Foto bij trente sept

We're under pressure
7 billion people in the world tryna fit in.
Keep it together
Smile on your face
even know your heart is frowning

Nog half slapend werd ik wakker, even knipperde ik met mijn ogen maar het was nog donker in de kamer, even dacht ik dat het midden in de nacht was maar toen ik zag dat de gordijnen nog dicht zaten pakte ik snel mijn mobiel om te kijken hoe laat het is.'Half een.' Mompelde ik verbaasd. Het was al gewoon middag, hoe kon ik nou weer zo lang slapen? Opeens kwam alles van gisteren weer terug, ik was in Pattie haar kamer, ik had ruzie met Justin, Chaz heeft Justin geslagen, mijn leven is een puinhoop. Ik zuchten diep en stond op ik besloot vandaag maar iets makkelijks aan te trekken. Ik zag dat ik een Whap van Pattie had, dat iedereen met Scooter mee was dingen regelen dus we vandaag samen zouden zijn, en dat ze wel zin had om de stad in te gaan. Ik antwoorden dat ik het goed vond en met een kwartier beneden zou zijn. Ik poetsen snel mijn tanden en deed licht mascara op mijn wimpers ik deed mijn bril op, ik had hem nooit op maar soms had ik hem echt even nodig. Met een dubbel gevoel liep ik naar beneden, ik keek de eet ruimte even rond en zag Pattie al zitten. 'Goedemiddag.' Zei ze lachend toen ze me zag staan.

De middag was om gevlogen en ik had vijf tassen vol kleding gekocht ook Pattie had veel gekocht. Ik was nu terug op mijn eigen kamer en Chloe vertelde honderden uit over wat ze vandaag hadden gedaan, Chaz en Jaden zaten er ook bij. 'En toen liepen we de trap op om de lichte te installeren, viel er een lamp recht op Ryan zijn hoofd, dus Shara is nu bij hem om zijn hoofd te verzorgen.' Zei Chloe lachend. 'Nou met dat hoofd was het nooit goed hoor.' Zei Chaz ik schoot in de lach 'Wat ben je weer lief Chazzie.' 'Altijd.' Zei hij met een grijns. 'Heb je Justin al gesproken?' Vroeg Jaden voorzichtig. Ik zuchten en schudden mijn hoofd. 'Hij was vandaag heel stil.' Zei Chaz. Ik keek zijn kant op en hij praten verder. 'We hoefde maar iets te zeggen of hij moest bijna huilen. Hij heeft echt spijt.' Ik keek naar mijn handen en wist niet zo goed hoe ik moest reageren. We hoorde geklop op de deur. Saved by the bell dacht ik bij mezelf, Shara stak haar hoofd om de deur. 'Jongens jullie moeten naar je eigen kamer en iets netjes aan trekken. Over een uur gang we met alle jongeren uit eten. De volwassenen moeten hier saaie dingen doen dus Justin heeft dit voor gesteld.' 'oeh leuk!' Zei Chaz en hij sprong op. 'hoe is het met Ryan?' Vroeg Jaden. Ik zag hoe Shara even ross werd maar konden het niet plaatsen ik zou jet haar nog wel vragen. 'Ja gaat goes alleen nog een bult.' Lachend stonden de jongens op en liepen de kamer uit. 'Mad, Justin vroeg of je over een half uur naar zijn kamer wou komen?'Ze zei het voorzichtig. 'Waarom?' 'Hij wil praten.' 'Kan die dat zelf niet vragen?' 'Nee hij durft niet naar je toe en heeft zijn mobiel kapot gegooid.' Ik moest grinniken, davis al de tweede mobiel deze maand. 'Ja ik ga zo wel eerst omkleed.' Ik pakte een simpel maar netjes setje en glipte de badkamer in. Deed wat meer make up, op en deed het zwarte jurkje aan en deed er hakken onder, ik hoopte dat et niet te koud werd, het bleef europa maar ik waagde het er op. 'Kan ik er zo mee door?' zei ik toen ik terug de kamer in stapte. 'Ja!' Riepen twee stemmen. Ik keek ze lachend aan, 'Dan ga ik nu maar meteen door naar Justin.' Ze knikte en wenste me succes. Ik liep op mijn iets te horen hakken de gang door en stopte voor zijn deur en onzeker klopte ik aan. Na wat gestommel en gevlogen ging de deur open, en daar stond die dan met ontbloot boven lichaam. 'Sorry ben nog aan het omkleden, kom binnen.' Onzeker stapte ik naar binnen, ik was benieuwd wat hij te zeggen heeft.


Wauw, ik dacht dat ik al lang nieuw hoofdstuk had geplaatst, wat blijkt was ik in slaap gevallen -.- Haha als ik morgen meer dan 10 reacties heb krijgen jullie nog een hoofdstuk ^^ jullie zijn de liefste abo's die ik ooit heb gehad!!!! Ik hou van jullie, bedankt voor de reactie van vorige hoofdstuk... En toen ik nog een keek leken haar benen indd raar Haha maar ja ^^

Reageer (7)

  • bizzle14

    waarom stop je hier omgg aaaah

    SNEL VERDER AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH XXX

    1 decennium geleden
  • Swaggybieber

    omgggg
    new abooo
    i LOVEEEyoure story <33333333333333
    snel verdeeeeeeerrr

    1 decennium geleden
  • Thisisrealx

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • xxswaggie

    Ik ben benieuwd :9~
    Snel verder xx

    1 decennium geleden
  • AgentNCD

    SNEL VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen