jasonreina schreef:
Rol: Hybride
Naam: Andrew Forrest
Leeftijd: 18
Geslacht: Mannelijk
Uiterlijk: Andrew is gespierd en hij is ongeveer 178 centimeter lang. Hij heeft een middelgrootte neus en hij heeft bruine ogen. Zijn haar is niet zo lang (ongeveer 5 tot 12cm lang). Zijn haar is donkerbruin en zit altijd in de war. Soms draagt hij dan ook iets op zijn hoofd zoals en beanie of pet.
Andrews huidskleur is licht maar niet wit. Zijn jukbeenderen zijn gemiddeld hoog en niet echt zichtbaar. De lippen van Andrew zijn niet dik maar ook niet klein en zijn mond is gemiddeld groot.
De kaaklijn van Andrew is wat ronder en het valt niet zo op.
Haar:



Innerlijk: Andrew is een rustige, stille en aardige jongen, maar als je hem beter leert kennen is hij meer spraakzaam en kan hij ook grappig zijn. Hij is vaak alleen en is vaak verhuisd.
Toen hij twaalf was stierven zijn ouders door een auto ongeluk. Hij woonde bij zijn oma tot zijn vijftiende. Daarna overleed zijn oma. Hij heeft toen een tijdje op straat geleefd (hij woonde onder een brug). Af en toe kwamen er daklozen langs voor een praatje. Die mensen zagen dat hij dingen kon maken/ doen die normale mensen niet uit hun hoofd kunnen maken/doen. Dat werd doorverteld en zo werd hij later gevonden en opgepakt. Sindsdien zit hij in een onderzoekscentrum.
Andrew is positief ingesteld en ziet vaak iets goeds in slechte dingen. Hij is mentaal erg sterk en hij is sportief.
Gave: Hij kan alle dingen die in het menselijk vermogen liggen na een keer lezen of zien.
Extra: -

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen