Foto bij #13

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • 1DRULES

    AgeQoudAgis
    stfu t ding is gewoon wilt ge sneller en nieuw stukje?
    ja geef dan een kudo
    nee laat het dan gewoon, niemand verplicht u om dat te doen.
    dees is gewoon een probeersel en werkt het ni dan zal ze ook er ook wel mee stoppe. en misschien is het belachelijk maar negeer het dan gewoon in plaats van zo'n kut reactie te plaatsen.

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    Goodluck met je exmanen Wiskunde. Je kan het, alles komt in het einde. You'll see.

    En gewoon snel verder

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!! :)

    1 decennium geleden
  • AgeQuodAgis

    Klinkt het vreemd dat ik het altijd belachelijk vind dat er om kudos worden gevraagd? Het lijkt zo alsof mensen smachten naar de goedkeuring van een ander.
    Persoonlijk vind ik dan ook dat je het aantal kudos verdiend aan je schrijfstijl en originaliteit van een stukje, niet met chantage hoe leuk het verhaal ook is.

    Maar goed, ik vind je verhaal leuk maar ik geef mijn kudo eigenlijk altijd aan mensen die er niet om vragen. Misschien bij hoge uitzindering, als het stukje geweldig is, maar op dit moment zou im het niet doen.

    Naja, dat is een beetje mijn mening en het spijt me echt als dit je pijn doet. Maar ik vind het altijd zonde als mensen dit gaan doen. Sorry :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen