Lunair schreef:

Rol: Hybride

Naam: Cain (achternaam onbekend)

Leeftijd:17 (31 December)

Geslacht: Man

Uiterlijk:



Background story:
Verwaarloosd door zijn ouders, op 5 jarige leeftijd geblindoekt naar het criminele pand van de stad gebracht. Sindsdien heeft hij nooit meer zijn eigen ouders gezien. Hij moest overleven op zijn eigen manier, bedelen hielp altijd goed want ja, als vijf jarige ben je nog perfect ontschuldig. Althans kan hij goed met volwassenen om gaan, heeft hij nog wel eens ruzie met de buurtkinderen en komen er gevechten. Vaak verloor hij, soms won hij. Een keer tijdens zijn verlies heeft hij een behoorlijk grote snee in de rug gekregen, dit is nu een litteken. Na een jaartje was hij stukken sterker en gespierder geworden. Maar door zijn verandering in het uiterlijk en de gevechten, verdween zijn onschuld ook.

Na 2 jaar kwam er een ouder persoon rond 48 jaar oud. Hij zag een 8 jarig kind, berucht in dat gebied van de stad zonder enige vorm van onderwijs, zonder toekomst. Hij krijgt het voor elkaar om met dat kind te praten, het kind dat niks en niemand meer vertrouwde. Hij brengt voedsel en drinken.
Cain is de naam, hij heeft zichzelf zo genoemd, want zijn echte naam is hij vergeten. De man brengt hem naar zijn huis, hij groeit op.
Sinds Cain, zonder echte naam niet naar school kan, krijgt hij privéles van de man. Hij is behoorlijk slim, leert veel. Ook hoe hij moet functioneren
in de maatschappij. Maar als hij 11 is, overleid Ronald Ster, de man die hem heeft gered.

Wanneer hij 13 jaar is geworden komt hij erachter dat hij langzaam aan meer kan zien in het donker, kleuren. Niet zo fel als wanneer het licht is, maar wel steeds beter. Hierdoor kan hij goed sluipen, stelen enz. Wanneer hij 15 is ziet hij alles goed. Er is geen verschil meer tussen dag en nacht. Hij is nu een jager, alles wat hij pakken kan pakt hij. Hij is weer berucht en niemand wil nog een woord met hem uitwisselen. Alleen maar vechten en overleven.
Hij staat bekend als de jongen zonder ziel, zonder hart.

Twee jaar later, na behoorlijk wat gevechten en diefstal is hij neergeslagen. Hij is wakker geworden, op een onbekende plek. Momenteel is hij 17 jaar.

Innerlijk: Paranoïde, kortzinnig in kleine vraagjes, maar wanneer hij goed praat kan hij heel open zijn. Vertrouwen is bijna onmogelijk.
Hij vind vertrouwen het grootste soort onzin dat er bestaat. Hij zegt altijd in onderwerpen over vertrouwen:
'Vertrouwen is nep, je kan alleen maar in de rug gestoken worden'

Gave: Perfect zicht in het donker. Dit bepaald hij door zich te focussen in de ogen.

Extra: Hij zoekt vrienden, hij wilt vertrouwen maar kan het niet.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen