Foto bij Femke ~ Zayn Malik 16+

Malikx it's all yours!
16+ you've been warned :)

Femke

Het zonnetje scheen recht in mijn gezicht, met gesloten ogen ademde ik de frisse buitenlicht op en zuchtte even. De grassprietjes kietelde zachtjes tegen mijn blote benen aan, af en toe wuif ik met mijn hand een hardnekkige vlieg weg die maar niet lijkt te begrijpen dat ik er niet van gediend ben dat hij zich ergens op mijn lichaam neerzet. In mijn gedachten speelt zich de afgelopen middag af. Zijn bruine ogen keken me doordringend aan, maar door die dikke lange wimpers leek zijn blik zachter dan hij wilde. Dapper staarde ik terug terwijl ik lichtjes trilde over mijn hele lichaam “never mind” snauwde hij en draaide zich kwaad om, om met zijn vrienden van me weg te lopen. Opgelucht haalde ik adem, ik wist niet wat me bezielde, maar ik had zojuist heel duidelijk mijn mening geuit tegenover Zayn Malik.
Normaal zou ik mijn ogen neerslaan en voorzichtig mezelf onzichtbaar proberen te maken, alleen dit keer had ik de kracht weten te vinden om te praten. Hij en zijn populaire vriendjes hadden een gewoonte om een pauze activiteit te bedenken om zich zo te vermaken. Ze konden natuurlijk niet als gewone tieners gezellig kletsen, grapjes maken en eten. Deze pauze had Louis, Maliks beste vriendje een pot hommels verzameld en vermaakten de 5 jongens zich met het ontdoen van pootjes en vleugels om zich vervolgens kapot te lachen om het dier wat niets meer kon. Ik had het niet aan kunnen zien en met een rode waas voor mijn ogen was ik op de jongens afgestapt en de eerste de beste toegeschreeuwd “are you guys seriously this bored in life to mangle bumblebee’s? Find something better to do, it’s not all about your pretty little hair and shoes that match your shirt. Next thing, you’ll be wearing make up!”. Geschrokken van mijn eigen uitbarsting bleef ik versteend staan terwijl ik merkte dat het gehele plein stil was geworden. Zayn deed zijn mond open om iets te zeggen, maar deed hem direct weer dicht, ik zag de verwarring op zijn gezicht langzaam veranderen in onmacht en woede “never mind” was alles wat hij uit kon brengen. Verward volgden zijn vriendjes hem en ik bleef alleen achter.
Langzaam opende ik mijn ogen en ging overeind zitten, een snelle blik op mijn horloge liet me meteen opspringen en zette een sprintje in om als een gek naar huis te rennen. Dit gebeurde mij nou altijd, als ik even de rust opzocht in de natuur om alleen na te kunnen denken was ik altijd te laat voor het eten. Hijgend bereikte ik de voordeur van mijn huis en snel stak ik mijn sleutel in het slot, maar de deur gaf al mee. Langzaam keek ik omhoog en zag ik de geïrriteerde blik van mijn moeder “you promised” was het enige wat ze zei. “I’m sorry” antwoordde ik met mijn ogen gericht naar de grond. “Get in, wash your hands and sit down so we can eat” kwam er zuchtend uit. Snel deed ik wat me was opgedragen terwijl ik nog een paar geirriteerde blikken van mijn vader en broer toegeworpen kreeg.
Ik draaide mijn ravenzwarte haar rond mijn vinger en staarde verveeld naar de bosjes aan de overkant, die verdomde bus was altijd te laat. Een hard geronk haalde me uit mijn starende blik en met een glimlach zag ik dat mijn beste vriendinnetje tegen de voorruit van de bus stond gedrukt en een buschauffeur die met een chagrijnige blik zich probeerde te concentreren op de weg. Vlak voor me stopte hij en zodra de deuren open gingen hoorde ik een vreugdekreetje “Fem, I’ve missed you sooo much!”, ik grinnikte en liet de chauffeur mijn abonnement zien en duwde Darcy naar een plekje verderop in de bus. “Love, you’ve seen me yesterday at school!” lach ik als we zitten. “I know babe, but still, can’t live for more than 2 hours without my little bitch!”. Lachend schud ik mijn hoofd, “You crazy bitch!” grijns ik “love you too..”.

Opnieuw klinkt mijn naam dwars door de klas “Miss Smets, please, last time! Turn around and stop chatting with you back neighbour! We know you’re way ahead in this class but please, behave.” Met een pruillipje draai ik me om “I’ll try sir!” antwoord ik plechtig, waarna ik een half lach/proest naast me hoor. Een diepe zucht verlaat de lippen van de biologie leraar, die man had het zwaar met mij. “All right, time to announce your bio-partner for this semester kids”. Announce? Hoezo werd dit ineens mede gedeeld, alle andere jaren hadden we gewoon netjes zelf mogen kiezen. Verward kijk ik naar Darcy naast me die me ook met een opgetrokken wenkbrauw aankijkt. De leraar heeft het ook door en probeert de klas weer stil te krijgen “yes, we decided to pair you up, so we don’t have the same problems as we did last year..” even kijkt hij een paar mensen nadrukkelijk aan.
In spanning wacht ik mijn partner af, biologie was een van mijn beste vakken en ik wilde liever niet met een of andere rare pipo opgezadeld worden die niets om biologie gaf.
“Edward and Louis, Alf and Ruth, Darcy and James” even kijken ik naar Darcy, ze haalt haar schouders op, het kon erger, James was op zich een prima jongen. “Dave and Harry, Zayn and Femke” even stokt mijn adem in mijn keel. Hoorde ik dat nou goed? Zayn?? Ik voel een adrenaline shot door mijn lichaam gaan en probeer mijn adem onder controle te houden. “Shit” fluister ik zodat alleen Darcy het hoort, ze kijkt me vol medelijden aan “Wow, good luck babe” fluistert ze terug. Achter me hoor ik ook geroezemoes en heel voorzichtig kijk ik naar de andere hoek van de klas, Zayn staart me zonder emotie aan en zijn vrienden fluisteren ongerust elkaar een paar dingen toe. Met rode wangen draai ik me weer om en laat mijn hoofd voorzichtig op de tafel vallen, just my luck!

Een simpel smsje was de eerste stap geweest voor de ontmoeting van Zayn en mij voor de opdracht van biologie. Nerveus tikte ik met mijn voet op de grond terwijl ik op het bankje onder de boom zat te wachten tot hij uit was. Zonder dat ik het doorhad beet ik mijn gehele lip kapot van de zenuwen. 1. Ik had afgelopen week Zayn nog staan uitschelden en 2. God, wat was die jongen knap. Al die jaren had ik dat vreemde gevoel in mijn buik gevoeld als ik per ongeluk zijn blik ving, tot nu had ik nooit wat met hem te maken, maar nu moest ik minstens een paar uur per week met hem aan biologie werken. Ik wist wel zeker dat ik het niet ging overleven om hem zo dichtbij me te hebben en niet constant te verdrinken in die hazelbruine ogen. “Hey” klonk er naast me, ik voelde het bloed naar mijn wangen stijgen en verlegen en beschaamd keek ik op om vervolgens meteen weer naar beneden te kijken “Hi” was mijn simpele antwoord. “Uhm, your house or mine?” vraagt hij bars. Snel antwoord ik “mine”, no way dat ik naar zijn huis ging, ik voelde me al hoogst ongemakkelijk in zijn bijzijn.
“K” antwoordde hij terwijl hij aanstalten maakte om te gaan lopen, waardoor ik snel mijn tas greep en achter hem aan liep. Zonder te twijfelen liep hij richting de bushalte en bleef daar nonchalant tegen de bushalte aan staan terwijl hij met een steentje op zijn voet speelde. Ongemakkelijk ging ik naast hem staan en staarde naar de grond terwijl mijn gedachte wild door elkaar renden. “No screaming this time?” verbrak hij de stilte met zijn zware stem. Ik schrok en keek op om hem met een geintresseerde blik naar me te zien kijken. “What?” antwoordde ik stom, hij grijnsde “you kind of made me look like a fool Monday”. Weer stijgt het bloed naar mijn wangen “you deserved it” antwoord ik starend naar zijn schoenen “maybe” hoor ik hem zeggen, verrast kijk ik op en zie hem breeduit naar me lachen, ik moet moeite doen om mezelf niet in zijn armen te storten en hem vol op zijn mond te zoenen. Ik schud mijn hoofd, waarna er weer een stilte valt.

Gek genoeg was hij niet de erge partner die ik me voorgesteld dat hij was. Hij luisterde naar wat ik te zeggen had en deed netjes alles wat ik hem opdroeg. Af en toe gooide hij er een grapje doorheen, waardoor ik me steeds meer op mijn gemak voelde, al bleef ik me als een bang poesje gedragen. We schoten niet zo snel op als dat ik de hele opdracht in mijn eentje had gedaan, maar mij hoorde je niet klagen, ik vond het heerlijk om in zijn beurt te zijn en moest mezelf er constant aan herinneren dat ik niet te veel mocht staren.
Uiteindelijk moest hij naar huis, nadat hij zijn jas had aangedaan opende hij de deur, net op het moment dat ik dacht dat hij zonder een woord mijn huis zou verlaten draaide hij zich om en gaf me een kus op mijn wang waarna hij langzaam het pad van mijn huis afliep. Versteend bleef ik hem nakijken tot hij de hoek om was. Zayn Malik had mij zojuist een kus op mijn wang gegeven en ik? Ik had geen woord gezegd en had daar maar sullig hem na staan staren. Ik geef mezelf een klap tegen mijn voorhoofd “stomme doos dat ik er was”.

Elke keer dat we een afspraak hadden werd hij geïnteresseerder, hij begon mee te denken en ideeen te opperen, die niet eens zo slecht waren. Door zijn houding werd ik steeds losser en leerde hij de vrolijke Femke kennen, inplaats van de verlegen aap die ik in het begin was geweest. Het enige probleem was het feit dat zijn vrienden niet blij waren met het feit dat hij wel degelijk aan het veranderen was. De pauzeactiviteit negeerde hij, wat ik al een hele stap vond en hij lachte niet meer om alle stomme zinloze grapjes die zijn vrienden maakten over het martelen van bepaalde dieren.
Elke keer als we weer aan het practicum zaten wist hij manieren te verzinnen om me even aan te raken, waarschijnlijk was ik gewoon paranoïde en verzon ik dit omdat ik het graag wilde, maar het maakte me niet uit, hij gaf me het gevoel alsof ik gewild was.

We zaten weer aan onze vaste plaats, de keukentafel met een hoop boeken om ons heen, maar het grootste gedeelte van de tijd zaten we te grappen en elkaar te plagen. Het is al half 6 als ik op de klok kijk en geschrokken draai ik me naar Zayn “It’s 5:30 don’t have to go home?”, hij haalt zijn schouders nonchalant op “We usually eat at 8 so no hurry for me, aren’t your parents coming home soon?” ik schud mijn hoofd “no they are at some conference and they’re coming back tommorrow, my brother stays at his friends house, so I’m home alone tonight. Als ik het zeg facepalm ik mezelf in gedachte, dit was niet de bedoeling, nu klonk het net alsof ik wilde dat hij erop in zou gaan, oh en of ik dat eigenlijk ook wilde. Zijn kleine aanrakingen hadden constant mijn hart doen versnellen en ik moest steeds mijn best doen niet te oppervlakkig te ademen of naar zijn lippen te staren. “How about I cook you dinner and after that we leave the books and hit the couch”, met grote ogen keek ik hem aan, zei hij nou wat ik dacht dat hij zei? Ik zie hem verschrikt naar me kijken “no, no, I didn’t mean it like that, no I mean watch a movie or episode of anything whats on tv.. Oh god no not like that” ratelt hij snel op, een glimlach verspreid zich over mijn gezicht “right, Malik” antwoord ik grijnzend. Even moet hij zich herstellen om me vervolgens even stil aan te kijken, zijn ogen dwalen af naar mijn lippen en daarbij laat hij zijn tong over zijn eigen lippen glijden “unless that’s exactly what you had in mind?”. Snel sta ik op “you wish” komt eruit voor ik het doorheb en op een snel loopje vlucht ik de keuken in en om mezelf een houding te geven trek ik de koelkast open en staar naar de inhoud zonder dat ik daadwerkelijk zie wat erin staat. Ik hoor zijn zware voetstappen steeds dichterbij komen en de kriebels stapelen zich op in mijn buik, mijn ademhaling wordt oppervlakkig en ik voel mijn handen trillen waardoor ik de koelkast deur nog iets steviger vastgrijp. Ik voel zijn lichaamswarmte achter me en zijn ademhaling strijkt zachtjes over mijn nek, mijn hart gaat als een gek tekeer en ik kan me niet bewegen. Ik voel mijn hele lichaam schreeuwen om zijn aanraking en de drang om me om te draaien wordt steeds groter. Een schok gaat door me heen als ik zijn hand over mijn zij voel strijken en in een langzame bewegingen volgt hij de lijn van mijn postuur langs mijn bovenbeen. Met zijn andere hand tilt hij mijn haren naar rechterkant van mijn schouder en voel ik de koude lucht langs mijn nek strijken. Zijn lippen strijken langzaam over mijn huid waarna hij met een snelle beweging mij omdraait waardoor ik nu dicht tegen hem aan sta. Mijn hand die eerst de koelkastdeur vasthad valt langs mijn lichaam en mijn ogen zijn gefocust op zijn perfect gevormde lippen. Hij strijkt een plukje haar uit mijn gezicht waarna hij de onderkant van mijn kin lichtjes omhoog tilt en zijn lippen plagerig langs die van mij strijkt. Mijn mond staat lichtjes open van genot als ik zijn warme adem langs mijn kaaklijn voel strijken en als hij lichtjes mijn oorlelletje tussen zijn tanden neemt verlaat een zachte kreun mijn mond. Grijnzend kijkt hij me aan, zijn ogen zijn donker van lust en eindelijk krijg ik waar ik al die jaren al naar verlang. Zijn lippen vinden de mijne en begerig beantwoord ik zijn kus en kan ik mezelf niet bedwingen om het tipje van mijn tong over zijn lippen te laten strijken. Ik krijg precies de reactie die ik wil als ik zijn tong langs de mijne voel strijken. Zijn handen volgen hebberig de vormen van lichaam en hij drukt me ferm tegen zijn eigen lichaam aan. De zoen wordt steeds heftiger en zijn hand vinden een weg naar mijn billen waarbij hij ongeduldig de onderkant van mijn trui omhoog trekt. Gewillig steek ik mijn handen omhoog, hij verbreekt even de kus om de trui uit te trekken waarna hij weer ruw zijn lippen op de mijne plaatst. Een voor een worden onze kleren slordig en ruw uitgetrokken tot we allebei alleen nog ons ondergoed aanhebben. Hij pakt de onderkant van mijn billen ruw vast en tilt me op, ik sla mijn benen rond zijn middel en al zoenend loopt hij richting de trap naar boven. Tussendoor wijs ik hem slordig welke kamer van mij is waarna ik me weer concentreer op zijn rood geworden lippen. Hij laat me zachtjes zakken op het bed waarna hij bovenop me komt zitten. Even bekijkt hij mijn hele lichaam en een zachte grom ontsnapt zijn lippen waarna hij ze gebruikt om verderlichte kusjes in mijn nek te plaatsen waardoor ik luid kreun en mijn lichaam tegen de zijne aandruk. Ik voel de zachte stof van zijn boxer en daaronder zijn harde erectie. Zijn mond verplaatst zich naar mijn borst en zijn handen zetten zich onder mijn rug en met een simpele handbeweging klikt hij mijn bh los die hij vervolgens ruw van zich opgooit en hebberig plaatst hij zijn mond rond mijn tepel om er zachtjes aan te zuigen. Mijn lichaam kronkelt onder hem van genot en even richt hij zich op met een zelfingenomen grijns “I’ve been waiting for this to happen for so long, you make me so hard” zegt hij met een licht brommend stem die verraad hoe geil hij is. Ik trek hem naar me toe “keep going, you’re making me so wet” kreun ik. Terwijl hij me ruw zoent weten zijn handen de rand van mijn string te vinden en handig trekt hij het stukje stof naar beneden waarna ik ongeduldig het ding van me afschop. Zijn handen volgen de binnenkant van mijn been naar boven en mijn lichaam licht perfect stil op mijn oppervlakkig ademhaling na. Plagerig strijkt hij mij zijn vinger over mijn clit en ik hap naar adem. Ik voel het geil uit me druipen en al snel voel ik zijn vinger over mijn natte kut heen gaan waarna hij kleine cirkels over mijn clit maakt. Kreunend van genot en ongeduld druk ik mijn lichaam tegen die ene vinger aan. “God you’re wet” kreunt Zayn om zijn beurt en zonder waarschuwing duwt hij twee vingers bij me naar binnen waardoor ik van genot van naar ademhap. Hij gaat op en neer en ik hoor het soppende geluid van mijn eigen geilheid. Met zijn duim streelt hij ferm over mijn clit heen die klopt van genot, ondertussen bekijkt hij me volledig en observeert hoe erg ik geniet van zijn handen. Ik voel een heerlijk gevoel in me opkomen en haperend spoor ik hem aan “I’m coming Zayn, fuck me with your fingers!” steeds harder en sneller gaat hij mijn zijn vingers op en neer en al snel gil ik het uit als ik mijn hoogtepunt bereik. Ik hijg zwaar en open mijn ogen om Zayn vol lust naar me te zien kijken “you almost made me come without touching me” zegt hij, met een lach trek ik hem naar me toe om hem te zoenen waarbij ik met mijn handen richting zijn boxer ga. Ik strijk zachtjes over zijn enorme lengte die fier omhoog staat. Zonder aarzeling trek ik zijn boxer naar beneden en leg mijn hand rond zijn harde pik. Langzaam ga ik op en neer waardoor Zayn stopt met het zoenen en zachtjes kreunt. Ik spuug wat speeksel in mijn hand om vervolgens mijn tempo wat te verhogen, waardoor Zayn zijn ogen sluit van genot. Zijn mond staat lichtjes open en zijn hoofd ligt bijna in zijn nek. Voorzichtig duw ik hem op zijn rug waarna ik langzaam een spoor van kusjes over zijn buik trek en uiteindelijk zijn lengte in mijn mond neem. Langzaam ga ik op en neer aangespoord door de hand van Zayn die op mijn hoofd ligt en me zachtjes naar beneden duwt. Zijn kreunen worden steeds zwaarder en ik voel zijn lichaam trillen. Snel stop ik waarna ik Zayn verbaasd hoor protesteren “Fuck me Zayn, I wanna feel your cock inside me!” kreun ik geil. Ruw duwt hij me op mijn rug en plaats zichzelf boven me waarna hij met een harde stoot in me komt. Even moet ik mezelf bij elkaar houden, zijn lengte deed ongelooflijk veel pijn, maar mijn geilheid overwon het van de pijn. Hij ziet dat ik even moet slikken en voorzichtig gaat hij uit me om daarna langzaam weer in me te stoten. Ik wen steeds meer aan zijn harde lul in mijn kut en spoor hem aan om het tempo te verhogen. Het soppende geluid van mijn natte vagina is vermengd met de kreunen die wij beiden produceren. Naarmate Zayn het tempo opvoert voel ik dat heerlijke gevoel weer ontstaan in mijn onderbuik “Fuck me harder Zayn!” schreeuw ik uit. Zonder aarzelen begint hij steeds harder in me te stoten “I wanna break you with my cock! You make me so horny” schreeuwt hij terug. Ik voel mijn lichaam en trillen en met de volgende stoot explodeert mijn lichaam van binnen en gil ik het uit van genot. Een paar stoten later voel ik Zayn verstarren en spuit hij zijn sperma in mij. Hijgend valt hij naast me neer en ik voel het zaad langs mijn binnenbeen druppen. Even liggen we stil naast elkaar, dan is Zayn de eerste die beweegt en me een zachte kus op mijn lippen geeft “you are beyond amazing” fluistert hij in mijn oor en een voldaan gevoel gaat door me heen. Voorzichtig kruip ik tegen hem aan en voel ik zijn blote lichaam tegen het mijne aan. Hij slaat zijn arm om me heen en voor ik het weet val ik uitgeput in slaap.

Rillend van de kou trek ik mijn deken verder over mijn naakte lichaam heen, ineens ben ik klaarwakker, naakt? Ik sliep nooit naakt, dan herinner ik me ineens weer alles wat er gebeurt is voor ik in slaap viel. Verward kijk ik naast me, maar ik lig alleen in bed. Snel sta ik op en pak een xxl t-shirt van mijn bank en trek die snel aan. Haastig loop ik de trap af en kijk ondertussen op mijn horloge, het was verdomme 12 uur ’s nachts. Vol hoop loop ik de woonkamer binnen, maar het is stil en er is geen zwartharige jongen te zien op de bank. Met een pijn gevoel in mijn borst check ik de keuken, maar ook daar is Zayn niet te vinden. Als laatste optie ren ik weer naar boven en trek alle kamers open en de badkamer, geen Zayn. Even sta ik volkomen moedeloos met hangende schouders in de gang en ik voel de tranen achter mijn ogen prikken. Ik had zojuist de beste sex ooit gehad, met de jongen waar ik al zo lang naar verlangde en hij was gevlucht zonder iets te laten weten.
Snikkend laat ik me plat op het bed vallen waarna ik mijn benen optrek in een foetushouding en mezelf weer in slaap huil.

Met grote wallen onder mijn ogen die ik geprobeerd had te laten verdwijnen door foundation liep ik het grote voorplein bij school op. De hele dag liep ik zonder een glimlach rond met mijn ogen op de grond gericht. Darcy wist niet wat ze met me aan moest en gaf de moed op na 100 vragen gesteld te hebben. Zayn was niet op school te vinden, maar het kon me niet schelen ik wilde zijn rotkop niet zien.
Ik had geen zin om met al die vrolijke mensen in de bus te zitten en besloot om te gaan lopen. Na 5 minuutjes hoorde ik ineens een paar jongens lachen en al snel hadden ze me ingehaald. “Hey Femke! Are you walking back home?” hoorde ik naast me. Geschrokken keek ik op en zag de groene ogen van een van Zayns vrienden, Harry. Ik schudde geïrriteerd mijn hoofd en liep stug door. “Ah come on, Zayns friend is our friend! We mean that” zei de krullenkop. Het klonk zowaar oprecht, maar Zayn was niet mijn vriend “Zayn means nothing to me” antwoordde ik emotieloos. Even was het stil naast me, waarna een andere stem klonk “what do you mean he means nothing to you? You two have spent a lot of time together the last two weeks and he can’t stop talking about you.” De stem hoorde bij de David Beckham look a like, Liam Payne. “Well, that’s great, thanks for telling me you like to be friends, but I don’t wanna see Malik anymore” antwoord ik en zet een hoger looptempo in. Verward blijven de jongens achter en opgelucht loop ik snel door, maar die zin van Liam blijft in mijn hoofd spoken. Eenmaal thuisgekomen plakt er een briefje op de voordeur, met opgetrokken wenkbrauw trek ik het eraf en lees de tekst:

Let me explain, please?
Meet me in the park, I’ll explain, I promise.


Grommend verfrommel ik het papiertje en gooi het weg, woedend stap ik het huis binnen en plof verward op de bank. Ik blijf maar aan het briefje denken en de woorden van Liam spoken ook nog door mijn hoofd. Uiteindelijk gooi ik er een gefrustreerde gil uit en kwaad trek gooi ik mijn tas onder de kapstok neer waarna ik de voordeur weer opentrek en woest been ik richting het park. Daar aangekomen zie ik de zwarte kuif in de verte staan op een klein kleedje. Fronsend loop ik zijn richting op en eenmaal daar trek ik mijn kwaadste gezicht en sla mijn armen over elkaar. “You have 1 minute Malik” grom ik. Opgelucht kijkt hij me met een blik vol pijn aan. Tot mijn verbazing begint hij niet te praten, maar zet hij de eerst tonen in van een liedje.

Written in these walls are the stories that I can't explain
I leave my heart open but it stays right here empty for days.

And I'll be gone gone tonight
The ground beneath my feet is open wide
The way that I been holdin' on too tight
With nothing in between

The story of my life I take her home
I drive all night to keep her warm and time
Is frozen
The story of my life I give her hope
I spend her love until she's broken inside
The story of my life

Written on these walls are the colors that I can't change
Leave my heart open but it stays right here in its cage

I know that in the morning now see us in the light upon you here
Although I'm broken my heart is untamed still

And I'll be gone gone tonight
The fire beneath my feet is burning bright
The way that I been holdin' on so tight
With nothing in between

The story of my life I take her home
I drive all night to keep her warm and time
Is frozen
The story of my life I give her hope
I spend her love until she's broken inside
The story of my life

And I been waiting for this time to come around
But baby running after you is like chasing the clouds

The story of my life I take her home
I drive all night to keep her warm and time
Is frozen

One Direction ~ Story of my life


De tranen staan in mijn ogen als hij klaar is, zijn stem galmt nog na in mijn oren en ik voel het kippenvel over mijn hele lichaam van zijn prachtige stem. Maar ik snap het nog steeds niet wat hij probeert te vertellen, waarom doet hij al deze moeite om me te vertellen wat er vannacht gebeurt is, ik was erbij en het heeft me gebroken.

Maar wat me het meest verward is de pijn die in zijn ogen te lezen is.
“I’m not good enough for you, I’m scared I’ll hurt you and it pains me to even think about that, for gods sake I already love you!”

Oke, misschien heel slecht, maar ik heb er een klein beetje open eind van gemaakt, ik hou van die wat minder voorspelbare eindes, don't hit me!!
En gosh guys wat ben ik verschrikkelijk slecht in One shots schrijven, ik typ veel te veel!! Zo kost het de helft van me leven haha.
Hope that you guys like it! En reacties en kudoos maken me echt zwaar blij, geeft aan dat ik niet voor niets heb zitten zwoegen op jullie verhaaltjes :D
Don't know you, but I do love you for reading my little stories! Kisses!!

Reageer (5)

  • Noortje7

    Stoute zayn! Maar het blijft een cutie ;)

    1 decennium geleden
  • SweetDemon

    Ik vind het juist leuk dat ze zo lang zijn XD snel naar de volgende XD !

    1 decennium geleden
  • Malikx

    OMG ik hou van jou dit was geweldig en haha die zinnetjes tijdens de sex kapot lachen :D And the end They kiss eachoter :D

    Dank u voor het geweldige One Shot <3

    1 decennium geleden
  • xJustmexx

    ooh, hij is weer superleuk, net zoals de vorigen :)
    Je schrijft wel lange one shots niet? (Dat is een compliment, de meeste schrijven hele korte :))

    1 decennium geleden
  • Noortje7

    Ah wat cute (L)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen