Foto bij Chapter seven.

Ik vier kerst niet met mijn familie, dat heb je misschien al opgemerkt. De band tussen ons is namelijk verslechterd. Ze keurden mijn relatie met Colton niet goed, daardoor ben ik dus alleen gaan wonen. Ik ben 22 jaar oud en Colton is 24, we kunnen het samen net op het randje redden zonder hulp. Ik hoop door meer te werken en door zijn promotie meer leuke activiteiten te kunnen doen. Een vakantie naar Cuba or Aruba misschien, na zijn reisje?
"Hi beautiful," hoorde ik de schorre stem van Colton naast me. Ik maakte mijn blik los van het plafond en keek opzij. "Goodmorning sleepinghead," fluisterde ik. Hij sloot zijn ogen weer tevreden en ik nam het allemaal in me op. Hij sliep op zijn buik en zijn gezicht was naar mij gedraaid. Zijn lichaamsgeur, zijn perfect gevormde gezicht. Zijn donkere wimpers, waar elk meisje een moord voor zou willen doen. Zijn wenkbrauwen die net geepileerd lijken te zijn. Ik was gewoon jaloers op hem. Zijn goude lokken maakte het plaatje natuurlijk helemaal perfect. Ik zuchtte, maar het was een gelukkige zucht. Een zucht dat tevredenheid met zich meebracht. Ik was tevreden. Over mijn leven. Over Colton en onze relatie. Over alles.
Na het kerstdiner, gingen we cadeautjes uitpakken en ik had voor Colton een boekje met foto's van onze afgelopen vakantie in California. Hij had voor mij een prachtige ketting gekocht, het was een teken van infinity. Oneindig, schreef hij bij het kaartje die op de verpakking was geplakt. Als een man gaat hij natuurlijk geen uitgebreid liefdesverklaring schrijven, maar met dat ene woordje begreep ik wat hij bedoelde. Zijn liefde voor mij was oneindig. En ik wist honderd procent zeker dat ik hetzelfde voor hem voelde.
Van zijn ouders kregen wij beide een soort van steen. Het was wel een edelsteen. Het was door midden gebroken en we konden het samenvoegen om het een op een doodnormale steen te lijken. Als we het openbraken dan zag je de elementen van de edelsteen. Het was prachtig. En ik vond het erg meningvol. Ik had het ook gelijk een plaatsje gegeven in mijn huis.
Met zijn ogen gesloten voelde ik zijn hand bewegen over het laken, het volgde een weg op via mijn vingers, arm, schouders en weer terug naar mijn borst, bovenbuik en het bleef rustig liggen op mijn buik. Ik staarde ernaar en genoot van de warmte die het afgaf en de tintelende spoor van zijn hand op de plekken die hij heeft aangeraakt. Mijn vingers raakte zijn vingertoppen aan en mijn vingers pasten perfect in de ruimte tussen zijn vingers. Als een slot en een sleutel. Ik keek weer naar hem en betrapte zijn blauwe ogen mij strak aanstaren. Door de intense blik leek ik moeilijk te kunnen ademhalen, mijn borstkas steekte. Hij kon me soms zo bespelen, alsof ik hem voor het eerst zag. Ik hoopte stiekem dat ik hetzelfde effect op hem had en ik geef toe nog steeds extra vroeg op te staan om er goed uit te zien voor hem.
"The only part I hate about my job is the part without you in it." Fluisterde hij, zijn stem nog steeds schor door het slapen. "Me too," mompelde ik, maar ik plakte er een korte giechel erachter. "Heb je er zin in?" Hij knikte. De hand op mijn buik gleed door naar mijn zij en hij trok me naar hem toe. Ik kwam met mijn rug tegen hem te liggen en hij verstopte zijn neus tussen mijn haarlokken. Ik voelde zijn adem strelen over mijn nekhuid. Een kippenvel was niet te vermijden. Ik sloot mijn ogen en nam het moment in me op. Ergens schreeuwde een stemmetje in mijn hoofd dat dit misschien wel de laatste paar daagjes waren met hem. Maar gauw duwde ik die gedachtes weg. Colton kennende kwam hij terug, ik weet het zeker.


Er komt actie, zsm!!! Ik schrijf nu door en dan upload ik zo nog een paar hoofdstukjes!

Reageer (1)

  • Clove8

    Je schrijft echt mooi, en hij is zoo knap (H) wil je pleas verder schrijven (A) *pruillipje* hahah

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen