Foto bij Chapter 19

Ehh bahhh.... We zijn weer op een zondagavond beland, wat betekent dat we morgen weer naar school/werk moeten. Veel plezier met lezen en we zullen morgen toch wel overleven =). Iemand die wel wat leuks te doen heeft vandaag/morgen?

Het is bijna twee weken later en vandaag zou ik naar Harry toe gaan en het weekend daarzo zijn. De afgelopen twee weken hebben ze van land naar land gereisd en nu zullen ze voor een week thuis blijven om daarna weer drie weken weg te gaan. Tijdens de interviews die de mannen hebben gegeven hield ik mijn hart vast toen werd gevraagd of ze een relatie hadden. Louis zei nog steeds wat met Eleanor te hebben, Zayn met Perrie, Niall was vrijgezel, Liam had een oogje op iemand waarvan hij de naam niet zei en Harry.... hij zei ook een relatie te hebben die hij voorlopig nog even geheim hield.... Dat was dus het moment dat mijn hart sneller begon te slaan en bijna mijn borst uit sprong. Officieel heb ik nooit gezegd een relatie met hem te hebben, maar sinds de dag bij hem thuis heb ik schijnbaar een relatie met hem. Om eerlijk te zijn voelt het ook als een relatie. Aangezien die "relatie" bijna een maand geleden is begonnen, realiseer ik me dat mijn maand voorbij is. Ik heb afgesproken met mijzelf dat ik pas bij een maand met de jongen waarmee ik een relatie heb naar bed mag gaan.

Niet dat ik me er normaal aan zou houden als ik me er niet fijn bij zou voelen, maar dit keer zou ik niks anders willen. De afgelopen weken ben ik mijzelf aan het opvreten en mijn nagels hebben het af moeten leggen tegen mijn bijtgrage tanden. Ik ben blij dat ik helemaal gek ben van lingerie en dat ik vandaag ook een leuk en mooi setje heb aangedaan. Lingerie, wat voor kleren je ook aan hebt, hoe je je ook voelt, als je een mooi setje aan hebt, voel je je altijd fijner en wat meer sexy dan als je dat niet hebt. Snel kijk ik op mijn GPS systeem, waarop ik zie dat ik nog een klein kwartiertje moet rijden. Harry heeft me het nummer gegeven voor de ingang. Een code die alleen ik kan gebruiken, mocht het namelijk klaar zijn tussen ons, dan konden ze de code gelijk uit het systeem verwijderen. Op het moment dat ze mij dat vertelden voelde ik me nogal beoordeeld, alsof ik dan nog het gebouw in zou gaan en spullen overhoop zou halen. Achteraf begrijp ik het wel, maar het is nu niet zo heel leuk om beoordeeld te worden op iets wat anderen misschien doen.

Door al dat piekeren had ik helemaal niet door dat ik al was aangekomen bij het gebouw, waarop ik snel de code invoer om de hekken te laten openen. Rustig rij ik verder, direct door naar de garage. De auto zal ik waarschijnlijk toch niet meer nodig hebben tot ik zondag weer terug rijdt. Daarnaast heeft Harry nog een lege parkeerplek over die prima voor mijn auto is. Eenmaal geparkeerd en met een laatste check in mijn autospiegel stap ik de auto uit en pak ik mijn koffer van de achterbank af. Zodra ik onderaan de trap sta blijf ik even stil staan en kijk ik naar boven toe om vervolgens naar mijn vrij zware koffer te kijken. Ik ging al kapot toen ik alleen mijzelf naar boven moest slepen, laat staan nu ik ook nog mijn koffer mee moet trekken.

You 18:12: I think I am going to sleep at the beginning of the stairs. I'm not really into walking all these stairs, especially not with my heavy bag!
The Guy 18:12 Haha, you are so lazy. It is unbelievable. Wait over there, I come downstairs.
You 18:13 Believe me when I say I'm not going anywhere =P


Wachtend op Harry ga ik op mijn koffer zitten zo onderaan de trap en blijf ik luisteren naar de luider wordende voetstappen van Harry tot hij voor me bovenaan de trap staat. Een glimlach van ongeloof verschijnt op zijn gezicht en ik kan niks anders doen dan teruglachen. Hij loopt nog de laatste treden richting mij toe, waarna hij zich vooroverbuigt en me een kus geeft. In plaats van hem te laten gaan trek ik hem dichter naar me toe waarop ik hem volmondig terug kus. Ik had hem gemist. Helaas kon mijn koffer niet meer het evenwicht bewaren, waardoor hij samen met mij en Harry op de grond neerviel. Een gegiechel ontsnapt uit mijn keel en ik kon het niet meer inhouden. Ik was gewoon heel blij dat ik hem weer in mijn armen kon houden. 'Are you actually giggling?'
Daardoor begon ik juist nog harder te lachen, maar hoe fijn ik dit ook vond, erg lekker ligt het niet zo half op de grond, half op mijn koffer. Daar dacht Harry schijnbaar hetzelfde over. 'How much I love to lie here with you, your suitcase doesn't lies that comfortable and I think a bed would be a way better place to continue this.'
'Well, it would be something no one has ever done. Sex on a suitcase.' Harry trekt me inmiddels alweer omhoog en nog even laat ik mijn wenkbrauwen een keer op en neer gaan. 'Maybe, but not today. I doubt if we ever will have sex on a suitcase.' Hary pakt mijn koffer vast met zijn ene hand en de andere laat hij in mijn hand glijden voor we naar boven lopen. Laat het weekend maar beginnen.

Reageer (2)

  • Peperoni

    Aw, cute, cute, cute!

    1 decennium geleden
  • Arquitecta

    Omg ik ben zo vrolijk :'D
    Een kudo voor jou!
    Ga snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen