Foto bij Art 40

NIALL'S POV

Dit keer was ik het niet vergeten!!
En het is laat en ik heb honger ohja en VAKANTIEEE
Dat nederlands tentamen ging best falend.. ik had gemiddeld zo'n 75% terwijl ik 80% nodig had.. Erg jammer mja, ik heb nog 7 keer om te herkansen :P.

Veel reacties is een nieuw hoofdstuk! En des te creatiever de reacties zijn, des te sneller dit hoofdstuk komt. Creativiteit hoeft niet lang te zijn, laat me weten wat er in je om gaat en je bent al aardig creatief bezig!! :). Mensen die het verhaal nu al door hebben, zeg het even. Ik ben best benieuwd namelijk:P

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • Pale

    Die zus van Evelyn (Noah) is de engel en Eve zei dat dr moeder 5 jaar vast zat omdat ze zweeg. Dus iemand had Noah gekidnapt en vermoord of vermoord en verstopt en die moeder wist daarvan. Daarom wilt ze haar ook nooit meer zien.

    9 jaar geleden
  • Camouflage

    OMG die reactie onder mij zeker waar!!

    1 decennium geleden
  • Hathor

    Ik denk dat Noah de zus van Henly is. De engel die ze altijd tekent is volgens mij haar zus. Ze wist alle gevoelens van haar zus. Ze is dan samen met haar ouders verhuisd en daarna is van haar ouders weggevlucht.

    1 decennium geleden
  • Evelicious

    Die moeder van Noah heeft Noah vermoord en zit daarom vast en Evelyn is gevlucht oooooh

    1 decennium geleden
  • kukeluusje

    omg love it
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen