Foto bij De 100e Hongerspelen - 251

“Waar is Ian?”, vroeg Vania meteen, toen ze boven in de Hovercraft kwam.
“De dokters zorgen voor hem”, zei Inne met een glimlach. “Hij heeft rust nodig nu, Vania, en het is traditie dat tributen verzorgd worden als de uit de Spelen komen. Zijn schouderwond zou nooit helemaal genezen zonder operatie. Ze wachten trouwens ook op jou.”
“Maar…”
“Vania, je merkt het misschien zelf niet omdat het zo geleidelijk is gegaan bij jou en omdat je thuis nooit veel gewend was, maar je bent veel te mager, meisje. Ondanks het feit dat jullie genoeg eten en drinken hadden, heeft de stress je lichaam uitgeput.”
“Dat komt wel goed”, protesteerde ze.
“Niet naar Capitoolnormen”, zei Inne, en ze leidde Vania naar een ruimte in de hovercraft waar de dokters al op haar stonden te wachten. “Gun je lichaam die verzorging, Vania. Je mist bepaalde voedinsstoffen. Laat die schrammen genezen. Maak je geen zorgen, je bent in goede handen.”
“Maar Inne, ik wil niet, en Rue, en…”
“Vania meisje, het is voor je bestwil. Rue wordt ook verzorgd. Jullie hebben het fantastisch gedaan, rust nu maar gewoon wat.”
“Maar wat gaan ze allemaal doen, wat…”
“Wat nodig is”, zei Inne met een glimlach. “Maak je geen zorgen, Katniss heeft hen duidelijk instructies gegeven. Ze maken je gezond, niet meer.”
“Goed dan”, gaf Vania met tegenzin toe.
“Drink dit even op, juffrouw”, zei één van de dokters. Met tegenzin deed Vania wat haar gevraagd werd. Meteen voelde ze zich slaperig worden.

Reageer (5)

  • Artgirlrb

    Snel verder :)

    1 decennium geleden
  • LearnToPlay

    snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    Snel verder (:

    1 decennium geleden
  • dayxdreamer

    snel verder!

    Benieuwd hoe het Katniss en Peeta ondertussen vergaat.

    1 decennium geleden
  • Amaretto

    snel verder… <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen