.Ik zat bij mijn moeder in de auto. We reden op een rustige weg toen ze steeds harder begon te rijden.

'Mam wil je zachter rijden' vroeg ik. 'Pas als jij verteld waarom je vader je volgt op twitter' Zei ze. 'Dat doet ie niet' zei ik.
'Ooit afgevraagd hoe je heet, je achternaam os styles, je bent de dochter van Harry styles' terwijl ze dat zei ging ze ook harder rijden 'en hij zal je nooit te zien krijgen' grijnsde ze. Ze stuurde de auto de weg af, richting een boom en reed steeds harder.

Ik begon keihard te gillen tot de klap was.


gillend werd ik wakker. 'ssst het is goed' hoorde ik iemand praten. ik schudde mijn hoofd en begon weer te huilen. waarom moest iedereen deze dingen altijd bij mij laten gebeuren, het werd steeds erger. het begn met pesten, waarna het over ging in dreigen, en nu tot een poging tot moord op mij, door mijn bloedeigen moeder. ik wou weg hier uit nederland, en nooit meer terug komen.

nadat ik na een lange tijd gekalmeerd was, vroeg ik aan mijn vader 'pap, heb je nog meer kinderen'. 'ja, mijn neefje woont bij mij omdat mijn zus en haar man zijn omgekomen bij een vliegtuigcrash, hij is een jaar ouder dan dat jij bent, en nog een tweeling, een jongen en meisje van nu 5 jaar' zei hij. 'o' zei ik. 'en jou natuurlijk' zei hij. ik knikte. na een poosje vroeg ik 'dus je bent ook getrouwt'. 'ja, met een hele lieve man' zei hij. 'ben je gay' vroeg ik verbaasd toen ik mijn hoofd omgedraaid had zodat ik hem aan kon kijken. zijn gezicht werd helemaal rood, en hij knikte van wel. 'oki' zei ik, 'komen ze langs zodat ik ze kan ontmoeten?' Vroeg ik. 'Wil je dat graag?' Antwoorde hij. Ik knikte. 'Als jij gaat slapen ga ik Ze bellen' zei hij. Ik knikte en sloot mijn ogen. Deze keer viel ik wel in een rustige slaap.


sorry ik was dit hoofdstuk gisteravond verge ten te activeerden :( nu niet gelukkig heb ik Wifi op school :) en YEEAh ik heb 5 ABOS :))) op welke niveau/ opleiding doen jullie op school? Ikke doe allround operationeel technicus en ben het enige meisje in mijn klas :)

Reageer (1)

  • iLufU

    Ik doe Wiskunde-Wetenschappen. :D Ik weet niet welk niveau dat is in Nederland. :s

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen