Ik werd wakker in mijn eigen bed. Ik had dus de hele weg in de auto geslapen. Ik keek op mijn wekker en zag dat het half elf was. Ik deed mijn iPhone aan de oplader omdat ie bijna leeg was, en zag dat ik een whatsapp had van mijn beste vriend, George, zo heet ie. Ik antwoorde terug dat het concert heel tof was, en ging daarna op Twitter.

yesterday was the best evenknie in my Life i saw @ harry_styles live, WHOOO ik plaatste er een foto bij. En tweette de tweet.

Na zo'n half uur maakte mijn telefoon een melding, Harry styles heeft je geretweet, met grote ogen keek ik naar mijn telefoon, tot ik ook de melding kreeg dat hij me volgde, op dat moment begon ik te gillen van blijdschap.

Als een idioot kwam Zayn binnen rennen, min moeder was er toch bijna nooit, en blij liet ik zien wat er op mijn telefoon stond. Hij begon te lachen. 'Kom het ontbijt is klaar, en je moeder is er ook' zei hij. 'Waarom kwam jij dan binnen' zei ik verbaasd. Hij schudde zijn hoofd en liep de kamer uit.

Zelf liep ik ook na beneden en ging aan de keuken tafel zitten. Mijn moeder leek nogal boos. Ik wou mijn mond open doen om te vragen wat er was toen Zayn zijn hoofd schudde, waardoor ik dus maar niks zei.

'Kom darcy we gaan een ritje maken in de auto' zei mijn moeder. Ik knikte en liep achter haar aan naar de auto.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen