeker als je onze leiders ziet ze zijn super knap ! "' Ik kijk haar aan en glimlach ."'Daarom doe je het dus?!"' Zeg ik lachend
"' Eumh ...."' Ik schiet in de lach en geef haar een por ..

"'We zijn er ! "' Ik schrik op en kijk boos naar Summer die me lachend aan staart . "'Wat ?"' Niets "'.Ik stap uit en kijk lachend rond . "'Kom we gaan ons aanmelden "'.
O mijn god de zus van Jordan Henderson is hier ! "'Hoor ik iemand roep waarna ik zucht . "'Daar heb je het al ."' Ik glimlach eens naar het meisje die het riep en loop naar binnen . Dag Summer leuk je hier weer te zien "'.Dank je Liam ! "' Ik kijk op en kijk Summer aan "'kijk Lex dit is een van onze leiders '". Ik grinnik en kijk hem aan .
"'Waarom staart hij zo ?"' .Voetbal "' Geeft Summer me een tip wat mijn wenkbrauwen doet omhoog schieten . "'Waarom kent iedereen mijn broer ?"' Zeg ik zuchtend en zet me neer ."'Omdat hij goed kan voetballen ?."' Ik kijk verveelt op naar Liam en hoor hem grinnikend weg lopen . "'Hij vind je knap !"'.Nee summer vergeet het maar kom we gaan ons aanmelden weet je nog ?"' Ze knik en loopt me achterna . ...

Zo veel plezier op kamp ! ''.Ik glimlach en loop naar buiten .""Summer Je moeder roept je zal ik al naar het huisje gaan ?"" .Ja ik zie je daar ! "'.

..
Ben er weer !"' .Ik kijk Summer aan en glimlach .
"'Wat gaan we vandaag doen ?"."'vandaag nog niets maar vanavond is er een groot feest ? "' Zo dat begint goed ! "' Roep ik lachend en doe een vreugde dansje
Lex doe normaal er is iemand "' .Ik kijk geschrokken op en draai me om waar ik 2 zie staan . "' Woeps "' Zeg ik en grinnik . "'We komen ons voorstellen maar we zijn nog niet compleet waar zijn Liam en Jason ? "'Hoor ik hem vragen aan de andere leider die zijn schouders ophaalt . "' Daar zijn ze !"' Zeg ik en wijs naar buiten . De ene leider doet de deur open en roept dat ze moeten komen .

Zo dus .. "'Is zij niet de zus van - Jordan Henderson ja dat ben ik ."' Onderbreek ik Jason en zucht . "'Sorry "' Geeft niet "'.
''we gingen ons voor stellen geen vragen stellen Jason"' .Hoor ik de leider lachend zeggen . Ik zet me neer en kijk de leiders aan .
Zo dus ik ben jake dat is dus Jason maar dat weet je waarschijnlijk al . dat is Aaron en dat is Liam ..................................
Nog vragen ? "' Ik knik nee en kijk naar Summer . "'Waarom zijn jullie zo knap ?"' Ik kijk met open mond naar Summer en kijk dan naar de leiders ..
..
Summer je bent gek "' .Waarom ?"' Dat vraag je toch niet ? "'. Ik vond het wel grappig en heb je Liam naar je zien kijken hij is zo verlieft op je "'. Niet waar ! "' .


____Het feest___
doe die aan ! "' ben je gek als die kapot gaat zorg ik ervoor dat mijn vader achter jou zit en niet achter mij !"' waarom heb je hem dan mee ? "' Voor als we naar huis gaan ? "' .Doe hem aan hij is het waart om gezien te worden ! "' Je krijgt toch ook altijd je goesting he ! "' Zeg ik met een glimlach en loop de badkamer in .

kom op ze gaan je prachtig vinden !"'.Ik stap de zaal in en zie bijna iedereen kijken en glimlachen ."'Zullen we wat drinken ?"' Ik knik en loop mee achter summer .
"'Doe die maar !"' .zeg ik haar en zie haar knikken ."' Hier "' Dank je "' . Ik euh ga even naar het toilet "'.zegt ze hakkend en loopt weg . "' Oke vreemd ik draai me om en zie Liam naar me komen oke nu snap ik het ."' hey ."Hye "' Zeg ik glimlach ."' Je ziet er mooi uit "'. Dank je maar eum ik ga even kijken waar Summer heen is . "'Ow oke is goed ."' Zegt hij jammer en kijkt naar de grond . "'Sorry "'. hij kijkt me blozend aan en glimlacht lief . Ik loop rustig weg en kijk nog eens om naar Liam die terug staat bij de rest van de leiders . "'Summer ? "'Hier ben ik !! "' Ze opend haar deur en kijkt me lachend aan . "' Hij vind je echt leuk ."' zegt ze me fluisterend waardoor ik moet blozen .Jij ook !? ."' Niet ! . Ik loop lachend terug met summer die me nog een drankje geeft en me dan mee trekt op de dan vloer .Ik hou echt van feestjes het doet me denken aan hoeveel fuiven ik en summer wel niet gedaan hebben . Ik begin met dansen en hoor Summer lachen ."' Ik zou niet te veel schaken met je heupen of je hebt vanavond iemand in je bed ! "' Ik kijk haar aan en lach " Is Liam aan het kijken ? . Ze knikt wat me doet lachen ."' Pest hem !"' Zegt ze in mijn oren . Wat me doet lachen .Ik begin terug te dansen en kijk Liam aan die op zijn lip bijt en knipoogt ik glimlach en kijk terug naar summer . "' Ik ga even naar buiten ik heb afkoeling nodig ben zo terug ! "' Ze knikt en gaat door met dansen .

Ik stel me tegen een paal en kijk rustig naar het water waar de maan op schijnt ."' Pester "'. Ik kijk om en grinnik als ik Liam zie staan .
Ik draai me nu helemaal om en zie hoe zijn wangen stilaan weer omslaan naar rood . "' Euh ook hallo ?"' Zeg ik lachend .......'' Zullen we weer naar binnen gaan je hebt koud ?"'ik knik en en loop naar binnen ."' en nu Summer vinden ?"' Zeg ik zuchtend tegen Liam ."'Zal ik helpen ? "' nee het zal wel gaan denk ik "' ."'Als je haar niet vind moet je maar naar me komen goed ?"' Ik knik en loop naar de plek waar we daarjuist stonden waar ze niet meer staat .Vreemd .Ik loop naar de bar ."'ook niet ?"' dan toch maar Liam vragen om te helpen ? .Ik loop naar leiders en zie Jason lachen ."'Liam het is voor jou '' .Vind je haar niet ?"' Ik knik nee en zie de jongens vragend kijken ."' Ze vind Summer niet meer . "'Die is mee met Aaron "' .Hoor ik Jake zeggen waarna ik op mijn hoofd sla . "' Zij en jongens hoe had ik het niet kunnen denken .
Was ze zat ?"' ."'Nee ze was nuchter "' .wow "'.Ik zucht en zet me op de stoel naast Liam ." weet je ook wel huisje ? "' Ik denk dat van jullie . Meen je dat ?"' Jake knikt ."' Dat word dus ook niet gaan slapen voor mij "'. Waarom niet ? Wil jij 2 mensen zijn die elkaar ..
"'Je kan bij mij?"' Ik kijk Liam aan en glimlach lief .Dank je "'. Ben je moe ? "' Ik knik en zucht dan gaan we slapen ."' Ik kijk hem aan en glimlach zwak . "' Slaap lekker Lex ! Slaap lekker jongens ! "' Zeg ik hun terug en loop Liam achterna naar zijn huisje .
F*ck mijn piama !"' . Ow dat was ik even vergeten "'. en nu ? "' Je mag wel een trui van mij ? "' Ik knik en glimlach lief .
Hier ."' Hij geeft me een trui en bloost alweer .
Ik doe mijn kleren uit en voel 2 ogen op me branden . Ik doe vlug de trui aan en kijk dan op naar Liam die in een trans staat van ik heb je net naakt gezien ..
ik lach en zwaai eens voor zijn ogen . "'Je weet toch dat"' . Ja maar dat vind je wel niet erg waarschijnlijk je kijkt al heel de dag naar me ?"'. Hij word rood en loopt de badkamer in . Ik leg me neer en sluit mijn ogen . "'Slaap je al ? "'. Ik open mijn ogen en knik nee .
Hij komt bij me liggen en kijkt me aan . Slaap lekker Lex . Slaap lekker Liam . Ik sluit mijn ogen

Summer heeft gelijk het word het beste kamp ooit .*

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen