Ik ben Jeremy, en dit is een verhaal over een goeie vriendschap.

"Hey jonathan, kom je met mij mee naar mijn huis, of ben je met iets bezig".. Zei Jeremy aan de telefoon. "Nee, ik ben niet meer bezig, Ik ben alleen te moe om te fietsen ik heb mijn benen moe gemaakt met surfen, MAar waarom kom je niet naar mij toe?".. vroeg jonathan.
"Goed maat, ik kom eraan, Heb je zin in popcorn en een filmpje "... Vroeg Jeremy. "ja ik ben toch alleen thuis met mijn broer nick, Waarom kom je niet met jou zusje".. vroeg jonathan. Jeremy die keek naar haar zusje die zat te tekenen.
"ja dat is goed, ik zal komen". Jeremy die pakte zijn zusje zonder tegen stribbelen ging Julie mee met haar broer. "Waar gaan we naartoe ?" vroeg ze en keek naar boven.
"We gaan even naar mijn beste vriend jonathan, Hij is alleen thuis". zei Jeremy.

Jeremy :
Mijn moeder en vader waren nooit thuis, ze werkte bij een winkel waar ze allemaal zee dingen verkochten zo ook mijn surfplank en die van Jonathan.
we zijn al vrienden vanaf de kleuter klas.

Daar aangekomen, ging jonathan en Jeremy popcorn bakken, Julie koos een filmpje uit. "Waarom kijken we niet naar Sesamstraat op het strand?". vroeg julie.
"Die heb je al 100X gezien neem een andere". zei jonathan.
Jeremy die keek naar Jonathan. "omg, waarom heb je die filmpje nog steeds die keken we toen wij zelf 4 of 5 waren". zei Jeremy.
Jonathan die hielt zijn schouders op. "Ik weet het niet, ik durf het niet weg te doen, te leuk op weg te gooien, hij is wel versleten maar toch". zei jonathan en keek naar Jeremy. die de popcorn in kommetjes deed.

Ze keken naar star wars episode 1 : The phantom menace..
"Hey Jongens".. zei de vader van jonathan. "Hey pap". zei jonathan.
Nick die ging naar boven, en gooide met de deur van zijn slaapkamer. "Hey doe wat rustiger, Wat is er met hem ? ". .. jonathan hief zijn schouders op.
en keek verder.

na een tijdje sliep julie op de bank samen met Jeremy..
"Laten ze maar slapen, wil je hier slapen vanacht ? ". . vroeg zijn vader.. "Als het mag?". vroeg jonathan..
"Tuurlijk, ik ga met nick praten, oh als mama komt, wil je dit aan haar geven". en Tom gaf zijn zoontje een ingepakte cado..
"Waarom, moet ik dit geven, ze is toch niet jarig?". vroeg jonathan die de cado achter de bank schoof. "Ik hou van haar, mag dat niet ?". "Tuurlijk dat is niet verboden, maar Je geeft haar cadeau`s voordat je ziek wordt, of als je iets verkeert heb gedaan, wat is het deze keer pa ?"....
vroeg jonathan aan zijn vader.

Jonathan die keek naar zijn vader, Tom ging op de bank zitten. "We hadden ruzie, jou mam en ik, En ik wil het goed maken met dit". zei tom.. Jonathan die ging de cadue pakken "Wat zit er in?".. Vroeg jonathan. "Een parfum, Met haar naam op".. zei tom
Jonathan die keek zijn vader. "maar wat heb je dan gedaan?". vroeg jonathan "- Ging je vreemd".. Vroeg jonathan
"Nee nooit, nee ik heb iets fouts gedaan, maar ik ga naar boven met nick praten goed ?". zei tom..
Jeremy die was al in slaap gevallen,
De volgende morgen zal de school beginnen om 6 uur nog vroeger dan anders. Dus jonathan besloot om te gaan slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen