Foto bij 12.

Zayn Malik’s P.O.V.

Ik staarde naar de lopende band. Één voor één pakten mensen hun koffers er van af. Liam wenkte me dat mijn koffer eraan kwam, maar ik was te diep in mijn gedachten verzonken om te reageren. Niet veel later stond hij met mijn bordeaux rode koffer voor me.
“Gaat het?,” vroeg hij, terwijl hij zijn hand op mijn schouder legde.
Ik hief mijn hoofd op en knikte. “Gewoon moe,” mompelde ik zachtjes.
Liam schonk me een bemoedigende glimlach en zuchtte even. “Vind je het nou echt zo erg dat Ally mee gaat?,” merkte hij op. “Want ze is echt heel aardig hoor. Ik meen het, als je haar leert kennen dan–” Hij werd onderbroken door Louis die riep dat Liam's koffer eraan kwam. Hij keek op, draaide zich om en pakte zijn koffer van de loopband.
“Wat is er nou?,” vroeg Niall, die naast me kwam staan. Ik haalde mijn schouders op, maar reageerde verder niet.
“Oké, hier heb ik dus geen zin in, hè?,” hoorde ik Harry achter mij zeggen. “Wij proberen alleen maar te helpen, maar als jij er niet over wilt praten is dat jouw probleem. Reageer dat alsjeblieft niet op ons af.”
Louis ging verder. “Deze vakantie zou de gezelligste ooit moeten worden. En dat gaat niet lukken als jij de hele twee weken alleen maar loopt te mokken.”
Mijn ogen gingen van de ene persoon naar de ander. Hun boosheid overviel me. “Ik zeg toch niks!?,” verweerde ik me.
“Nee, dat is juist het probleem,” antwoordde Louis. “Je zegt niets, maar je mokt wel. Daar hebben we niks aan. Als er iets is, zeg het dan. Of hou je problemen bij je.”
Ik knikte. Ze hadden gelijk. “Sorry, jongens,” mompelde ik.
Louis sloeg opbeurend een arm om me heen. “Komt goed, Zayn,” zei hij. “Het komt allemaal goed.” Hij knipoogde, waarna we het gebouw uitliepen en zochten naar onze taxi. “Heb je trouwens gezien hoe Ally naar me keek? Volgens mij vindt ze me leuk,” fluisterde Louis in mijn oor. Ik moest m’n best doen om niet iets onaardigs te zeggen en beet op m’n wang tot ik bloed proefde.
Ik keek toe hoe Liam naar een man liep die een bordje vasthield waarop stond ‘Mr. Payne & Friends’. Een glimlach verscheen op mijn gezicht, maar die verdween al gauw toen ik zag hoe Liam zijn arm om Ally heen had geslagen. Samen volgden ze de taxichauffeur. Een jaloers gevoel bekroop me. “Volgens mij vindt ze Liam leuker, Louis.”
Louis schudde zijn hoofd. “Nee joh. Die zijn al heel lang vrienden. Niet meer dan dat.” Louis stapte het taxibusje in. Ik volgde hem.
“Dat zegt niks, hoor.” Harry – die voor ons in het busje zat – draaide zich naar ons om. “Kijk maar naar Vanessa en mij.” Hij glimlachte trots en haalde zijn wenkbrauwen op. Zijn arm belandde op Vanessa’s schouder. “Wij waren ook al heel lang vrienden, voordat...” Hij pauzeerde zijn zin en plaatste zijn lippen op die van Vanessa. “...voordat we wat kregen.”
Ik schonk hem een geforceerde glimlach. Louis volgde mijn voorbeeld.
Er was nog maar één plekje op de achterbank beschikbaar en één plekje op de rij voor ons, waardoor Niall en Amy genoodzaakt waren om voor even van elkaars zijde verwijderd te zijn. Die waren ook al zo klef bezig de hele tijd. De chauffeur opende de deur aan de bijrijderkant, zodat Liam en Ally voorin konden kruipen, en startte toen de motor.
Tijdens de lange rit naar het hotel, probeerde Louis door de achteruitkijkspiegel de aandacht van Ally te krijgen. Elke poging die hij deed mislukte, waardoor ik moest lachen. Hij gaf me een por, waarna hij het opnieuw probeerde. Ik volgde nauwlettend zijn handeling en keek of Ally deze keer wel zou reageren. Tevergeefs. Tenminste, dat dacht ik. Toen ik mijn aandacht er niet meer aan schonk en na een tijdje weer terug zijn kant op keek, zag ik dat Louis aan het staren was en uiteindelijk met een stralende glimlach zijn wenkbrauwen ophaalde en een knipoog gaf. Ik volgde zijn blik en keek recht in de lachende ogen van Ally. Ze glimlachte naar Louis, maar toen ze mij zag verdween die gelijk. Toen ik haar wel een glimlach schonk, kwam die van haar weer terug, waarna ze verlegen haar blik afwendde.
“Zag je nou hoe ze keek?” Louis stootte me aan.
Ik knikte en draaide me naar hem toe. “Ja,” antwoordde ik. Ik zag heel goed hoe ze keek.

Weer een nieuw hoofdstukje. Als jullie nou zo lief zijn om een kudo en/of een reactie achter te laten komt er morgen weer één online! (:

Reageer (1)

  • zouisforever

    whaaa super leuukk <3
    as usual, snel verder (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen