Foto bij Het leger met school. (3)

‘ik kan niet meer’ zeg je terwijl je jezelf op de grond laat vallen. Je voelt je een beetje weg zakken in de modder en voelt de koude regen op je gezicht. ‘Soldaat Raven, sta op!’ zegt Haswell. Je reageert niet zo snel en hij loopt naar je toe. Je komt langzaam overeind en hij gaat voor je op een knie zitten. Je kijkt hem uitgeput aan en hij zegt ‘je hebt het goed gedaan ga maar naar binnen’ je knikt en wil overeind komen maar voelt dat het niet lukt. Je laat je weer naar achter vallen en probeert het nog eens. Je komt nog steeds niet overeind en Haswell ziet het. ‘soldaat Raven waarom ga je niet weg’ je slikt en zegt ‘ik ben moe, meer niet’ je gunt hem het niet. Je wilt niet dat hij je helpt. Hij loopt nar je toe en wil je helpen. Je negeert zijn hand en staat wankeltent op. Hij kijkt je na terwijl je langzaam naar de slaapzalen loopt. ‘heb je haar niet iets te hard aangepakt?’ vraagt commandant akkerman. Haswell kijkt zijn commandant aan en zegt ‘nee, ik heb er mijn redenen voor’ commandant akkerman legt zijn hand op Haswell ’s schouder en zegt ‘ik vertrouw op je, eagle‘ akkerman loopt weg en Haswell loopt naar de slaapzalen.
Je kijkt nog een keer om en ziet commandant akkerman bij soldaat Haswell staan. Je ziet dat de commandant iets aan hem vraagt maar je hoort het niet. Je zucht en loopt naar de badkamer. Je kleed je uit en gaat snel douchen. Als je klaar bent en je voelt je weer iets beter kleed je je snel aan en gaat naar de slaapzaal. Je ziet de meiden liggen en je ploft op je eigen bent. ‘sorry, Sara’ hoor je Emma zeggen. Je glimlacht even en zegt ‘maakt niet uit’ je valt binnen no time in slaap.
‘iedereen op staan’ roept Haswell. Je reageert niet maar de rest komt snel uit bed. Haswell loopt naar je bed en roept ‘RAVEN UIT BED’ je schrikt en valt uit bed. ‘godver’ roep je terwijl je op staan. Hij kijkt je even hooghartig aan maar zegt niets. Hij loopt naar de deur en zegt ‘jullie hebben 20 minuten om te eten en helemaal klaar te zijn we gaan vandaag de hindernis baan doen’ hij kijkt je nog even aan als hij het zegt. Als hij weg is gooit je een schoen naar de deur en geeft een gil. Na 20 minuten ben je klaar en sta je in de rij. Je voelt je niet zo goed omdat je hele lichaam pijn doet van gister avond maar je laat niets merken. ‘nou Raven je bent de eerste, waar blijft de groep?’ vraagt Haswell. Je kijkt langs hem en zegt ‘ik zou het niet weten meneer’ na nog eens 10 minuten te hebben gewacht staat iedereen eindelijk klaar. Je kijkt naar de meiden en doet je ogen dicht ‘dit kan niet’ denk je ‘ze denken dat we niets gaan doen of dat ze niet vies worden’ je lacht een beetje en jullie lopen weg. Haswell kijkt je aan en je moet moeite doen om niet te lachen. Hij kijkt je even lachend aan en je denk dat jullie ongeveer het zelfde dachten. Jullie lopen naar de hindernis baan en sommige meiden beginnen gelijk te protesteren. ‘oke jullie moeten deze hindernisbaan lopen en diegene die als eerst aan komt krijgt wat van me.’ zegt Haswell. de meeste lopen langzaam naar het eerste onderdeel. Je blijft als laatste achter. Je ziet dat de meeste al moeite hebben en besluit ze te helpen. Zo gaat het de hele tijd. Je bedenkt je opeens dat jullie een groep zijn. Je lacht en besluit iedereen nu te helpen. Je ziet de buis waar je gisteravond door heen moet en er staat een hele groep voor. ‘Wat is er?’ vraag je als je bij ze staat. ‘we durven er niet door’ zegt Elles. Je kijkt er naar en denkt even na. ‘oke wie durft er wel door heen?’ vraag je layla steekt haar hand op en je knikt. ‘oke ik ga voor, iemand anders pakt mijn enkels vast en zo maar door layla gaat als laatste er door heen zodat niemand er in blijft zitten oke?’ iedereen knikt en je gaat voor. Je voelt dat de meeste nog steeds bang zijn maar jullie gaan vooruit. Als je eindelijk uit de tunnel bent help je de rest. Elles rent voor jullie uit en zegt ‘ik ga winnen’ je zucht en helpt de andere eerst. Je weet dat je niet wind maar het maakt je niets meer uit. ‘Elles, loop maar mee’ zegt Haswell. Ze loopt met hem mee. Jij blijft bij de rest wachten en zegt dan ‘ik denk niet dat ze zo blij is met wat ze krijgt’ iedereen kijkt je aan en je zegt ‘Wij zijn één team weet je nog dat hij dat zie’ nu beginnen sommige te lachen. Je ziet een andere groep met leerlingen en je zwaait. Zij gaan de hindernisbaan nu doen. Jullie groep moedigt ze aan terwijl zij door de modder kruipen.

Reageer (1)

  • kimiii

    echt naaiend sara heeft straf gehad en ze gaat ze no helpen ook gaat die elles naar de finish rennen xD
    omg ik had het niet gepikt :@

    leuk verhaal snel verder (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen