Foto bij ¤ O12.

~NO POV~
De klok slaat al snel half 12 en samen spraken ze af dat de meiden om 3 uur thuis moesten zijn zodat ze opgehaald konden worden voor de sleepover. Het duurde nog maar drie nachtjes, en Charleen heeft er een prettig gevoel bij. Als het echt hoogtijd werd dat de jongens naar hun hotel toe moesten namen ze beneden, bij de voordeur, afscheid van elkaar. Danique en Zayn praten even apart nog met elkaar terwijl Charleen met de andere jongens praat. Na een paar kleine minuten voegen Danique en Zayn zich bij de rest.
"We bellen! Of niet dan?" Vraagt Niall nog snel met een zoet gezichtje en Charleen en Danique lachen breed terwijl ze er bij instemmen. Danique ging al snel weer naar boven maar Charleen bleef in de deurpost staan tot de auto om de hoek verdween en de jongens naar het hotel bracht.
Met een raar gevoel in haar buik pakt ze nog wat drinken en wenst ze Danique welterusten. Als Charleen haar deur sluit zet ze zich in haar pj's en maakt haar haren los. Net als ze de borstel er door haalt gaat haar telefoon. In het scherm staat in grote letters: "Nialler."
"Hey you." Antwoord ze terwijl ze met de plukjes van haar pony speelt.
"Hey Char, ik moest je gewoon nog even welterusten wensen voordat je slaapt." Fluistert een zoete stem door de telefoon. Charleen lacht zachtjes.
"Sleep well to you too. And the boys ofcourse." Mompelt ze zachtjes terug. "Haha, Louis and Harry are already asleep so I'll say it when we get there."
"That's okay, we'll call and we'll see each other in a few days." Fluistert ze liefjes en ze hoort heel zachtjes gesnurk voor de telefoon. "Bye bye Char!" Aan de stem te horen kan ze al raden dat Liam dat door de telefoon riep. "Bye bye Lemonade!"
Ze hoort een inhoudende lach aan de andere kant vandaan komen. "Lemonade, new nickname Payne!" Roept Niall nu tegen Liam die blijkend stuk gaat van het lachen. "Bye bye Niall." Fluistert ze nog liefjes. "Bye bye Charleen." Antwoord hij zoet terug en met een fijn gevoel in haar buik sluit ze haar ogen en valt ze snel in een diepe slaap.

"Charleen!" Met vermoeide ogen schiet ze recht overeind en kijkt moeilijk naar de deurpost waar een hijgende Danique staat. Aan de lach op haar gezicht te zien is het goed nieuws. "Mama heeft niks!" Ze vliegt Charleen in de armen en even probeert ze zich te herinneren wat er ook al weer was. "Mama had gelukkig alleen een voedsel vergiftiging maar ze is verder kern gezond!" De tranen van opluchting schieten in haar ogen en ze gaat recht zitten op bed. 'Oh ja! Danique d'r ma was met spoed opgenomen. *Facepalm* Stom van me.' "En.." Charleen fronst lichtjes en kijkt haar tegelijk nieuwsgierig aan.
".. IK HEB EEN DATE MET ZAYN MORGEN!" Gilt ze uit. Uit blijdschap stuitert ze de kamer door en rent ze gillend de kamer weer uit. "Juist'em." Mompelt ze tegen zichzelf en besluit zich aan te kleden, maar eerst een verfrissende douche!
Na een kwartier onder de warme stralen te staan heeft ze er genoeg van, droogt ze zich af en kleed ze zich in schone kleding aan. Ze poetst haar tanden en föhnt haar haren droog. Eenmaal beneden is Danique druk in de weer met haar telefoon, met een gigantische grijns op haar gezicht. Hoofdschuddend maar lachend begint Charleen aan het ontbijt en duwt ze na 10 minuten ook een bord bij Danique in haar handen. "Nu eerst eten, daarna Zayn." Ik schenk haar een knipoog en klik dan de tv aan.
Veel hielp het niet. Ze zit nog steeds druk te praten met Zayn. Ik glimlach hoofdschuddend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen