Foto bij Chapter 5

Nog steeds kijk ik verbaasd naar mijn telefoonscherm. Een. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik hem een kus heb gegeven terwijl ik dacht dat het voor de opdracht was. Twee. Hij heeft mijn telefoon gepakt en zijn eigen nummer erin gezet. Drie. Wie noemt zichzelf nou "The Harry". Vier. Het ergste is dat ik het waarschijnlijk zelf ook gedaan zou hebben. Met een kreun duw ik mijn telefoon terug in mijn zak en Destiny staat ongeduldig op me te wachten, zodat ze weer verder kan gaan met haar verhaal. Het verhaal dat ik in vlagen opvang en toen we in de auto zaten was ze nog niet eens op een-honderdste. Een witte waas verschijnt voor mijn zicht en ik knijp mijn ogen stevig dicht en wrijf er nog een aantal keer in. Zodra ik ze weer opende was het gelukkig weggevaagd. Een raam open doen en wat verse lucht zou me denk ik wel goed doen.

'Destiny, you are a little bit fickle. First Niall, then Liam and now you're talking about both if you're going to do a threesome.' Een klap op mijn arm als gevolg, natuurlijk en ik kon een lach niet inhouden. Juist toen ze me geïrriteerde stompen begon te geven, begon ik juist harder te lachen. 'Amelia, stop it!' Ik had nog net niet mijn oren hoeven te bedekken om haar wanhopige geschreeuw, en ik hield het niet meer. 'You-hoe have to split your attention though, otherwise one will get jea-hea-lous.' De tranen waren inmiddels over mijn wangen gaan stromen en Destiny's hoofd begon rood aan te lopen, niet van woede, maar ze wist gewoon niks meer te zeggen. Met mijn hoofd achterover op mijn hoofdkussen van de auto begon ik ongecontroleerd te lachen. Het leek maar niet op te houden. De spieren in mijn buik trokken zich op een regelmatig tempo samen.
Why is she smiling? - I have no idea Ik voelde me oprecht vrolijk. Ik draaide me om richting mijn autoraam en keek in het glunderende gezicht van Harry. Van schok schoot ik opzij, waardoor ik nu half op de handrem zat, die, uiteraard, naar beneden schoof, zo van de handrem af. Ik voelde de auto al langzaam naar voren glijden en snel trok ik de handrem omhoog, die, nogmaals uiteraard, tussen mijn benen zat, een geamuseerde Harry als gevolg. 'Don't laugh, it's your fault, you scared me.'
'Well, you were laughing so loud, I needed to know why you were laughing, but you just couldn't stop.' Langzaam kruip ik weer overeind zodat ik weer in mijn stoel zit.
'Oh, you should have been there, Destiny and I were just talking about-'
'Amelia! Shut up!' Even kijk ik achterom naar een beschamende Destiny en op het moment dat ik mijn mond weer open wil doen grijpt ze naar de knopjes voor het raam, waardoor mijn raam in een regelmatig tempo dicht schoof. Dezelfde raam die nu een scheidingswand vormt tussen Harry en mij.
Harry kijkt me vragend aan van achter het raam en het enige wat ik doe is mijn schouders ophalen voordat ik me realiseer dat ik zijn telefoonnummer heb. Snel pak ik mijn telefoon en zoek zijn nummer op.

22:49 : Destiny has a bit of a dilemma with herself. I don't think she'll ever be able to make a decision. Pour girl XP.

Bijna direct grijpt Harry naar zijn telefoon en hij glimlacht voordat hij mij aankijkt voordat hij het woord "Why?" mimiekt. Het enige antwoord dat hij daarop krijgt is mijn hand die figuurlijk mijn mond dichtritst, een pruillip van hem als gevolg.

Lachend en hoofdschuddend start ik de auto en ik zie Harry weggetrokken worden terwijl ze een hand door zijn haar halen. Hij werpt nog een laatste blik op me, en als een klein kind geef ik mijn hand een kus en blaas die naar Harry toe, voordat ik de auto weg draai. Het laatste wat ik nog in mijn achteruitkijkspiegel zie is Harry die achteruit getrokken wordt richting het busje waar ze in aankwamen.

Dit was absoluut een avond die heel anders is verlopen dan ik dacht dat het zou lopen. Eigenlijk is het nog best wel leuk geworden en een binnenpretje kan ik niet meer inhouden.

'Oewh, Amelia has a little crush on Harrehh.'
'Stop saying his name like that, and no, he is younger than me, that just would be illegal'
'Haha, he is 6 months younger then you are, it ain't that bad. And as such an older woman, you can teach him so many things. Especially the things you would like him to do,... in bed and in house.'
Met open mond kijk ik naar Destiny die haar wenkbrauwen op en neer liet gaan.
'Well,.. at least I don't have two guys I need to keep happy.'
'Shut up.'
'Let's both shut up.'
'Deal' Tegelijk staken we onze handen uit.
'Pinky swear?'
'Pinky swear!'
'Seal it with a kiss?'
'Seal it with a kiss!' We geven onze duimen allebei een kus en drukken ze tegen elkaar aan. Pas toen we elkaar weer aankeken, wisten we beiden dat we ons nooit aan deze pinky swear konden houden en dat wetende, draaiden we de volumeknop van de muziek harder en zongen we keihard mee met I would van One direction

Sorry dat ik jullie zo lang heb laten wachten :$ Wat vinden jullie er tot nu toe van?
Walibi fright nights was trouwens super!! =D

Reageer (4)

  • Smile2UrLife

    love it :)

    1 decennium geleden
  • Peperoni

    Still, Destiny, Liam. Is. Mine.

    1 decennium geleden
  • Kieran

    Ik vind dit verhaal echt heel erg leuk! (:
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Arquitecta

    Ga snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen