Hoe had hij ooit kunnen denken dat het zou mogen?! Natuurlijk mocht het niet! Hij was een bastaard! Hoewel dit al de zoveelste keer was dat Isaac tegen zijn bastaardschap opliep voelde het elke keer weer als een dreun in zijn gezicht. Huilen om dir soort dingen deed hij al lang niet meer. Maar hij werd er wel nog steeds chagrijnig van. De enige die hem nu nog vrolijk zou kunnen maken was zijn zusje Olivia. Maar die kon hij alleen 's avonds bereiken. Ze zat nu waarschijnlijk met haar gezelschapsdames te haken of te borduren. Dan maar bij Filias langs.

Filias stond net deeg te kneden toen Isaac aankwam lopen. Het was altijd leuk om naar Filias te kijken als hij stond te kneden. Hij was dan zo geconcentreerd dat hij de omgeving niet opmerkte. Het duurde ook even voordat Filias doorhad dat Isaac naast hem stond. "He Isaac, is het gelukt met je vader?" Isaac schudde zijn hoofd "Nee dus, nou ja, nooit geschoten is altijd mis" Filias draaide zich om en pakte een dode duif waarvan hij de kop afhakte. "Zo is het leven ik zal ook wel nooit rijk worden maar ik maak ervan wat ik kan, ik heb mijn werk in de keuken en jij het zwaardvechten... Ehhhh wat heb je eigenlijka aan je vader gevraagd?"
Isaac antwoordde "of ik Olivia mocht meenemen op mijn reis naar Cerlinge, jeweetwel, waar ik de handelsbanden zou moeten bespreken, Olivia had gevraagd of ik aan haar vader kon vragen of ze mee mocht. Maar Edgar schudde alleen maat zijn hoofd en zei dat daar niet genoeg tijd voor was. Ik snap er echt niks van! Olivia gaat toch pas over 2 jaar trouwen met die William?" Filias keek hem aan en schudde langzaam zijn hoofd "Weet je het dan nog niet? William is vermoordt in het Issische woud, ze weten alleen maar dat hij een soort van expeditie had ondernomen om iets te doden. Maar niemand weet wat. Alle mensen die er van wisten zijn erdoor gedood, als de verhalen kloppen tenminste. Maar ja 1 ding is zeker, William is dood. Dus Olivia zal wel aan iemand anders zijn uitgehuwelijkt." Isaac verstijfde, Zijn kleine lieve onschuldige zusje zal nu al moeten trouwen. Ze is nog zo'n jong ding. Hoe kon Edgar dit ooit doen?! Hij moest haar steunen! Zo snelde hij zich naar de kamer van Olivia

Reageer (1)

  • Reva

    Keej

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen