Ik ben supersnel aan het sprinten, en zie dat ik in 3de positie loop na de helft van de eerste ronde.
Het meisje uit 11, elodie heet ze geloof ik en Lia zijn aan het worstelen om die eerste plaats te kunnen behouden. ik zie ook dat Octavia uit 4 dichterbij komt. het meisje uit 9 ook trouwens. nog een halve ronde in nadeel lopen en dan kunnen we allemaal op baan 1 gaan lopen. Ik ben benieuwd hoe Vulcan het nog gaat redden, want als Ocean zo verderloopt gaat 1 misschien uit de top 5 vallen. Ik sprint zo hard als ik kan, want dit is het moment om sponsers te krijgen.
Ik probeer om Elodie bij te houden, en denk aan de lach van Orlando en Edmund. Waarom aan Edmund? vraag ik mezelf af. plots merk ik dat ik zelf uit de top 5 ben gevallen, en ik moet hard sprinten om dit nog goed te maken.
Elodie, Lia, Octavia, Het meisje uit 9, meisje uit 5, ik, meisje uit 3, Ocean, meisje uit 7. zo krijg je een overzicht van de top 8.
De Adrialine giert door m'n lijf terwijl ik er alles aan doe om plaatsen op te schuiven, ik weet dat ik sneller ben dan Orlando, dus als ik op een 3de positie mijn stok kan doorgeven, weet ik dat Orlando er veel moeite mee zal hebben om niet uit de top 5 te vallen.
De helft , ik mag opschuiven naar baan 1. ik pak terug de 5de positie en sprint snel over Octavia.
Elodie heeft nu al een hele grote voorsprong op Lia, die zo'n 2 meter op het groepje van mij, 9 en Octavia heeft.
Daarna volgt een groepje van 7, 3 en Ocean. daarna lopen er nog 4 die totaal uitgeput zijn en niet meer zullen terugkomen.
Maar ik heb me nog niet helemaal gegeven. Plots sprint ik superhard vooruit, waardoor ik al één meter neem op Octavia en het meisje uit 9.
Ik ben razendsnel, en werk me naar Lia, we lossen elkaar af om zo dichter bij Elodie te komen, en zo ook de rest van ons af te schudden.
Octavia begint uitgeput te geraken, en ze moet het meisje uit 9 loslaten. de laatste 100 meter. ik ga nog eens voorbij Lia en sprint zo hard als ik kan naar Elodie toe. ik geef mezelf volledig en haal alle snelheid uit mijn spieren tevoorschijn, maar het is niet genoeg. ik blijf op zo'n 2 meter van haar steken, lia moet bijna toegeven op mijn snelheid en ik zie dat we al een aardig kloofje hebben tussen ons en de rest. Ik loop snel naar baan 12, en tik Orlando zijn hand. ik zie een heel klein jongentje met donkere huidskleur al terug 5 meter hebben op mijn districtsgenoot.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen