Foto bij ¤ OO4.

~Charleen POV~

Ik tik mijn wekker uit en sta op. De anderen slapen nog dus die laat ik een kwartier langer liggen. Ik pak mijn schone kleren, tandenborstel en deo en loop op m'n gemakje naar de badkamer. Ik pak een handdoek en washandjes uit het kastje en was mezelf. Ik poets mijn tanden, kleed me aan in 'iets leuks', zoals Lindsey me verplichte, en verzorg mezelf. Ergens heb ik er toch wel zin in. Ik ben nog nooit naar een concert geweest.
Ik borstel mijn haren en vlecht het dan bij elkaar. Gelukkig heb ik lang haar, mijn vlecht komt tot halve wegen mijn rug. Ik ruim alle spullen op en neem mijn PJ's mee naar de slaapkamer waar ik Lindsey en Miranda wakker maak. Ze staan enthousiast op en maken zich snel klaar, ook al hebben we nog ruim een uur tot onze taxi komt. Ik trek mijn wenkbrauwen stom op en pak mijn tas. Beneden zoek ik uit wat ik mee neem en wat niet en dan begin ik aan het ontbijt. Ondertussen hoor ik Miranda en Lindsey kei hard meezingen op One Direction. Ik heb hun liedjes misschien een paar keer voorbij horen komen en ik weet gewoon niet goed wat me er bij moet voorstellen.
Voor Lindsey, Miranda en mij heb ik wentelteefjes gemaakt en ik roep ze naar beneden. Opnieuw staan de meiden snel paraat en ik duw hun een bord in hun handen. "Nu eerst eten, drinken en dan pas druk maken. Neem effe rust nu, het is half 11, we worden pas over drie kwartier gehaald." Ik loop ze voorbij naar de bank en ga zitten. Miranda en Lindsey kijken een beetje stom uit hun ogen maar gaan dan naast me zitten.
"We moeten jou nog inwijden met de muziek van 1D!" Roept Lindsey dan luid. Miranda stemt er per direct bij in.
"No way! Gebeurt daar wel!" "Maar.." Ik stop haar snel door de tv aan te klikken en met positief resultaat. Ik eet mijn wentelteefje en ruim dan op.

Als er wordt getoeterd halen we snel Lindsey haar checklist er door en dan stappen de deur uit, de taxi in. Onderweg luister ik naar mijn eigen muziek en blijf gedurende rit stil. Ik heb nooit veel te vertellen tenzij het gevraagd wordt. Ik ben gewoon benieuwd naar deze One Direction en of ze inderdaad zo goed en geweldig zijn als dat er beweert wordt. Lindsey en Miranda zijn lekker gek aan het doen dus ik besluit mijn ogen even te sluiten.

"Charleen! We zijn er bijna." Ik wordt door elkaar geschud door Miranda die met grote ogen langs me heen kijkt. Het stadion is gigantisch! Lindsey betaald de chauffeur en na een minuut kunnen we uitstappen. We bedanken de man en nemen onze spullen de auto uit. Lindsey geeft ons een V.I.P. kaart en we lopen richtig de V.I.P. ingang. Er staan nog niet zo veel meiden hier, gelukkig maar want dan kunnen wij van de rust genieten.
"Hoe laat mogen wij er in?" Lindsey kijkt op haar kaartje. "Half 6 mogen we naar binnen en het is nu.. half 2, nog 4 uur wachten." Miranda knikt en pakt haar flesje drinken uit haar tas. Ik pak 'n extra vest uit mijn tas, leg 'm op de grond en ga er op zitten met m'n rug tegen het hek. Het is niet zomaar iets, even 4 uur wachten, dan begint het concert ook pas om half 8. Gelukkig hebben kunnen we gewoon eten kopen als we honger krijgen. Vreemd, maar ik begin toch een beetje kriebels te krijgen, iets waar zelfs Miranda en Lindsey van opkijken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen