Foto bij 008

Ik trok mijn bikini aan met daarover heen een setje kleding.
'Harry, ik ga naar de supermarkt zodat we vanavond kunnen bbq'en. Zou jij dat zo tegen Jasmine kunnen zeggen?' vroeg ik aan Harry die in de badkamer stond.
'Doe ik!' riep hij.
'Dankje. Tot strakjes.' Ik liep naar beneden toe en stapte meteen naar buiten naar mijn auto. Ik zette de muziek lekker hard aan en reed ervandoor. Mijn raam stond helemaal open waardoor mijn haar lekker heen en weer wapperde en ik kon even alles vergeten.
Al snel was ik bij de supermarkt en pakte ik een karretje.
'Hi Jace. Ouders weer weg?' vroeg John, de manager van de supermarkt. Ik knikte. We kenden John al heel lang en hij wist dat als wij boodschappen deden, dat onze ouders dan weg waren. Ik liep snel langs de schappen om de nodige spullen te pakken en al snel kon ik naar de kassa. Ik betaalde alles, zei de kassamevrouw gedag en liep naar mijn auto toe. Ik zette alle bakken in de achterbak en zette het karretje weer weg. Met mijn muziek op volume dertig reed ik weer naar huis toe. Eenmaal thuis opende ik de deur in de heg en stapte met alle bakken de tuin in.
'Gaat iemand me nog helpen met die dozen?' vroeg ik, iets arroganter dan ik bedoelde, en keek de tuin rond. Mijn ogen bleven even hangen bij Harry, die me alleen maar aan kon gapen. Jasmine kwam naar me toe lopen en nam een paar dozen van me over.
'Je hebt een bewonderaar.' fluisterde ze in mijn oor en knikte in Harry's richting. Ik keek even naar Harry en begon te blozen toen we oogcontact maakten. Jasmine keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan.
'Lopen.' commandeerde ik haar en duwde haar voor me uit. Ik keek nog een keer glimlachend naar Harry en liep toen snel naar binnen.

'Dus Harry hè?' vroeg Jasmine plagend. Ik keek met een ruk op en keek haar met grote ogen aan.
'Wat is er met Harry?' vroeg ik zo koel mogelijk, maar mijn reactie had me al verraden.
'Vind je hem leuk?' vroeg ze zachtjes met een twinkelende stem.
'Misschien.' zei ik en kreeg meteen een knuffel van mijn lieve zus.
'Ze keken in ieder geval allemaal op toen je met je muziek op het hoogste volume aan kwam rijden.' grinnikte ze vervolgens. Ik begon ook te lachen en haalde mijn schouders op.
'Kom, dan gaan we nog even zwemmen.' zei ik en trok Jasmine aan haar arm mee naar buiten.
'Weet je het zeker? Straks gaat Harry kwijlen in ons zwembad.'
'Jasmine, houd alsjeblieft op.' kreunde ik en duwde haar in het zwembad.
'Ik houd al op!' riep ze lachend en maakte een handstand. Ik ging op een stoel zitten en maakte mijn schoentjes los. Daarna stond ik op, trok mijn blouse en short uit en maakte mijn haar vast in een losse knot. Ik liep naar het zwembad toe en dook erin.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen