Foto bij 088.

Nadat de jongens mij hebben verteld over de keuze die ik moet maken ben ik vrijwel meteen naar bed gegaan. Vandaar dat ik nu ook wakker word in de donkere kamer terwijl ik in een wurggreep lig van niemand minder dan Harry. Gebonk op de voordeur klinkt en de bel wordt om de paar seconde ongeduldig ingedrukt. De wekker op het kastje geeft aan dat het drie uur 's nachts is. Nog half slapend schud ik Harry door elkaar die maar niet wakker wil worden. Als het mij niet snel genoeg gaat knijp ik voorzichtig zijn neus dicht. Bijna direct zit hij rechtop in bed. Geschrokken kijkt hij om zich heen. Precies op het moment dat hij iets wil zeggen wordt hij zich bewust van het kabaal aan de voordeur. Zachtjes zucht hij en trekt me voorzichtig in een omhelzing om me vervolgens mee terug op het bed te trekken. "Dat zullen wel weer fans zijn, zou niet weten wie het anders moet zijn. Er gebeurt niks, ga maar gewoon weer slapen" fluistert hij in mijn oor.

Gespannen lig ik in zijn armen, Harry is alweer in slaap gevallen. Blijkbaar heeft iemand de bel uitgetrokken want het enige dat ik nog hoor is gebonk op de deur. Voorzichtig maak ik me los uit Harry zijn omhelzing en hinkel naar de deur toe die ik zachtjes open.
"Isa?" Louis staat voor zijn slaapkamer deur. Blijkbaar is de angst van mijn gezicht te lezen want binnen een paar seconde heeft hij me in een omhelzing getrokken en blijft hij mompelen dat ik niet bang hoef te zijn, dat er niets kan gebeuren.
"Harry is zeker weer eens niet wakker te krijgen?" Vragend kijkt hij me aan. Ik haal alleen mijn schouders op
"Of je hebt hem wakker gekregen maar hij is weer in slaap gevallen. Typisch Harry" zucht hij verveeld. Beschaamd knik ik
"Kom je blijft vanavond gewoon bij ons" zonder dat ik er iets over heb te zeggen tilt hij me op en draagt hij me zijn slaapkamer in.

"El, Isa blijft bij ons vanavond" zegt hij als een blij kindje terwijl hij me op de rand van het bed neer zet.
"Lou, dat past niet we kunnen niet met z'n drieën in een bed slapen" mompelt ze half slapend.
"Wie zegt dat we gaan slapen? We gaan een girlsnight houden" terwijl hij dat zegt maakt hij overdreven gebaren met zijn handen. Een kussen vliegt langs mij af.
"Ga jij maar bij Harry slapen dan blijft Isa bij mij vannacht" beslist Eleanor maar natuurlijk is Louis het daar weer eens niet mee eens. Terwijl de twee kibbelen als een oud getrouwd stel leg ik me op het bed neer en krul ik me op tot ik zo klein mogelijk ben. Met het geluid van de twee op de achtergrond lukt het me eindelijk weer om in slaap te vallen. Het voelt veilig, vertrouwd, goed, ik voel me gewaardeerd en bovenal is het hier niet stil. Langzaam val ik in slaap en haal ik het niet meer om het einde van de discussie nog mee te maken.

Reageer (3)

  • XxDarknessxX

    Geweldig <33
    Ik heb net het hele verhaal gelezen en ik vind het PRACHTIG (H)
    Je schrijft echt super goed!!! :D
    please snel verder ! (A)
    Xx

    1 decennium geleden
  • MissCurly

    Ahw. Lief hoofdstukje. Alleen zal harry zich wel kapot schrikken de volgende morgen en hij mag zich ook wel schuldig voelen. En stel dat ze met hem mee gaat naar huis en het dan weer gebeurd? Dan is Lou er niet :c hopelijk kan ze het goed vinden met Gemma en vult zij zijn plaats ff in dan. Of natuurlijk de kat ^.^ of of of ze gooit een emmer water in Harry's gezicht. Of bij gebrek aan water een fles champagne :') of ze gooit ijsblokjes ergens ib zijn kleren. Mhhh genoeg opties!

    1 decennium geleden
  • Czarina

    leuk !x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen