Na zo'n drie kwartier in de auto te hebben gezeten waren we bij de Amsterdam arena aangekomen. We gingen wat eten bij een macdonalds die op het plein zat bij de Amsterdam arena.

Tijdens het eten was Zayn met een man aanhef praten die continue een pet en zonnebril op had. Waarom dat weet ik ook niet, alleen dat ze Engels aan het praten waren.

Op een gegeven moment keken ze mij allebei aan. 'Wat' zei ik. Waarna ze allebei wegkeken en verder gingen met hun gesprek. Ik viste mijn iPhone uit mijn zak. 'Darcy when is your birthday?' Vroeg de man met pet en zonnebril. 'February the 1st' antwoordde ik. ' o thats in a month' zei de man weer. Ik knikte maar en mijn blik ging weer naar mijn iPhone.

Na zo'n uur bij de Mac gezeten te hebben mochten we naar binnen en gingen naar onze plek. Wat dus de eerste rij was op de tribune. Ik kon het hele concert dus heel goed zien.

Het hele concert lang was ik mee aan het zingen samen met Zayn. Ook heeft Zayn veel foto's gemaakt. Net als mij natuurlijk.

Nadat het concert was afgelopen liepen Zayn en ik rustig naar de auto omdat het nogal druk was overal. Ik bleef maar tegen Zayn praten over hoe tof ik het wel niet vond , en dat het de beste verrassing ever was.

Eenmaal we zo'n 5 minuten in de auto onderweg waren voelde ik mijn ogen zwaar worden. 'Ga maar slapen darc, ik breng je als we thuis zijn naar je bed' zei Zayn. Ik knikte wat sloot mijn ogen en was al snel vertrokken naar dromenland.

Reageer (1)

  • iLufU

    Ik heb zo'n vermoeden dat die man met die zonnebril Harry is.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen