Foto bij Twenty-one - edited

My mind is set up to make a quick escape.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Hemmingswife

    Wtf? @swagbieber ik zei die ! Dat is nederlands.. Ik zei niet die op de engelse manier. Ik zei die juist die zovan ik ben het met je eens, wtf zeg je ik ben zwak jung oha !

    1 decennium geleden
  • Unicornfly

    maar schat justin is niet van gedrag verandert xd hij kan soms wel wat negatief doen maar hij staat 24/7 in de spotlights, hij is wereldberoemd, hij heeft het mega druk maar aha ok uw keus ;)
    love you x

    1 decennium geleden
  • swagbieber

    Sorry dat ik t zeg maar als je Justin verlaat omdat je t niet meer kan om hem te verdedigen dan ben je nooit een Belieber geweest. Beliebers zouden altijd bij Justin blijven through the bs. Want at the end of the day weten we allemaal dat most of the rumors allemaal fake zijn. En so what dat ie weed heeft gerookt? Ik weet niet hoor maar zo zijn tieners die proberen dingen uit? Weetje dat ook die gasten van one direction wel eens weed roken mar daar word nooit wt over gezegd omdat ze Justin in zn eenje veel makkelijker kapot kunnen krijgen en eerlijk gezegd werk je daar nu aan mee.

    Zie door de bullshit heen en bekijk de goede singen zoal ls al de charitys die hij doet. Of in guatamala waar die voor de mensen geld ophaalt en scholen bouwt.

    En zn muziek is dan misschien iets anders maar het blijft nog steeds onze oude Justin.
    Hij groeit op, logisch dat ie niet meer op zn 20e 'baby baby baby oooh' liedjes gaat zingen.

    Als ik gemeen over kwam, sorry was niet mn doel maar ik vind t gewoon een eetje raar tbh.
    I love your story enzo maar dit moest ik even zeggen!

    Ik agree dus met @Unicornfly.
    En ik snap niet dat @01031994 zegt dat er iemand dood moet maar dat is echt zwak, Unicornfly verdedigd alleen Justin en heeft duidelijk een andere mening dan jou maar ieder zn eigen mening toch?

    1 decennium geleden
  • Hemmingswife

    Unicornsfly Die juist die !



    Love urr story
    x

    1 decennium geleden
  • Unicornfly

    Justin is misschien wel veranderd maar al die roddels van hem op fans spugen, je weet wel van die "slechte" roddels. Laat me dit even duidelijk maken. Die roddels hé, zijn dikke vette grote leugens ok?!
    Serieus echt ik fucking haat die roddels, dankzij al die media die de leugens heeft verzonne heeft Justin keiveel fans verloren. Haters zijn hem meer gaan haten terwijl Justin verdomme niks heeft gedaan. Justin probeert juist de wereld te veranderen. Weet je eigelijk wel dat hij een school heeft gebouwt voor arme kindjes? Nee waarschijnlijk niet want die goeie dingen staan nooit in de tijdschriften wat me enorm boos kan maken. Er staan alleen maar vuile leugens van Justin in de tijdschriften maar echt nooit de goeie.
    Justin heeft in paar dagen tijd meer dan 500.000 euro opgehaald voor de philipines. Justin heeft een school gebouwt, heeft daar ook zijn schoenen aan een arm kind gegeven. Toen Justin bij de kindjes daar was, zag je alleen maar grote glimlachen op hun gezicht. Justin rookt misschien wel eens, maar ik begrijp dat die dat doet. Justin heeft keiveel stress door al die leugens, de haat, zijn nieuwe album,... noem maar op.
    Stel eens voor, jij bent wereldberoemd. Drie vijfde van de wereld haat je. In alle tijdschriften staan er leugens over u, je kan niet eens uw eigen vrienden meer vertrouwen, met elke jongen/meisje waarmee je omgaat word je nieuw lief genoemt. Als je ziek bent en je doet toch je best om op te treden maar je verlaat het podium toch na een halfuur optreden dan opeens beginnen mensen je ervoor te haten dat je uw fans hebt verlaten terwijl je fucking voedselvergiftiging had. Iedereen haat je, overal waar je komt wordt er geroddelt over u. Terwijl je juist de wereld probeert te veranderen, je gaat om met zieke kindjes, je bouwt scholen, je doet mee aan doelen, je haalt mega veel geld op voor de philipines,....

    Nu wil ik eens weten hoe je je voelt....
    Ik heb soms zelfs schrik dat Justin het helemaal opgeeft, met zijn carriere. Gisteren op een radio zei hij zelfs dat hij na zijn nieuw album stopt, maar gelukkig zei hij op het einde "ik stop niet" maar hij klonk eigelijk best serieus, sttel nu voor dat hij echt zijn droom gewoon opgeeft door al die haters?

    Ja Justin zijn muziekstijl is beetje verandert, weet je waarom? Omdat hij op groeit, hij word volwassener en dan verandert uw muziek ook wel eens.

    Ik wil niet zeggen dat je weer een fan moet zijn, als je zijn muziek nietmeer leuk vind, ok daar heb ik geen probleem mee. Maar als je echt serieus al die roddels gaat geloven en hem gaat haten ofzo dan nee daar ga ik niet mee akkoord.
    Ik weet dat je hebt gezegt dat je hem niet haat, je hebt dat niet gezegd ja. Maar ik wou gewoon alles duidelijk maken, dat die roddels niet waar zijn. Justin zijn nieuwe film komt uit en daarin word alle waarheid in vertelt, ik raad je aan om die te gaan kijken.

    als ik gemeen klonk, sorry was niet mijn bedoeling want ik hou van uw verhaal en ik heb respect voor u, ik wou echt niet gemeen doen x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen