Hellow!
Ik heb veel dingen te zeggen.
1. Het spijt me dat ik zo onregelmatig update maar ik heb het echt druk met school en andere dingen. Etentjes met familie, babyborrels, enz.
2. Neem zeker eens een kijkje bij: Het verhaal M..M...Murderd?! - One Direction by LiantjeeeXx Aangeraden door: Snuf
Het gedicht Directioners by Lovecandy
Het verhaalFucking Perfect ° Zayn Malik by Ohmysmurf
3. Het uiteindelijke filmpje is een thriller geworden waarin ik de mama speel en ik dus vertrek naar een etentje terwijl mijn dochter thuisblijft met haar vriendin. De twee meisjes kijken een horror film en plots staat er in het echt een man (in dit gevals.) vrouw achter hen helemaal in het zwart gekleed en met een mes. Dan komt het uit dat dat allemaal maar een droom was van mij. Ik schiet wakker op het moment dat de twee meisjes gillen. Ik sta helemaal bang op en ga de deur sluiten en daarna staat die moordenaar achter mij. Einde. R.I.P Lisa ........... 18/02/1999 - 08/10/2013.

4. Willen alle mensen die kunnen even stemmen op mijn leerkracht MO die misschien mee gaat doen aan The Voice? Alvast Bedankt.

LUFU

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • thatonechild_xo

    @lemaduif er zijn ook homo's op de wereld. Alleen dat zou tog niks worden

    1 decennium geleden
  • PlsMainiac

    Natuurlijk is het een vrouw. Ze wilt Niall toch?

    1 decennium geleden
  • cutethings

    Nieuwe abo!! Snel verderrr

    1 decennium geleden
  • JustMe123

    Yeah go go go Maximeeeee :)

    1 decennium geleden
  • Harryloverxx

    Ik denk dat het Maxime is maar als hij het was wat zou hij dan met niall willen? Of zou hij stiekem op jongens vallen? Of misschien is hij een zij ien is ze vermomt...... urgg hahaha snel verder pleaaaaseeeeeeee xx hou van je story ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen