LordoftheAir schreef:
Rol: Hybride
Naam: Galain Herpïon
Leeftijd:19
Geslacht: Man
Uiterlijk:


Link naar afbeelding : http://images6.fanpop.com/image/photos/35700000/Final-Fantasy-have-fun-35749017-1920-1200.jpg
Galain lijkt op de linker personage. Galain heeft alleen geen oorbel meer, deze had hij wel , maar die moest hij inleveren bij de politie omdat deze gestolen was. Galain is de oudere broer van Lydia, ookal lijken ze totaal niet op elkaar. Hij heeft ijsblauwe ogen en spierwit haar, even wit als zijn tanden. Zijn gezicht en lichaam zijn redelijk perfect, met uitzondering van een paar gaatjes waar piercings zaten. Galain heeft gekleurde tattoo op zijn linkerschouder (de helft met de witte draak, de andere helft staat op de schouder van zijn zuster).


Link naar afbeelding : http://images5.fanpop.com/image/photos/31900000/Ying-and-yang-griffins-and-dragons-31901476-370-462.jpg
Galain is 1.70 meter en is sterk, gespierd en heeft een goede conditie, dit vanwege het feit dat hij altijd veel heeft moeten rennen en klimmen. Hij is hier nog steeds een meester in en kan ook goed vechten, wat hij ook toepast als hij het nodig acht. Hij houd van loszittende kleding en de kleur zwart.
Galain is sinds zijn geboorte al doof waardoor hij immuun is voor de gave van zijn zuster.

Innerlijk: Galain is erg impulsief en ongeduldig. Ook is hij erg arrogant en denk alleen aan wat hem (en zijn zuster) ten goede komt. Hij heeft een hekel aan romantiek en al het gezeur rond liefde en aandacht. Dit vind hij maar overbodig en een hoop onzin om te verbergen wie je bent. Hij is liever recht door zee en laat het duidelijk merken of hij iemand mag of niet. Hij houd er van om weerloze mensen te plagen (wat meestal word opgevat als pesten) en te irriteren. Hij heeft niet snel medelijden, ook niet met zichzelf. Wel voelt hij zich snel eenzaam (al zou hij dit niet toegeven), en houd van zijn weinige en goede vrienden. Ook houd hij van lekker (en veel) eten, en omdat hij toch niet aankomt, maar hij hier goed gebruik van. Galain heeft het altijd te druk gehad om interesse te hebben in vrouwen (of mannen) en heeft hier geen ervaring mee. Hij heeft verzoeken op dit gebied altijd afgeslagen, dit om de rede dat hij eigenlijk verlegen is als het aankomt op contact maken met vreemde.
Galain is ''opgevoed'' door zijn vader in de achterbuurt. Rond zijn 12ste is zijn vader opgepakt wegens moord en heeft hij hem nooit meer teruggezien.
Het kleine huis bleef vrij staan en zijn oom bracht hun elke week eten en wat geld, en leerde hij hun lezen, schrijven en rekenen. Voor de rest heeft Galain zusje verder opgevoed en veel geleerd over het leven in de achterbuurt.
Galain is een geboren dief en heeft al heel wat gestolen o.a door gebruik van zijn gave. Samen met zijn zuster (en wat andere jongeren) beroofden ze winkels in de grote stad. Dit is helaas ook de rede waarom ze in het Centrum terecht zijn gekomen, want ze waren gesnapt op beveiligingsbeelden.

Gave: Controle over de elementen van het weer. Galain kan door middel van denkkracht plaatselijke regen, mist, sneeuw of (zon)licht creëren.
Ook kan hij lucht en water warmer en kouder maken, maar dit kost hem meer moeite dan de ''oerkrachten''. Het meeste moeite heeft hij met het creëren van licht, en zijn favoriet is het maken van mist, wat hem zelfs lukt op plekken met weinig vocht.
Extra: Galain is doof maar kan wel communiceren door middel van gebarentaal en schrijven. Hij kan goed liplezen en een beetje praten, al klinkt dat wel raar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen