de onbekende:
in de verte zag ik een 3 schimmen. en een soort zeppelin. ze hadde de vorm van lollies. snel waarschuwde ik de snoepmevrouw. zij zei: mopper de mopper. waarom heet ik nou weer snopemevrouw in dit verhaal??????? ik heet gwn pinkiewinkie snoep en co. grrr. stilletjes moest ik lachen en ik trok me terug in een donker steegje.

de snoepmevrouw:
tommie, zet een hinderlaag uit! riep ik. ja mevrouw meteen mevrouw zei tommie. hij pakte een zak en een anti suiker spuit en stelde zich op in een donker hoekje.

lolliebollie en lolla zagen verderop lichtjes. kom laten we da kijken misschien hebben ze daar wel onderdak voor ons. oke zei lolloe. en ze gingen op weg. misschien was dit het doel van dit weirdo verhaal. ja misschien wel . ze liepen stevig door en al snel kwamen ze bij de hoofdpoort. er stonden geen wachters en de poort was open. de steegjes zagen er verlaten uit. aarzelend liepen ze verder. lolliebollie kon het even niet volgen. hij hoorde een gil en een klap en toen kon hij zijn lappe en futloze lichaam niet meer bewegen. aarggghhhh als ik de schrijver van dit faal verhaal in mijn handen krijg!!! was zijn laatste gedachte. lolliebollie knipperde een paar keer met zijn ogen. hij kon zich nog steeds niet bewegen en voelde allemaal dingen wurmelen. hij keek op. whaaaaaaa!!!! overal waren er lollies. hij zat in een pot lollies!!! hij besefte dat hij weldra zou worden opgegeten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen