-zo'n twee weken later-

Met mijn hoofd lag ik op het bed van darcy, er stroomde een paar tranen over mijn gezicht die haar bed nat maakte. Ze lag nu al 3 weken in een coma, en nog steeds zat ik continu aan haar bed, ik was een paar keer weg geweest on te douchen en wat bij te slapen en dat waren ook gelijk de keren dat ik Liam, kaitlynn en Michiel zag.

'Papa niet huilen' hoorde ik een hoog stemmetje zeggen. Ik keek op en zag kaitlynn naast mij staan. Ik liet darcy los en tilde kaitlynn op schoot die gelijk zichzelf tegen mij aandrukte. Ik keek naar de deur en zag daar niall Michiel en Liam staan.

Na een poosje kwam Michiel langzaam bij de deur vandaan en kwam naast mij zitten in de stoel die daar stond. Hij zag likkbleek, je kon zien dat hij hier eigenlijk niet wil zijn maar toch mee os gekomen. Ik sloeg een arm om hem heen en trok hem tegen me aan. 'Ik ben blij dat je ook gekomen bent' zei ik tegen hem. 'Ik ook, ze ze ziet eruit alsof ze gewoon slaapt' zei hij.

Op het moment dat Michiel praatte ging het apparaat dat darcy hart meette, die dus langzaam maar regelmatig piepte, vaker op een normaal tempo piepen, ook werden de getallen die erop stonden hoger. Op dat moment kwam er ook een dokter binnen. 'A het gaat goed, ze ligt niet meer in een coma daar is haar hartslag te hoog voor, ze kan dus elk moment haar ogen openen, en zo gauw dat gebeurt moeten jullie op dat knopje drukken' zei de dokter en wees naar een knop. Verbaasd knikte ik.

een uurtje later
Nogsteeds zaten we met zijn alle in de ziekenhuis kamer van darcy, oom Zayn was er. Ik zag hoe Liam naast darcy in het bed kroop en zich tegen haar en nestelde. Haar arm aan die kant bewoog zich en verplaatste zich zo dat ie om Liam heen lag. Zachtjes kwam er gepiep uit darcys mond, ik keek naar haar gezicht en zag hoe ze net haar ogen opende.

Verbaasd bleef ik zitten in de stoel en merkte ik hoe kaitlynn van mijn schoot afsprong. Na zo'n minuut kwam de dokter binnen gelopen. Blijkbaar had ze op de knop gedrukt waar op gedrukt moest worden als ze wakker was.



whooo ik heb wel lang niet geschreven oooooo mastbok had veel toetsen vorige week :( deze week niet :) hebben jullie nog wat gedaan ofzo? Ik niet ben alleen naar de kapper geweest :) en mijn haar is zo'n 15 cm korter dab dat het was denk ik :) maar ik hoop dat jullie dit leuk vinden en een reactie willen achterlaten :)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen